Ingen onsdagspubb

Haha sitter och kollar på idol så klart. Det är så kul jury-Andreas e så himla bitter han tycker ju aldrig att någon är bra, i och för sig väldigt roligt. Ikväll hoppas jag att Erik och Rasmus går vidare och andra siden gillar jag Rabi också... hum tuff kväll.
Oj men precis släppte Andreas surgodiser och gav Rabi massa cred.

Idag har jag suttit i skolan själv hela dagen Charlotta satt hemma idag så det var lite ensamt.

Faan jag ville ju ner till onsdagspubben och kosa mej men hemtentat förstör allt. Micke ringde å frågade när jag skulle komma ner så nu känner jag mej tvinga att jag måste ner en liten sväng iallafall men det får bli senare. Hade varit trevligt att umgås med någon levande människa.

23.02

Yeees Erika gick vidare, nöjd!

Nu ska jag bara finna styrka och stänga ner datorn, göra mig klar för att krypa ner under sidenlakarnen och läsa kurslitteraturen för medie- och kommunikations vetenskap, spännande kan knappt hålla mig tills jag får ta en tugga och slita böckerna i stycken.

Imorgon är det onsdagspubben på Krischan, ska höra med micke om han ska äta middag där med mej så jag slipper laga mat.

Idol paus

Måste man ha ful frissyr för att vara "cool" i idol? Asså Moas och Marietts frissyrer skulle jag inte ens vilja ha om jag fick extremt bra betalt. Jag tycker att Marietts framträdande var ett rent skådespel, överdrivet och inte alls äkta, lite problem med henne faktiskt. Tyckte däremot att Moa och lilla Clara som ser ut som Ronja rövardotter var bra :) men min favorit kommer nu efter pausen. Hoppas verkligen Erika gör ett superframträdande så att hon går vidare! Crossed fingers
Lets see after the break


Erika Selin

Real dinner

Idag gjorde jag ännu ett försök till att gå upp tidigt vilket jag inte lyckades med men och andra sidan blev det något tidigare än igår. Träffade Charlotta kl 11.30 i skolan och satt och pluggade till kvart i 5. Vet inte om vi fick så extremt mycket gjort men man fick ju klaga lite och känna att man inte var helt ensam på jorden.

Jag är otroligt nöjd med att jag har lagat pasta och köttfärssås. Minns inte senast jag lagade det. Det v ar till och med gott, jag är ju ingen mästerkock. Så nu har jag köttfärssås till 2 eller 3 middagar till.
Nu ska jag cykla till ICA tuna och köra glass eller godis faktiskt för att orka plugga, annars kommer jag börja gråta i förtvivlan.

           Jammiiiii...


Dålig match

RIK mot Kristianstad kan varit det tråkigaste jag sett någonsin, gav upp efter första halvlek. Det var en typisk junis handboll. Dock är 90% av RIKs spelare födda 1990 men ändå, vad skyller Kristianstad på? Enormt mycket tekniska fel som inte hör hemma i elitserien, dåliga och missade avslut som inte bara berodde på bra målvaktspel. Matchen slutade iallafall 33-23 till RIKs fördel.
Jättetråkigt verkligen. Där emot vann Bajen mot Skövde igår med 36-26, happy happy!

Oj såg precis en reklam på TV för Michael Jackson "This is it" som kommer på bio 28 oktober. Den e ju ett måste.

Nu fortsätter första programmet av kvalveckan i Idol


Think outside the box!

Då har man suttit i skolan i 4 timmar. Frågan är vad man har fått gjort. Asså tyst läsesal, jag klarar inte av att höra folk ta en klunk av sitt vatten, andas högt eller stampa med foten i golvet så att hela bordet skakar. Så himla störigt.
När jag tog min lilla lunch i cafét så träffade jag Johanna jordgubbe som var med i min novischfaddergrupp i lördags. Kul att snacka om vad som hände och lite annat skolprat. Hon e supertrevlig, hoppas vi kan ses hela novischgruppen igen.

Jag kom på att när man pluggar måste man verkligen tänka outside the box. "Think outside the box" e mitt nya motto, man måste släppa alla inrutade ramar och tänka lite abstrakt och påhittigt annars kan man inte refferera och analysera.

Har bestämt att jag inte ska plugga efter kl 20-tiden på kvällarna för att jag istället ska vara flitig och effektiv på dagarna. Så det blir som vanligt TV-kväll :)
Min tablå:
18.50 Livehandboll.se RIK-Kristianstad
20.00 TV4 Idol (självklart)
21.00 TV3 Svenska hollywoodfruar

Nej jag har inget liv :)

Extremt bra med direktsend handboll från elitserien på www.livehandboll.se


Korridor möte 2 norr

Igår kväll hade vi korridormöte. Där pratade vi om den kommande husfesten som ska hållas den 31 oktober. Vi har bestämt tema men det är topphemligt, man får inte berätta för någon eftersom man "bygger om" korridoren i det tema man har bestämt.
Sen snackade vi om att byta bord i köket och att skaffa en tidning. Båda dom grejerna känns bara onödigt för mig men om alla andra vill så e de bara att vara tyst.

Fan en i min korridor kommer inte ihåg va hon heter, hon avslöjade vem Helena i Ensam mamma kommer att välja och att dom fortfarande är ett par. Eller fortfarande och fortfarande är kanske inte jättelänge sedan i somras. Men fan va irriterad man blir, jag följer ju dedär och så bara slänger hon ur sig hur det slutar....TACK!

Nu ska jag ner till skolan och sitta själv i sol-biblioteket och plugga. Imorgon ska jag iallafall plugga med Charlotta kan ju bli lite roligare.


En bild till från Novischfesten. Här är vi alla 9 novischer


Göteborgs novischfest

Gårdagen började med att vi möttes kl 13 vid domkyrkan. Jag tog cykeln ner och ställde den vid af borgen. Såg direkt vilka som var mina "kompisar" eftersom alla hade något rött på huvet. Vi var 9 tjejer som tålmodigt stod och väntade på våra faddrar. Efter en liten stund dök det upp en kille med gitarr som tog med oss till en trapp där en annan kille med gitarr satt. Massa meck med att få upp skumpan men vi blev tillslut bjudna på ett glas. Dom berättade för oss att dom inte var våra faddrar utan gav oss istället en nyckel, ett rep som alla skulle hålla i och ett papper med en uppgift. Vi fick också veta att våra faddrar smög omkring hela tiden och spionerade på oss. Vilket gjorde att vi trodde att vi såg våra faddrar över allt.

Sen begav vi oss i ett led, alla hållandes i snöret ner mot stationen som vi hade fått besked om på lappen. Vid stationen lädde nyckeln till ett skåp där vi fick cider och ett nytt uppdrag. Vi skulle skriva en sång med tillhörande dans till våra faddrar. 





Efter det gick vi mot din sko. När vi kom dit skulle vi sjunga och hoppa små grodorna två varv runt kassan. När vi var där fick jag syn på Philip som jag jobbade med på Sorgenfri förra sommaren och insåg efter att nån utav tjejerna hade sagt att dennes fadder hette Philip att just han var en utav de hemliga killarna. På din sko fick vi i uppdrag att ställa frågor till 5 killar på stan om svin influensan som legge till lite puckade frågor.

