Maddis flairar on thaa beach!

Surfade omkring på min gamla barskolas hemsida och hittade en bild på mig själv. http://www.barskolan.net/utbildningen/ Skitkul jöö. Jag tycker att den e asball och läcker. Tänk om jag bara kom ihåg hur man gjorde!


Grymt nöjd


Sonia Rykiel

Jag blir så irriterad. Är så nyfiken på Sonia Rykiel pour H&M och det går inte att se kläderna på hemsidan än. Släpps iallafall 5 december. Såg en reklamskyllt på stan idag och e sjukt nyfiken på underkläderna, kan vara katastrof för jag såg den bara på långt håll men det gör mej mer irriterad eftersom dom inte går att se på nätet.



Dessa är ju lite knasiga men de var inte dessa som var på reklamskyllten

Nu ska jag cykla till ICA tuna för att köpa lite yoghurt så jag har frukost tills imorgon. Ska passa på och slänga mina sopor också annars börjar det väl lukta snart åå de vill man inte!

Glänsande!

Vi sopade banan med vår glimmrande seminariepressentation idag. Vi var grymma och nu är vi sjuuukt nöjda och kaxiga. Nä men efter att vi blev sågade för 2 veckor sedan på seminarie 1 så var det viktigt. En strålande snygg powerpoint och ett rått upplägg fick vi utlåtandet SKITbraa av vår föreläsare.

Inför första seminariet vi hade var jag så nervös så jag trodde jag skulle dö, nu för tiden har jag bara en liten släng av pirr i magen och det är extremt skönt. Det e nästan att det börjar bli kul att stå längst fram och prata. En viktig grej för mig är att känna sig bekväl i dagens outfit och det gjorde jag idag.

Nu är man lite trött efter att ha varit i skolan i drygt 8 timmar och nervositeten har släppt. Men tro inte att de blir rast och ro nu, nä dags att lägga i en hög växel och fokusetra på tentaplugg inför tisdag nästa vecka. Högst upp på plugglistan: plöja ut en av 7 böcker.
Tjoff tjoff

Man mår som man förtjänat

Nu gör jag ett nytt försök att INTE radera allt jag skriver.
Oj, vilken rolig kväll jag hade igår. Den började med ett glas rosé på andra sidan gatan hemma hos Martin som var på besök från Oslo hemma i lund. Mycket trevligt.

Efter det fick jag sällskap av Martins bror Jonas på cykelturen hem till Jonna i ösregnet. Jag var blöt som en disktrasa när jag var framme. Hemma hos Jonna träffae jag söta Jenny som hade lämnat Danmark för ett par dagar för att tillbringa dom här i Lund. Det var även 6 trevliga lugitjejer på förfesten. Vi hade superkul och lekte en massa lekar bland annat ölspelet och charader. Jag uppteckte att jag faktiskt var ganska bra på att utöva charader måste jag säga. Charader, helt klart tátt rekomendera, otroligt underskattat.

När vi lämnade förfesten för att cykla till Tengan hade det som tur var slutat regna vilket gjorde att vi tävlade om vem som kunde cykla snabbast. Inte att rekomendera men resulterade i många skratt. Jag hade aldrig varit på Tengan förut men tyckte att det var ett bra ställe, väldigt stort i jämförelse me ynkliga nationer.

När ljuset tändes och musiken tystnade kl 3 vid stängningstid bestämde vi några stycken av oss att dra hem till mig på Krischan. Där fortsatte vi att hälla i oss några slurkar till av vingelvatten. När alla utom Martin och Jonas dragit så micrade jag paj, oslagbart gott. Tror att klockan hade slagit 6 innan Martin och Jonas gick och jag la mig för att sova. Tuff men en toppenkväll.

Det var dock inte toppen att vakna kl 13 idag och inse att gårdagens alkoholintag hade satt sina spår i huvud kropp och sjärl.
Runt 14 tiden träffade jag min seminariegrupp inför seminariet vi har imorgon och det var tyvärr inte rekord i snabba, smarta tankar av mig. Därför ska jag kasta mej i min säng nu och läsa lite. Imorgon är en ny dag och jag hoppas att fylleångesten har släppt då!


Typ såhär vill jag ligga hela dagen om jag e bakis, inte hålla på med hjärngympa!

Suris!!

Jäkla skit hade skrivit jättemycket om igår och allt försvann. Nu blev jag sur och tänker gå ut i köket och laga lite mat.

Kände för att skriva några rader

Vet inte om det beror på att jag är uttråkad eller är i ett skede i min vardag just nu som gör att jag behöver skriva av mig lite.
Kanske ska sätta igång och skriva lite.
Det som hänt är att jag klarat mina tentor och skaffat mej ett skönt kontaktnät i klassen :)

Ikväll blir det förfest hos Jonna, ska bli superkul eftersom Jennie e på besök från Denmark. Vi ska till Tengan
ikväll. Cattis som e på besök från plugget i Jönköping kommer också med Johanna. Kommer bli grymt!



Några från klassen innan vi gick ut i torsdags


RSS 2.0