Bitter tantskrutt!!

Bara för att man är en gammal tant måste man då vara bitter för att man just är en gammal tant!?

Här om dagen när jag åkte från Sandhamn och hade gått på båten och stod å rotade lite i min väska hör jag en tant harkla sig bakom mig, så jag vänder mig om och säger förlåt om jag står i vägen. Hon säger jaaa nu ser du inte ut att ha så brottom annat var det när du nästan sprang omkull mig när du gick på båten. Hon såg ju ut att inte ens vara på väg att kliva på båtjäveln, men jag bad iallafall om ursäkt tre gånger, men sa det bestämt för jag tänkte inte ta någon skit av en bitter skruttant.

Jag blir så trött! Kan man inte bara vara glad och lycklig över att man levt ett gött liv (för det måste man ju ha gjort om man har hur på S-hamn). Hon är ju för tusan pensionär, ledig! Hallå, ledig!!

Vägra bli bitter! Jag tänker inte bli bitter!

Run to the car

Fy fään vilken hektisk vecka! Hur ska jag hinna med allt som ska fixas och ordnas?

Ibland är jag som ett barn. Jag kommer ihåg när man var liten, man var på väg till en kompis eller skolan eller vart man nu skulle. Det var så himla tråkigt att gå så man började springa, inte för att man hade brotom eller så utan bara för att man ville komma fram eller hade lite överskottsenergi. Energi är inget jag har i överflöd av men av någon anledning så springer jag typ alltid till eller från bilen. Okej, på mornarna har jag på tok får brådis men händer galet ofta att jag springer även fast jag inte är sen, typ bara för att det är tråkigare och tar längre tid att gå.
Jag och Carro pratade om detta för inte alls länge sedan och ikväll kom jag på mig själv med att springa helt utan någon som helst anledning.

Även fast jag verkar ha lite barnasinne kvar har jag fått galen ångest över att man snart kanske börjar få de första rynkorna. NEJ! Vitlåk, korssade fingrar och stoppskyltar, jag tänker inte acceptera det, kom för fan inte hit, do not destroy my face :)
Dumt att jag sover för lite eftersom det bidrar till åldrande. Hehe på med lite anti-wrinkles!!

Snart är det fredagsmys...

Snart är det fredagsmys... men inte för mig! Förra helgen var ett magplask, jag var en makaron som var tuggad som någon sedan kräkts upp, så kände jag mig på ett ungefär. Lördagen blev katastorf, kaos, utbrått, skrik, fylla och fan å hans moster. Jävlar vilket liv det blev när en del simmat lite för långt nere i flarrorna. Har aldrig varit med om maken till rörigt det blev och slutade i värsta tänkbara. Men i helgen tar vi revanch.

Mellan söndag och måndag var vi på Dykarn ute på Grönskär och hade mysmiddag, sov över och morgonfrulle. Guld, guld, guld. Kommer sakna gänget och huset efter nästa lördags bartömning. Men än har vi det roliga kvar. BARTÖMNINGEN!




Idag har jag dragit min plikt som medborgare, jag har röstat. Det var fan inte lätt alltså, man fattar ju inte vad dom vill, skulle vilja säga att partiledarna mest klankar ner på varandra i tv debatterna. Nu har jag iallafall slickat igen röstkuverten och det känns prima skinka.

Söta Sebbe har var varit och bott hos mig i 3 dagar men har åkt tillbaka till Oslo idag. Vi har ätit ute två gånger, druckit drinkar gjorda med kärlek på sky bar, kollat film som var sisådär bra eftersom jag somnade och fikat. Har dock lite dåligt samvete över att jag varit så tråkig och trött.

Tur att Sebbe fick en kompis medan jag var på jobbet :)


På båten fredagen den 10 sep

Mår för jävla dåligt. Känner mig och ser lika mycket ut som ett patrask som känslan. Snoret rinner och ögonen är glansig och nej, jag är inte frisk. Men det stoppar tydligen inte mig från att jobba för 10nde dagen i rad och även långpass. Började halv åtta på förskolan och är nu på väg ut till Sandhamn för ett kvällspass på dykarbaren.

Mår illa som ett djur och är kissnödig som en ödla, har försökt sockerchocka mig själv med en massa choklad för att inte trilla ihop i en liten tragisk hög. Ikväll pallar jag inte med några jobbiga, elaka, dryga, eller fulla gäster. Kommer nog börja grina om något går fel ikväll.

Min blick är helt tom och jag fastnar och stirrar på föremål hela tiden. Näsan är helt igentäppt och jag måste andas med munnen vilket gör att det blir som sandpapper och snart smakar fis i munnen. Dessutom ser man ut som ett frågetecken eller en fågelhålk när man går med munnen öppen hela tiden, dock kommer jag kvävas till döds om jag trycker läpparna mot varandra. Alltså ingen superbra dag att hångla på... ganska omöjligt.

Behöver ta mig en liten tupplur innan båten når hamn. Ska trycka en alvedon inna jag går på mitt pass så att jag för hoppningsvis överlever denna dag. Morgondagen tar jag imorgon, den kan bli ännu värre.
Trotts allt skit är jag råglad över att kliva i land på Sandhamn inom några minuter igen.

Haha kolla denhär schleeetna grävlingen som tycker extremt synd om sig själv på båten.

Halsjävel

Fy jävla fan. Har så förbannat ont i min hals, från typ det vänstra nyckelbenet ända upp till hårfästet. Ska proppa lite alvedon innan jag somnar. Så himla tråkigt, har sprungit två dagar i rad och nu blir det uppehåll igen. Vilken tur att jag har köpt en ny halsduk som jag vägrar ta av mig och att jag dricker 14 koppar honungsvatten om dagen, då blir man väl frisk?

Igår hamnade jag på Hovet och såg hockey, Djurgården-Brynäs med Emil. När jag kom hem från den otroligt kassa matchen såg jag premiären av det extremt genanta programmet kungarna av tylösand. Jösses! Pinsammare människor är ingen ide att leta efter, det går inte att hitta varken under stock eller sten.
Äntligen har Idol börjat igen, mitt absoluta favoritprogram alla kategorier. Heja Olle.

Imorgon är det dags för Sandhamn igen efter 5 dagars jobb på hemmaplan. Längtar ut i skärgården.


Såhär kul hade vi på P-dagen för en månad sedan :)

Nothing!

Jihooo fick en kul nyhet ang. min fina kollega och combo Per, roligt roligt mer än så säger jag inte.

Hade en sjukt lugn dag på jobbet idag, var bara jag och Emil som var instämplade. Mitt upp i allt fick Emil och Per ett muppanfall och låg ner på golvet och skrattade och jag kunde bara asgarva åt dom.

Nu har killarna mobbat mig nåt brutalt och jag har bara ångest men försöker muntra upp mig själv med att tänka...VA fan, imorgon har jag gjort nåt annat puckat och då har jag glömt detta. 
Eftersom mitt liv e så jävla händelselöst (med skojsigheter) just nu så ska jag ta och se ett avsnitt av SATC innan jag somnar.


RSS 2.0