Sen gick vi upp till af borgen där våra faddrar väntade och mycket riktigt var Philip en utav dom. Vid af borgen hade dom ställt upp en liten röd scen där vi en efter en skulle gå upp och göra en valfri grej. Som bra jobb fick vi en shott.
Killarna tyckte att vi hade varit snabba så vi fick 30 min fritid som vi spenderade på donken där vi samtidigt skulle skriva massa lappar med pinsamma saker som vi hade gjort.





Klockan 16 skulle vi infinna oss hemma hos Niklas på förfest. Vi fick fixa oss i ordning inför middagen, bjöds på bål samt mer att dricka. Killarna hade förberett stora stjärnor i papp att hänga runt halsen på oss där det stod: Tillhör (fadderns namn) blir hon för full ring (fadderns nummer). Vi framförde vår fina sång och gissade vem som gjort vad på dom pinsamma lapparna. Eftersom lapparna hade klister på baksidan så fick man dom på armen. Det blev många rätt, betyder det att vi är förutsägbara?




Vid 19 tiden gick vi till middagen. I lokalen var det en massa långbord och över 400 personer. Min bordsherre var min fadder Niclas med c. Vi tyckte tydligen att vi skulle shotta och köpte 4 snappstickets var. Vi serverades lax till förrätt, potatis å nån köttbit till huvudrätt och chokladkaka till efterrätt.




Efter middagen var det mellanfest hos Niclas på Malmö nation. Ännu mer att dricka så klart. Sen var det bara tillbaka till af-borgen igen för att dansa sig trött.

Vi försökte även styra upp en efterfest som jag skulle vilja påstå var extremt misslyckad och hade kunnat vara utan. Men va fan man e ju helt slut efter att ha hållt igång och druckit i 13 timmar.

Det var helt sjukt kul faktiskt, önskar att man kunde ha en sån kul dag offtare :)

Lite segt bakfull

Nu har jag nog vaknat till liv lite efter gårdagens bravader. Fan så kul det var önskar man fick göra det flera gånger. Novischfeten var helt super, dock var det absolut roligast under dagen nör vi fick göra massa uppdrag och på förfesten innan middagen på af borgen. Skriver och lägger upp bilder på det lite senare .

Sitter och har kommit igång att plugga lite. Har hunnit med att fika med Pernilla och Martin som tog en biltur hit till lund. Kändes bra att ta en cykeltur i det gråa höstvädret och få lite frisk luft i min bakfulla lungor. Enormt seg men mår faktiskt helt okej för att ha druckit i 13 timmar.

Har en ond blåsa på tungan efter att min ståltråd bakom tänderna låsnat från en tand och rivs, ett hellsicke!!

Vad ska det bli för en dag?

Okej asså nu blir jag nästan lite nervös. Tänk om de e skittråkigt så ska jag vara där från kl 13 till jag vet inte när. Det e fan skitmånga timmar. Jag som hade tänkt att gå upp tidigt och duscha och plugga. Vet faktiskt inte vad jag gjort hela morgonen. Christopher har iallafall spillt soya i HELA köket under natten.

Har haft tvätt i hela soffan nunder natten, fattar inte hur dendär torktumlaren fungerade. Nu ska jag gå och möta Sara vid skolan så hon hittar hem till mig. Hon e från Helsingborg så hon får sova hos mig. Hoppas att jag träffar lite folk från min klass så att jag inte känner mej helt Barbro idag.

Brago kakor

Whataaa F.U.C.K sådär får man ju inte göra som dom gjorde på idol. Tror att Kalle går vidare han är bättre men varför ska han kolla ner i golvet? han har inte gitarren där!

Nu ska jag hänga lite med min korridorare och kolla på film i köket och äta brago-kakor :)

Håller på att kika på tickets hem den 15 oktober, längtar.

Ser min fadder i syne?

Fick precis ett samtal av min fadder (typ som att han kan läsa tankar) han hette Niclas, försökte kolla upp han på fb för att se vad det är för en fillur men såg inte hur han såg ut. Han åkte skidor i en meter hög snö, inte lätt att avgöra då. Men han lät astrevlig även fast han hade en extrem sthlms dialekt.
Fick iallafall info om att jag ska vara vid domkyrkan kl 13 och att jag inte behövde ha med mig alkohol. Ska bli jättekul. Fan va man kan ändra sig på en kort stund.


Klaga klaga klaga

Jag är helt otrolig. Kanske suttit med plugg i 4 timmar och bara skrivit rent gamla notat från föreläsningar och över huvud taget inte tänkt en tanke över min hemtenta uppgift. Fan detta kommer gå så långt in åt skogen som bara går.

Kommer bli mycket klagomål ang. skolan. Känns lite bättre om man får klaga. Imorgon är det iallafall fest. Undrar när min fabber från göteborgs nation hade tänkt att höra av sig. Tror människan inte att jag har nåt liv eller. Kanske kulle vara lite kul att veta vilken tid man ska se imorgon. Men människan tycker tydligen att jag kan vänta. Idiot.
Känner på mig att det kommer bli en flopp.

Äntligen har jag insett hur man bokar tvättstugan haha. Då kanske man kan få lite rena kläder...

Fan min ståltråd som sitter bakom tänderna har låssat från en tand, känns inte bra!

Frulle = Bäst

Det enda som finns kvar på frukosttallriken är några brödsmulor från mina rostade ostmackor. Varje morgon när jag vaknar längtar jag till frukosten. Är det inte det bästa på hela dagen? Vet att Lina absolut inte skulle hålla med mig.

Snoret typ rinner, fan va jag hatar att vara förkyld. Tänkte vara kvar och plugga lite i Malmö sen måste jag fixa en röd huvudbonad, gissat att diadem inte räknas, plus att det känns lite dry.

Ikväll blir det ingen utgång för mig ska ligga under en filt i soffan och äta kiwi och annan bra frukt så att jag pallar morgondagen. Måste dessutom trvätta eftersom jag levt på min sista strumpa i cirkus en vecka (känns det som).

  

21.30

Nu är det ju bara ångest över dendär jävla hemtentan, jag blir illamående. Ska man känna såhär i en vecka nu?

Sitter i soffan i Malmö hemma hos Pillan och Martin. Vi har precis sett idol, jag har egentligen ingen klar favorit men tycker Erika e sjukt bra. Är trött på Durna nu, hon har fan inte träffat en ton sedan hennes första audition i Sthlm.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Men träffade Pernilla och Nina på entre och åt en cecarsallad, blev en tröja shoppad också.

Youtubeklipp

Mitt favoritklipp på youtube.com just nu!

http://www.youtube.com/watch?v=0Vzw9EBwn7Y

Det är Danny som sjunger "Radio" i Äntligen morgon. I just love it

Röd huvudbonad till lördag.

Såg precis gårdagens idolprogram medan jag åt frukost. Fy fan det kan inte vara lätt att få en text att lära sig och prestera 200% av max och samtidigt den pressen att gör jag ett snesteg så är det kört. Underhållande för tv-tittarna i alla fall.

Innan klockan 9 hade jag hunnit få 3 sms, vad gör folk? Första från Pernilla som frågade om jag skulle komma över idag. Det andra från en människa utan namn som ska vara min fadder i göteborgs nation som skrev att vi ska ses på eftermiddagen på lördag och att jag skulle ha med mej en röd huvudbonad. Slutligen det tredje var från Lina som frågade hur matchen var igår och hur jag hade det och så skrev hon att hon skulle gå sin morgonprommenad nu.

Jag har inte dragit upp persiennerna ännu. Min förkylning är vidrig.

Bild av SAMSUNG S5230 ROSA
Min rosa samsung


Handboll, frieri och öl en helt vanlig onsdag

Då e klockan 00.13 och jag var och såg Lugi-Lindesberg i färs och frosta sparbank arena med Jonna och hennes tvillinglagkompisar. Första gången jag såg den nya hallen, otroligt fin, där skulle man vilja spela. Det var mycket trevligt dock förlust för Lugi med typ 20-25 minns inte men för min del spelade det ingen roll vilka som vann. Var kul att se en del kända ansikten, dock inga människor jag kände men kände igen den ena och den andra.
Skådisen Torkel Petterson (heter han va?) var där så nu har jag sett honom 2 gånger på ca 3 veckor. Han tycker tydligen också om handboll. Han ser så himla mystisk ut.

Var även åskådare till ett frieri idag eftersom Lugis tränare Zanotti friade i mittcirkeln precis innan matchen skulle blåsas igång. Som tur var svarade hon ja.

Efter matchen cyklade jag hem på min rostrosa cykel. Micke hade ringt medan jag var i hallen för att säga att han var på Krischan så ringde honom när jag kom hem. Han och vår husförman höll på att fixa i källaren så jag installerade mig där nere med dom. Hansi gick upp för och sova och Micke fick slut på öl så vi gick upp till pubben och drack 2 öl. Blev faktiskt otroligt djupa samtal innan vi skildes åt för 10 minuter sedan.

Väldigt kul kväll, nice! Förstår varför folk myser på pubben på onsdagar, tror jag ska ta och äta där nästa vecka.

"Kyligt" med seglarjacka

Har precis ätit middag, blev blodåudding idag också emn jag är fortfarande hungrig.
Ser ut att bli regn om bara en liten stund, tråkigt och jobbigt eftersom jag ska cykla iväg till färs och frosta sparbankhallen och se handbollen. Kommer säkert kissregna ner på mej, det slår jag vad om.

Jävla skit nu regnar det, får bli att ta på sig seglarjackan från boomerang och dra luvan så långt ner över ansiktet som bara går. Seglarjackan, i stadssammanhang ute men enormt praktisk när det regnar. 

Äntligen fungerar min kamera

Fortsatt jävligt förkyld. Idag har jag varit i skolan massa timmar. Har fått hemtentan förstår som vanligt inte hur jag ska få ihop det men när nästa fredag väl kommer så kommer det säkert kännas bra ändå. Hoppas jag! Mellan vår föreläsning och gästföreläsning idag så var vi ett gäng på säkert 10 stycken som gick och lunchade/fikade. Jag åt pankaka, GOTT! Sen köpte vi några böcker till nästa delkurs. Det är så vidrigt och dyrt!

Tror jag ska gå på Lugi - Lindesberg ikväll med Jonna och hennes lag om jag vågar, haha. Vilken liten tönt jag är. Hade tänkt åka till Perinlla och Martin idag men hoppar det för att jag kände mej dålig men jag är tydligen inte så dålig ändå efetrsom jag hade tänkt att gå på handboll.

Idag fick jag en påse av Linda som mamma skickat med henne när hon var hemma i helgen. Där var 2 klänningar och min kameraladdare. Äntligen ska jag ta bild på hur jag bor och på min fantastiskt fula cykel.
Simon mobbade mig efter skolan idag på grund av min cykel. Han konstaterade att jag lika gärna hade kunnat köpa en bra dyrare cykel efetrsom jag ändå lagt ner dom pengarna på min rosthög. Jäkla skit hade redan ångest över att den knappt går att cykla på. Men fin och rosa är den.



             VS                  


Förkylning

Igår kväll kände jag att lite halsont smög sig på och under natten blev det värre och idag har det blivit ännu värre, typ näsjäveln börjar rinna och nysningarna kommer med jämna mellanrum. Mår ständigt ialla för att skrapningarna i halsen smakar skit. 

Tror att dom håller på att baka nåt smarrigt ute i köket, så kanske ska gå och ta mej en morot. 

Ska sova tidigt ikväll eftersom jag ska vara i skolan kl 8 imorgon, det är faktiskt utlämning av första hemtentan, ser inte fram emot det :(


PrinsessRosa

Den rostiga ljusrosa/lila cykeln har blivit prinsessrosa. Jonna kom över kl 13 och vi målade skrutten rosa. Den blev riktigt fin. Nu ska den torka i 16 långa timmar och den skulle nog behöva målas ett lager till, får se om jag orkar det. Men fin blev det, problemet e bara att den rullar ju inte bättre även om den är finARE. Blåser mycket ute nu så har säkert fastnat massa löv och tull på den.
Är grymt besviken över mig själv eftersom jag inte tog för och efterbilder vilket jag hade bestämt att jag skulle göra.

Sen gick jag och Jonna ner och tog en fika. Jäkla mycket fika i denhär delen av landet. Måste ha nåt att göra med de danska winerbröden...?





Kvällens middag blir blodpudding med lingonsylt och keso, mumma!
Nu är det 2 killar som meckar med en cykel utanför, skulle vara bra om dom kunde mecka lite med min med, i alla fall höja sadeln och styret!

Försöker hitta nåt handbolls-tulle-lag som jag skulle kunna spela lite med.

Robert skrattar åt roasten

Hur roliga är domdär fruarna? Sjukt kul. Humor, verkligen! Men snacka om vilken uppmärksamhet Anna Anka har fått hon har ju varit i tidningen varenda dag denhär veckan.

Kollade lite Hockeykväll också och dom visade ett klipp från OS-finalen 2006 när Sverige vann OS-guld, Gav mig rysningar. Sen tänkte jag på en annan grej, hockeyomklädningsrum e så najs men däremot lär de inte lukta godis där inne :)

Nu är det roastning av Robert Gustavsson, det roligaste e att han gapskrattar åt alla skämten haha äntligen nån som gillar att bli hånad! Robert Gustavsson den största av dom alla!


De svenska puckade fruarna

Jag och Pillan var på Nova för en stund sen och stressade hem för att hinna hem till "Svenska hollywoodfruar". Så vi skyndade upp med TV.n som Pernilla hade med sej till kl 20.10 och så visade det sig att det började nu kl 21 så Pillan åkte hem och jag får titta på programmet själv.

Nu ska jag kolla på Anna Anka och lyssna till hennes otroligt puckade åsikter. :)

Gamla bettan blev min

Idag har jag bekantat mej lite mer med Malin och Sara efter föreläsningen, vi satt i cafét och snacka lite skit och sen åt vi lunch på ebbas och gick på lagerhouse där jag köpte 2 lila ljus som nu står i mitt ena fönster utav 3. Blev så sinnes trött på att inte ha en cykel eftersom hela stan har en utom jag.

Så gick förbi en liten skruttcykelrepparatör å köpte den sämsta av dom alla. Vi får se hur länge det går att cykla på den innan den faller ihop i små bitar. Alltså tänk er den fulaste cykeln och 100 % fulare än så, då har ni min nya cykel. Där emot så har jag en fin cykelkorg för den e ny.
Självklart går jag in på blocket sen och kollar på cyklar, då finns det cyklar för samma pris som ser ut som nya. Dock blir nog en sån cykel stulen fort och dom såldes en bit bort så jag nöjer mej med min rosthög.

Tror jag ska kila ner till flügger färg och köpa nån go skön pink sörja att smeta på, då kan den nog bli riktigt snygg. Jag hade faktiskt ett krav på en 3 växlad, men jag höll mej inte till det, denna gamla bettan har 0 växlar och var skitsvår att cykla på men man vänjer sej nog. Hoppas det inte blåser för mycket bara för då kommer jag att välta.
Vilket jävla skämt min bike som typ kommer gå sönder imorgon betalade jag 650 kronor för. Cykeln 400 och ny korg 250. Hahahaha aja e man resperat så e man :) Men fan va jag ska slita ut den.

 

Söndagspyssel

Hoppas att illan kommer med TV imorgon för om 10 min vill jag se Ensam mamma söker men det e nån annan i min korridor som jag inte vet va han heter som sitter där och kollar på fotboll. Kankse kan kolla tv3 play sen men vet bara inte när dom lägger upp programmet.

Har faktiskt fått gjort lite idag, skruvat ihop soffbordet som då kanske blir tv bord imorgon i stället, byggt ihop sängbordet, damsugit och toskat lite ytor och så till sist sprungit en sväng.

Längtar tills min pasta kokat klart. Sulten som en tjockis  

Mellanstadiedisco med liveband

Igår var det taco kväll hos Johanna och sen var vi på Malmö nations novishfest. Party killern var absolut den halvlånga kön som aldrig rörde på sig. Men vid halv 1 var vi i alla falla inne. I kön träffade jag en asskön tjej som jag snackade en massa med, en möjlig ny vän. Inne i lokalen kändes det som att man var på typ ett mellanstadiedisco och man var 12 år. Det var ett live band som spelade och det var faktiskt riktigt bra. Öl och cider kostade 20 kr, heeeeeelt överkomligt. :)

Usch idag borde jag verkligen träna... och handla och tvätta och bygga ihop mitt sängbord och soffbord och städa och det jag börde göra allra mest e plugga. Suck vet inte hur jag ska lägga upp dagen.

Första utgången

Oj nu e de stress igen ska hem till Johanna och äta middag med hennes kompisar och föra och sen ska vi på Malmö nations novishfests efterstäpp.

Idag har jag varit med Niklas och kollat på när hans flickvän spelade la cross. Ja udda som fan men det var gfaktiskt riktigt kul. Sen försökte hon typ värva mig men, det kommer inte fungera :)

Nej måste rusa nu hoppas på att det blir en skitkul kväll. För övrigt min första utgång i Lund.


En rosa cykeldröm

Då var den första tunga stenen släppt :) har avslutat gruppseminariet och det gick fint. Lite tradigt att lyssna på 3 grupper men vi avslutade med att diskutera en del frågor som varje grupp hade kommit på och det var riktigt kul. Jag tror att jag har en del roliga människor i min klass. Ska bli kul med sittning den 2 oktober, dock ett tag kvar tills dess. Det skönaste var att en tomte i min grupp som inte var med första dagen när vi arbetade, sen hoppar han in andra dagen och kommer dessutom en 30 min försent, och idag hade vi beslutat att träffas kl 10 och ordna med det sista, nä då e han hos tandläkaren och dyker upp kl 12.40, 20 min innan vi ska börja. Han hade även hand om power pointen ska tilläggas. Men det slutade väl till sist. Det var så himla nervöst trodde att jag skulle klara det utan problem men när jag väl stod där framme var det extremt jobbigt. Linda säger att det inte syntes men satan i gatan vad det kändes obehagligt. Inte lätt att stå och prata inför klass men jag var inte ensam om att ha de åsikterna.

Tror att jag ska gå till ICA och köpa lite fredagsmiddag kanske lite godis också (lördag varje dag). Hoppas på att jag även ska hitta en cykelbutik på vägen som Johanna har tippsat mig om.




Detta är min rosa dröm rackarns rabarber vad jag vill ha den.
Men sälvklart är det inte en sån cykel jag ska få tag i nu, nej ge mig en skruttig sak.


Målrekord för Skuru

God morgon. Vad härligt solen skiner och Jonna, Malin och skurutjejerna kan andas ut. Elitseriesässongen för deras del startade bra, Jonnas Lugi vann över Tean eslöv inför över 1200 åskådare, maffigt. Malins Skövde vann över hennes gamla lagkamrat Mia Lundbergs Spåret och Skuru passade inte bara på att sänka nyklomlingen Rimbo uitan utökade målrekordet som man redan hade i klubben till 54 mål under 60 min. Grymt bra. 
Försöker minnas mitt eget lags målrekord, det var dock i J-SM men det låg iallafall under 55.
Kul måste jag säga. Hoppas bara att SVT och webbsport sänder en del matcher.

Dags att pudra näsan och borsta taggarna. It's a big day.  


Grishappy

Busschauffören som körde buss 171 från södervärn till Lund höll på å köra ihjäl mig. Han gjorde en extremt sen avkörning från motorvägen i hög fart. Jävla galning. Det var en grym impulskörning och det min körskollärare var extra noga med att lära mig var att impulskörning går FETBORT! Sluta gräv min grav.
Däremot såg jag ut som en luffare. Hade en Ica plastkasse i handen med en massa fula galgar i olika färger och toapapper i. Inte så glammigt! :(

Nu känns det ganska bra. Tror att jag tillslut har fått ihop något om inte bra så användbart till morgondagens gruppseminarium. Hoppas bara inte att min grupp ratar det totalt imorgon kl 10 för då har jag bara 3 timmar på mig att ändra skiten.

Lyssnar på lugna favoriter på datorn, är så himla glad över att ha internet. Nej dags för att inviga min dusch.

Näspetande

Oj oj lång resa för att ta sig lillbiten mellan Lund och Malmö, råkade lixom hoppa på snigelbussen vid värnhem efter att jag köpt sushi. Nu är jag iallafall äntligen hemma hos syrran och Martin som för tillfället är ute och springer.

Det är helt sanslöst! Idag har jag sett 2 stycken karlar på öppen gata, vid olika tillfällen, den ena bogstavligen grävde i båda näsborrarna och den andra petade men för den delen inte diskret. USCH jag blir så äcklad. Är det möjligt? Fy fan så skabbigt. Om dom nu var tvugna till den handlingen, kunde dom då inte se till att uppsöka en toalett?
Jag som längtade till min sushi, tror att matlusten försvann. Jag säger bara hyffs!

Snygg entre

Äntligen har jag kommit i ordning i mitt rum :) Det var heeelt vidrigt att flytta mellan Malmö och Lund och då bodde jag lixom inte ens permanent i Malmö. Det började med att jag och Pillan åkte till Hydro för att hyra ett gallersläp. För det första kunde vi ju så klart inte koppla så vi fick vänta på en snubbe som kunde hjälpa oss och när han väl kom visade det sej att kontakt mackapären inte var den samma på bilen som på släpet. Snabba ryck mot biltema för att hinna dit innan dom stängde för att leta efter en "addapter". Visade sej att dom inte hade någon sådan (fast dom egentligen hade men vi kollade efter fel.) Sen ringde Martin och sa att det fanns en sådan som redan låg i bilen. Tillbaka till hydro för att konstatera att blinkers-skiten inte fungerade. Hoppsan hejsan, ibland får man låtsas som att man tror att det fungerar.
In med all skit i bil och släp. Hem till Sofia och släpa ner hennes soffa 4 våningar från vinden. Alla började bli lite griniga och trötta eftersom vi inte hade ätit något.
Med mina 3 flyttgubbar: Pernilla Martin och Sofia rullade vi in på krischans nation framför en fullsatt pubb där folk satt och åt drack och hade skoj. SNYGG ENTRE Maddis. Jag höll på att skämmas ihjäl. Med ett gapskratt insåg vi att det inte fanns något att göra än att börja bära in allt medans publiken tittade på.
När Malmö ligan dragit sig tillbaka till sin stad fixade jag i ordning lite i mitt nya hem men efter ett tag smög ensamheten på. Jag insåg att jag hade missat idol eftersom vi glömde TVn i Malmö och jag kom inte in på internet vilket betydde att jag inte kunde roa mej med bloggande eller youtubande. Jag kunde inte ens få lite musik att liva upp tystnaden med. Tillslut kom jag på den brilljanta iden att jag kunde kolla på film eftersom jag faktiskt hade köpt 2 DVD-filmer på Coop. Så med lite tortilini framför Hairspray räddade kvällen.


Sjukt snygge Zac Efron som rollfiguren Link Larkin


Idag har jag införskaffat en internet sladd, känns helt underbart att kunna kommunisera med världen igen. Hur skulle man klara sig utan internet? Ja, det är bland annat det min lilla gruppredovisning ska handla om imorgon. Suck, känner mig redan nervös.

Saknar redan Malmö så ska ta och åka dit om en liten stund. Nej riktigt så är det inte. Kom på att jag glömde några småprylar och så tänkte jag bjuda flyttfirman på sushi. Samt utnyttja Pernillas engelskakunskaper.
Btw, idag är det elitseriepremiär och jag har pratat med Jonnas som spelar i Lugi och hon var superspänd inför ikväll, gulligt. Tyvärr ska jag inte gå och se den, tänkte att jag går på nästa hemmamatch och då är det Skuru som står för motståndet.
Coolt förresten att alla bussar åker omkring med Lugiflaggor idag, är det för att det är handbollspremiär idag?
 


Mot Lund med släpet

Nu väntar jag på att Pernilla ska bli klsar så ska vi åka å hyra släp och åka till Lund.
Jaha...då bär det av!

Stressad

Dagen startade med träff kl 10 i skolan med seminariegruppen. Helt plötsligt dök det upp en ny tomte som tydligen ska vara med i arbetet. Hum i och för sej var det bra eftersom han slängde upp en mac och började skriva ner när och vad alla skulle prata om. Men jag kallar verkligen detdär för att snurra sig fram på en äggmacka. Dock verkar han smart så jag accepterar honom :)
Däremot är jag något förtvivlad över att jag insett att det jag skrivit är obrukbart. Och det jag ska skriva kommer inte bli taltid på längre än en minut. Vad ska jag ta mej till? 

Kom hem för typ 30 minuter sen och reagerar på att det låter som om någon knackar på dörren. Rädd! Men jag smög mej upp till köksfönstret för att kika ut och se vad det var för en fillur och det visade sig att det var en gaspannegubbe så jag släppte in han. Han heter Sonny och ska till tandläkaren imorgon.

Funderar på hur resten av dagen ska se ut. Vad ska jag börja med? Packa, cykla till mobilia, plugga, åka till ikea. Känner på mig att det blir en hektisk dag. Kan jag sluta vara så stressad och nervös över minsta lilla!
Tror jag ska börja med att lägga över EMDs skiva på datorn. Tihi. Yes både jag och Pernilla har skivan men Pillan säger att hon köpte den för min skull. Det kan vi diskutera.


Studentbudget? Vad är det?

Nu har jag precis installerat nya MSN och i morse Itunes och igår Skype. Kanske är lite teknisk ändå..? Då var det bara office-paketet som saknas, aa spotify också. Men jag tycker att det är lite jobbigt att uppdatera msn, det ser annorlunda ut och finns nya funktioner. Ja, jag vet jag är stenåldrig och tycker om när saker är som dom alltid har varit. Jag tycker till och med att det ska bli jobbigt att för hoppningsvis förflytta mina prylar till Lund imorgon, även fast det är det jag längtat efter och velat hela tiden. Vad är det för fel på mig? Ångestfyllda människa!

Appropå ångest, har en gnagande känsla av obehag i magen, nästan lite illamående som att jag skulle ha resfeber. Men det är inte resfeber för att jag ska slänga mej på cykeln imorgon och sitta på bussen i 30 min. Denna vidriga känsla beror på mitt grupparbete. Imorgon ska jag berätta för min grupp vad jag har pysslat med idag. Jag har verkligen jobbat med det jag ska men är rädd för att jag inte gjort rätt och att det inte ska vara tillräckligt. Fy fan, skola e lika med hell. Fattar inte varför folk höjer pluggandet inte bara till skyarna utan för helvete till jupiter, LUGNA sig med de.

Har flängt runt lite i inredningsshopping-svängen idag. Har köpt kuddar för 500 spänn utan att blinka...det kan bara inte ge poäng i CSN-ekonomi. Men om man inte trivs med boendet så trivs man inte alls, de mottot lever jag efter nu. Okej mitt rum hemma hos mamma ingår inte i genren, det är annorlunda. Det rummet speglar faktiskt min senare tonårsperiod, lite av varje lixom, skit och dynga från hörn till tak.

Idol ikväll var bara en stjärnklar himmel. Min favorit var "Ronja Rövardotter" vid synten och typ "Alexander-snubben" (om han nu hette det) med gitarren, gröna kepsen och var 18 år. Deff att några kommer vara med i topp 10 klubben.

Fick även veta under eftermiddagen att min kära snuffi Annse för hoppningsvis flyttar till Malmö inom kort. Överlycklig!!



Såhär såg mitt rum i Oslo ut. Rosa, blommigt och vitt
(syns kanske att det inte var helt färdigt).


Tomtar och troll

Efter 3 små astmaomgångar och en panikattack i skogen är jag hemma på säker mark. Jag ska aldrig mer springa med Pernilla i skogen, hon lämnade mej och jag är livrädd, tror ju att det ska hoppa fram ett troll och döda mej vid varenda busktuss. Martin med världens längsta ben tog milen.  
Efter turen stannde vi på ICA maxi, jag shoppade en svart flätad korg, en mörk lila plastblomma och svarta gardiner. Satsar helt enkelt på svart och mörklila inredning!

Hansi (jag undrar vad han heter på riktigt) som är husförman ringde och sa att mitt golv blir slipat och oljat imorgon så snart går mitt extyremt lilla flyttlass till Lund.

Skönt, pratade precis med mammi och hon fixar alla mina betalningar, hyra, kåren och sittning :)
Maaaaaaat hungrig som ett undervattenstomte!

Elitserien i handboll

Hemma efter några timmar av grupparbete i skolan. Vet inte hur jag ska få ihop något smart bra till på onsdag men det måste gå annars blir min grupp besviken på mig.
Pernilla och Martin ska till bokskogen och springa om nån timme, funderar på om jag ska följa med. Hade i och för sig gärna åkt ut till svågertorp och handlat lite grejsingar... Kanske imorgon. Skulle vilja ha det gjort så jag kan flytta in snart.

Igår var det MTV-galan och Blondinbella var där och rapporterade, såg ett klipp på aftonbladet...snälla kan nån ta bort henne? Nästan att jag skämdes lite, tyvärr.
Ikväll är det lite roliga program på TV typ Färjan, Svenska hollywood fruar och Roast at berns. Tycker inte om att 3.an bytt sin logga, den är ful.

Denna vecka är det premiär i elitserien i handboll. Ska bli otroligt spännande. Jag är ju gammal skuruit så blir självklart för mig att hålla en liten extra koll på hur det går för nackalaget. Intressant att se vad det relativt unga laget kan åstakomma som förlorat min kära vän Malin Larsson. Tippar däremot på att det kommer gå bra för hennes nya klubb Skövde. Inga tvivel om mitt favoritlag på herrsidan heller. Hammarby är ett sjukt bra och underhållande lag. Lite ledsen över att jag inte kan följa dom i eriksdalshallen.

Den ensamma mamman

För nån timme sen kom jag och Pillan hem från Ikea. Blev nog mer shoppat för henne än för mig. Jag köpte ett bord som jag ska ha TV.n på, sängbord, pläd, ljus, plastblomma (den förra for ut genom fönstret i Oslo och försvann), lampa, papperskorg och galgar. Behöver desvärre införskaffa ganska många fler saker och ting. 

Jag har tyvärr inte lyckats få igång spotify Emil. Men lovar att skicka listan när jag får ordning på det. BTW om du har inbjudningar får du gärna skicka en till mig :)  

Nu är det paus i "ensam mamma söker" jag blir helt generas när jag ser hon Helena, hon är så otroligt pinsam som spanar in killarnas rumpor och bara dejtar killar som är 15 år yngre än henne. Tror inte att hon släppte loss tillräckligt när hon var 20. Pernillas kommentar är "hon tar begreppet maneater till en helt ny nivå". Kan hon sluta äta upp dom små liven till frukost. 
En annan grej jag inte fattar är att kararna har 14 örhängen typ. SLUTA! Visst jag gillar väl killar som e lite feminina killar men nån måtta får det vara!

Suck jag har så mycket att plugga men jag vill inte. Jag vill bara sitta framför TV.n och kolla på film.

Tjuff pluff

  

Jag hatar SATS

Sjukt förbannad på Sats. När jag var i Thailand så fryste jag mitt jävla satskort men efterhand så aktiverade dom det igen utan mitt godkännande. Istället fick jag en skuld. Avtalet var att dom skulle belasta mitt konto varje månad men det gjorde dom inte så jag trodde självklart att allt var i sin ordning. Dum som jag var betalade jag och sa upp kortet. Nu tycker dom att jag ska betala mer. Jag e så förbannad och har precis skrivit ett surt sint mail till skitfan. Ursäkta mej jag är såååå ARG!

Cykla mer :)

Ikväll har martin middag för sina arbetskamrater och Pernilla utsåg mig till DJ så sitter på spotify. Vi har grillat i trädgården och sitter ute på altanen. Helt perfekt med en extra tröja och halsduk.
Imorgon tror jag att Pillan och jag ska ta oss till Ikea för att köpa lite grejs till min lya i Lund. Nästa vecka måste det bara bli premiärutgång  pluggstaden.


Varför cyklar inte fler? Jag älskar att cykla, måste vara det bästa transportmedlet. Har du ingen cykel, så köp en!! Jag ska köpa ny när jag flyttar in i Lund, ser fram emot det.

Hoppas man kan få lite kaffe nu på dethär stället!





Saknar min katt Zingo


Hel-dog av en imse vimse

Höll precis på att dö! Jag satt på golvet i köket och youtubade så får jag plötsligt syn på en fetefan stor spindel som springer runt datorn. Mitt hjärta flög upp genom taket! Fy fan. Pernilla och Martin bara kom in och skrattar åt mig. Hoppas att det inte finns några spindlar eller andra kryp i mitt rum på nationen!

BTW blev ingen The devil wheres prada

Soffpotatis

Vilket jävla skitprogram. Kändisdjungeln...mäh hallå!! Vem har hittat på det??
Idol ikväll, jösses va bra hon gotländska Lee var. Gåshud, det var ordet. Haha men lille göbben typ 55 år som verkligen trodde att han var en stjärna. Jag undrar vad dom tänker när de ser sig själva på TV.

Idag har jag tränat lite, sprang 30min och skuttade i trädgården. Sen cyklade jag till hemmakväll och köpte godis. Blev lite för mycket så på den godispåsen borde det blivit straffspringning.

Nu ligger jag, Pernilla och Martin utslagna i soffan och ska se "Djävulen bär prada".

Gött att ha nyckeln i handen

Då var jag hemma efter att ha skrivit kontrakt på mitt studentrum, fått nycklarna, varit på föreläsning och varit på nationen igen för att skriva in mig.
Äntligen fick jag smaka på godsakerna från silverfatat. Låter knäppt men jag ska förklara. Ibland får man känslan av att saker och ting serveras på silverfat och den kännslan har jag fått 2 gånger på kort tid. Men oturligt nog har silverfatet bara svept förbi och precis när jag ska ta en tugga så försvinner det från mig. Därför känns det så skönt att denhär historien med rummet på Krischans nation äntligen roddes i land utan svårigheter :) Så nu börjar jag fundera över saker jag måste införskaffa för att kunna leva. Tror jag flyttar in nån gång under nästa vecka.
Alla som bor där (eller okej, dom få jag träffat) verkar så himla gulliga så ska nog inte vara nå problem att trivas. Sjukt skoj att dom slängt dit en beachvolleybollplan precis utanför huset. Skulle vara roligt att spela lite, sportig som jag är :)



Idag fick vi uppgiften inför vårt grupparbete som ska redovisas om en vecka. Känns bra, har en go känsla att min grupp kommer klara detta galant.

Jag har upptäkt ett flugproblem när man cyklar. Dom kraschar lixom in i näsan och ögonen och håret, helt enkelt alla möjliga ställen. Jag är trött på det! BTW angående insekter. Är det möjligt att få myggbett nu? För jag måste ha det, det kliar som attans!

 


Tröttare än fan

Nu är jag trött alltså. Men jag får sån himla ångest över att inte plugga och när jag väl gör det så tar allt sån himla tid. Bara att skriva rent notat från en föreläsning tar ju 2 timmar. Hur går det ihop?

Efter att Pillan slutade jobba tog vi en fika med Nina och Sofia. Sen köpte vi sushi och kollade idol. Den absolut bästa ikväll var Robin B från förra året hehe han var min favorit. Jag förstår inte vissa människor. Typ han som skulle vara en Darin kopia, stackarn blev ju verkligen ledsen, han tyckte på fullt allvar att han var bra. Nån borde ge han en bulle så kanske han blir glad igen.
Däremot tror jag att man ikväll fick se en som kommer gå till "top ten". Som vanligt lika dålig på namn men ska kolla upp detdär... om jag vågar (ska sägas) kanske får äta upp det om jag har fel. Till en början såg han otippad ut men när han började spela på sin gitarr så förstod jag att sången skulle vara lika grym.
Såg även en liten liten snutt av kanal 5.s Nöjespokalen. Var kanske inte allt för upphettsande, jag lär inte direkt ställa klockan för att inte missa det. Men om man inte har något bättre tidsfördriv så varför inte?

Jag har en fobi. Eller kanske ska säga att det ger mig extrema obehags känslor. Jag snackar om räcken i shoppinggallerior. Jag klarar inte av att luta mig mot räckena där man kan stå och kolla ner på alla de andra våningarna. Jag får för mig att det inte orkar att hålla emot och att de ska paja så jag far rakt ner och splaschas mot marken. Usch rysningar. 

Om inte jag går och lägger mig nu så kommer jag se ut som en grå get imorgon, det vill jag inte! Ska bara läsa lite...lite till.

Måste vara rosa

Sitter och läser lite i en bok, mycket tråkigt.
Kom precis hem från en cykeltur inne i stan. Tog så klart en kaffe på espresso house och försökte att sitte och läsa lite där vilket var näst intill omöjligt eftersom det var 3 skrikande barn och 3 olika tjejkompispar som satt och skvallrade brevid mig. Så nu vet jag allt om deras ragg, fester, kompisar som gifter sig, spaturer osv.

Gick förbi Ordning och reda på Åhlens, stor besvikelse. Dom hade nästan ingenting av deras produkter. Jag var ute efter ett fordal till min dator och möjligtvis en väska men det fanns bara massa skräp.
Jag hade lust på någon utav dessa men dom fanns så klart inte.



                                      Själklart ska det vara rosa


Förlorade kanske en 10.a igår eftersom Zlatan inte gjorde mål i matchen mot Malta. Jäkla skitmatch inte värd att prata så mycket mer om. Gud vad jag låter bitter. 


Här är jag

Okej då var det andra avsnittet av årets Idol avklarat. Har inte legt ett enda namn på minne denna kväll heller. Tråkigt. Men fan vilka jäkla tomtar det finns. Självinsikten är inte många kottar i korgen i vissa fall. Och kan folk sluta sjunga halleluja?

Blä känner mig lite illamående vet inte om det sitter kvar från biblioteksbesöket eller för att jag och Pillan tryckt i oss godis och glass... Nej men det kan det ju inte vara!
Fan nu fick jag typ träningsvärk i benet också...eller kanske växtvärk?

Innan middagen cyklade jag och Pernilla till centrum och jag råkade handla en stickad tröja på Vero Moda. På hösten är stickade tröjor ett måste.

Idag har det varit allt annat än höst. Det blev verkligent en superfin dag. Sensommar, å varför inte bjussa på en midsommarbild då?
  

Detta är alltså jag



Gladare än gladast

Hur glad är jag på en skala? JÄTTEGLAD och det beror på ängelen Mikael Gauffin som pingade mig på telefonen precis innan jag skulle ha rundvandring i sol-biblioteket (Återkommer till det) och frågade om jag var intresserad av att flytta in i ett rum på kristianstads nation. Så jag och Micke tog oss dit vid halvfyra tiden. Det var ju för fan helt underbart. Alla verkade skittrevliga och rummet var jättebra med egen toalett och dusch (ett måste) samt balkong. Funderar på att måla över de fjungula väggarna till en så spännande färg som vit ;) Det fanns till och med en pool utanför huset. Haha mysigt! Det absolut bästa är att nationen ligger endast 2 minuters cykelväg från min skola.
Jag säger bara såååå glad.

Åter till bibblan. Fyyy fan! Kan det finns något så tråkigt som bibliotek? Och varför är det alltid gråa möss som jobbar där? Utan att anstränga sig så var vår guid så irriterande att morgan från let's dance är en dröm i jämförelse. Helt otroligt att man kan vara så ointressant och få ett helt klassrum att önska att man aldrig blivit född. Ska kanske inte överdriva men jag blev helt kvalm och kände att jag inte fick någon luft. Så illa var det! Sjukt krävande, jag blir helt matt.

Men hey, vem klagar när man precis fått bostad i Lund?

Massa TV

Vilken sopa jag är. Jag kan inte komma ihåg ett enda namn på deltagarna i Idol kanske beror på att dom inte var nåt å ha...Haha nä så var det inte. När den första tjejen fick sin golden ticket rös jag. Vackert :) och han snubben med glajerna och guran var grym men jag väntar fortfarande på att min favorit ska dyka upp. Ser fram emot fortsättningen imorgon kl 21. Däremot tycker jag att dom kunde slänga ut Jide nu, han känns gammal och tråkig. Missuppfatta mej rätt, jag gillar verkligen Jide men han ska snacka sport. Inte musik. Mitt förslag på programledare skulle vara Josefin Crafoord och Jacob Öqvist från vakna med the voice, I just love them. Däremot massa credd till juryn dom är bara 1000 gånger bättre än den förra. Människorna har ju något vättigt att säga.

                                                         

Haha det roligaste var ändå efter Idol, när hallåan dök upp i rutan. Hon var så rutten så jag trodde jag skulle trilla ur soffan. Hon kan inte varit många sekundtickningar gammal på TV4. Hennes ögon tittade ner i marken mer än en som har nackspärr neråt.

Imorgon är det dags för fotboll igen. Sverige mot Malta. Tror jag sätter en liten guldtia på att Zlatan nätar. När jag ändå är inne på TV så tänkte jag inte missa nöjespokalen på kanal 5 på torsdag.
Vad fan är dethär? TV tablån eller?
Nu ska jag läsa min otroligt inspirerande bok....NOOT

Rackarns reklamskyltar asså!

På Emils begäran meddelar jag nu att jag har sprungit 30 min. Blev nästan ingen styrketräning på grund av min enorma träningsvärk från i söndags. Men jag tror på styrka med egen kroppsvikt, jag vill ju inte bygga några muskler. Räcker med att man såg ut som ett paket när jag spelade handboll.
Vad e det med domhär jävla reklamskyltarna som jag speglar mig i när jag är ute på mina joggingturer? Ser man ut sådär? Fy fan säger jag bara. Kan det vara så illa? Jag ska köpa mig en smalspegel.  

Om 20 minuter börjar Idol 2009. Äntligen äntligen! Detta blir första gången på 3 år som jag kan följa programmet eftersom jag varit i Oslo 2 höstar. Och tro mig jag kommer inte missa ett enda avsnitt. Njut njut njut. Ska bara hinna fixa middag först.

Klurigt att cykla

Hemma efter några timmar på stan. Cyklade till Hansa och satte mig på Espresso house, drack en kaffe, messade lite och fick faktiskt läst NÅGRA sidor iallafall. Kunde inte riktigt hålla mig borta från shoppingen så blev en liten runda i några affärer. Fanns inte så mycket roligt men blev en enkel vit tröja. (Hallå man kan ju inte komma hem tomhänt!) Min förra spillde Lisa kaffe över som inte gick bort i tvätten :)

BTW tro det eller ej men man kan faktiskt se kändisar i Malmö också, i söndags såg jag och Pernilla Torkel Petterson (som var med i Kopps och Jalla jalla) komma ut från Entré. Han var lång och sammanbiten!
Lyckades köpa en inplastad paprika med en död mosad fluga i på ICA, grishappy!

Har även hunnit med att snyfta lite i telefon med min kära vän Linette som pluggar i Göteborg. Konstaterade då att de var ganska farligt att prata i telefon samtidigt som man cyklar, speciellt om man inte e född i en hysterisk cykelstad. Finns det någon i denhär staden som inte äger en cykel? Borde man gå en kurs i hur man ska cykla? Det finns till och med cykelkösystem vid övergångsställen, gulligt.

Hohooo min dator är ett geni. Batteriet tog slut och den dog. Jag trodde att det jag skrivit skulle försvinna, men nej, när jag startade upp den så låg det kvar. Underbart!


Klockan går så fort

Idag skulle jag gå upp klockan 8 och äta frukost med Pernilla. Men istället gick jag upp tjugo i elva. Så får skynda mig lite nu.

Igår var det Roast at Berns. Det var ganska kul men skulle vilja påstå att det var exakt samma upplägg som SVTs grillad. Men självklart kommer man nog fastna vid programmet några måndagar framöver.
Nu ska jag äta frukost och ta mig en cykeltur in till stan, sätta mig på något espresso hous och läsa lite ur mina böcker. Hoppas jag får någon klarhet i vad det är jag läser. Nu är det bara en sörja av en massa smarta ord.

Hungrig!!

Datanörd... inte i närheten

Ibland känner man sig otroligt oteknisk. Som till exempel nu. Jag hade tänkte att lägga upp några Oslo bilder på facebook och det har kommit till min kännedom att man lixom kan få upp alla bilder och bara klicka i en liten ruta på dom man vill ha i albumet. Men jag hade ju inte det programmet så jag ringde min kära vän Lina för att få lite råd. Hon dumförklarade mig ganska snabbt och berättade att det faktiskt ploppar upp en liten ruta högst upp...Jaaahaaaa var det så det var.

Fan nu kom jag på att jag har sparat albumet helt fel eftersom jag bara skulle testa om det gick....SKIT!

Stor besvikelse

Hemma efter en föreläsning och lägenhetsvisning.

Alltså var det ett skämt eller? Okej visst jag visste att det var i Linero men inte att det var typ 100 mil från lund. Jag och Linda satte oss på buss 3 och hamnade bara längre och längre ut. När vi klev av känndes det som att vi hade kommit till västra orminge. Inget fel på västra men det var så det såg ut... utan klulturstämpeln. Han som kom och mötte oss som hyrde ut lägenheten såg ut som en grå smurf. Gråa mjukisbyxor, grå munktröja och en grå toppluva, enkel beskrivning GRÅ! Jag menar kunde han inte ha kämpat lite för att se anständig ut. Det första han frågar är vad vi tycker om området, vad ville han ha för svar?
I annonsen stod det att lägenheten var nyrenoverad, vart då någon stans? Visst den var helt okej men... NÄÄ! Helt åt fanders och inte värd valören. Jag får helt enkelt hålla ut lite till och hoppas på att dedär slottet i min fantasi ska dyka upp.

Just nu e det sjukt mycket snack om alla nya (och gamla ska tilläggas) serier och tv-program som har premiär i september. Igår till exempel var det "Ensam mamma söker". Det kommer deffenitift bli en snackis i min omgivning, startade redan när jag kom till skolan idag och träffade Sarah och Malin.
Ikväll hade jag tänkt att bekanta mej med Rostningen på berns salonger och imorgon knäpper jag på tv.n med extrema förväntningar på IDOL 2009. Längtar som en gnuv. Vem kommer ha rösten som tillhör en gud? Och vem kommer vara den lilla hackkycklingen som trots all kritik kommer klamra sig kvar i fredagsprogrammen vecka efter vecka? Och vem är den nya söta eller snygga pojken (som det offtast är) som fjortistjejerna gråter och skriker sig hesa efter? Spännande, redan imorgon kanske vi kan få oss en glimt av några!?


Mot skolan

Ja, då var det en ny dag igen. Har nyss ätit frukost och läst igenom dagens föreläsning på powerpoint och insett att jag måste skaffa officepaketet till min dator för snart kommer jag inte kunna använda det eftersom jag typ bara "lånar" det för tillfället.

Vaknade upp med sjuk träningsvärk och spänningar i nacken... Vaddå e jag otränad? Kan det inte bara vara att jag har sovit konstigt?
Hade tänkt att gå upp lite tidigare i morse för att hinna läsa lite men det kunde jag ju fetglömma, sjukt dålig på att gå upp på morgonen.

Dags för att svepa över lite solpuder i ansiktet och borsta tänderna innan det e dags att cykla iväg på den extremt sanbba cykeln som jag pumpade igår. Jösses vad den går nu :)

Hoppas hoppas

Hemma efter en kort joggingrunda. Kommer nog krävas mer än 30 minuters löpning och lite hopp och styrka i trädgården för att jag ska komma i form. Det är i vilket fall en liten början.

Jag fick nyss ett samtal på mobilen ang. en lägenhet i Lund... Gaaah jag vill in till Lund. Men han sa dock att det var fler som skulle kolla på lägenheten. Vad är det då som avgör om man får den? Den som skriker högst eller? Ska man ha muffins med sig i en fin liten korg med en röd-vit-rutig duk i? Jag får helt enkelt dra på charmen till 110%. Min opptimistiska sida säger att jag kommer ha otur men jag hoppas hoppas... HOPPAS!!
Jag skulle behöva lite tur och något som går lite lätt för just nu känns det som att jag cyklar i motvind. SNÄLLA! :)

Pillan står i badrummet och färgar håret. Bäst för henne att hon blir nöjd. Jag orkar inte höra gnället. (LOVE)

Dags för lite söndagsmys vid TV.n och sen kanske man ska kika lite i skolboken... eller? Soffan ser lite mer inbjudande ut.

Kos dere

Dags att komma i form

Varför ger träning så mycket ångest i början? Jag måste bli tvingad att träna för att kunna komma igång. Jag vet ju att jag älskar att vara ute och springa och studsa omkring när jag väl kommer ut och har lite kondition. Problemet är att jag tyvärr inte har det just nu. En sommar i oslo betyder inte direkt hårdträning. Nä denhär stackars kroppen har haft fullt upp av svälja drinkar och jobba som ett as. Men va fan det är bara sommar en gång om året.

Nä nu jävlar ska jag ta tag i min träning. Rackarns va jag ska bli hälsosam. Siktar på en resa i slutet av januari och vem vill inte ha en beachmage och slanka glänsande ben. Okej, drömma går ju.
Kommer krävas extremt myckt blod svett och tårar!... EXTREMT mycket. 

En helt ny värld

E det så att alla människor bloggar nu för tiden? Hur kommer det sig? Vad skriver man om? och varför gör man det? Jag måste helt enkelt pröva själv. Detta blir ett test under en obestämd period.

Välkommen att sätta tänderna i min blogg. Jag kan ju börja med att skriva lite om mig själv. Jag heter Madeleine 21 år gammal och har precis klivit av tåget i en ny värld och då pratar jag inte enbart om bloggvälden utan studentvärlden. Jag känner mig otroligt vilsen. 7000 miljoner böcker med 18 tusen sidor i varje inbundet knyte. Ska man läsa all den skiten? Hysteriskt!! Jag har även kastat mig iväg till en ny stad, Lund. Inte för att jag någonsin varit den typiska stockholmsbruden så måste jag nog ändå erkänna att jag omedvetet är en storstadstjej. Uppvuxen i Nacka utanför Stockholm och 3 omgångar i Oslo kan nog lysa igenom om man skulle fråga mina vänner.

Efter 13 år av handbollsspelande skulle jag påstå att jag är hyffsat sportintresserad, det sitter i även om det är 2 år sedan jag tog ett tårdypande farväl av min favoritsysselsättning. Men ingenting går upp mot en rejäl shoppingtur. Mode, kläder, skor, väskor och smycken... en tröstande varm famn vid motgångar. 

Denna blogg kommer nog till en början i stor dos präglas av det nya vilsna studentlivet, en berg-och-dal-bana av hopp och förtvivlan :) Tentor, festande, plugg, boendejackt, vänner och tankar.

Hoppas du hakar på
Kramar Maddis  

RSS 2.0