Nej, jag har inte dott.

Nu e jag nere i Thailand och saknar darfor lite svenska bokstaver. Jag overlevde alla tre flygresor och aven nattbatsfarden. Det har varit sjukt daligt vader sedan jag kom ner, men idag antligen har jag fatt lite solsken pa min fisbleka hud. Inte for att det syns nagot speciellt men det ar en borjan.
Vi har varit nere pa beachen och jag har hunnit med 2 och en halv bucket an sa lange och redan hunnit med att dela sang med alla mina respartners eftersom vi sovit tre i ett rum varje natt. Var AC suger eftersom det ar svinkallt om den ar pa och svettigt om den ar av. Jobbiga problem man har har nere i paradiset.

Imorgon ar det full moon och det borjar bli riktigt folktatt har pa Koppan. Ska kroppsmala sonder mig sjalv imorgon for att dolja att jag ar en blekis. Har vagrat att fota och bli fotad sa det finns an sa lange inga bilder tagna.

Detta var en kortis. For mer info beskok min resdagbok pa www.resdagboken.se och till min resa som heter Livets liv 2 haha fan vad det lat som en radioreklam.

Dags att paradisa vidare.

The day

Skepp o'hoj. Idag är det resdag och jag har sovit kasst, mår illa och är jättestressad, tror det kallas resfaber. Väskan är inte helt packad och nu har jag bara knappa 2 timmar kvar på mig. Har inte köpt någon ny ipod-laddare, hur ska jag klara mig utan det?

Har inte bestämt mig ännu om jag ska skriva min resdagbok här eller på www.resdagboken.se Livets liv 2 men det lär väl visa sig.
Nu har jag inte tid med dehär längre! Ses i Thailand typ.


Natt min skatt

Jag brukar vara så himla kaxig med att jag aldrig har resfeber men denhär gången har jag faktiskt fått det. Tror det blir så när jag har för mycket tid på mig, är man stressad så hinner man inte tänka och vipps så är man framme. Jag har väl i princip lagt fram allt som ska ner i väskan men mer redo än så är jag inte.

Jag och mamma var i sickla köpkvarter idag och köpte sex linnern och en klänning till mig.  Passade även på att investera i två pocketböcker. "Slash" och en tsunamibok, sedan tidigare har jag "Emma, Mias dotter" så det är verkligen tre helt olika böcker, nu ska läsas och njutas på beachen.

Molle kom över vid sexish och åt middag med mig och mamma. Efter lite packande passade jag på att träffa en vän och se lite på dirty dancing som gick på TV4film. Skönt att slippa tänka på nervositeten. 
Kommer sakna att inte köra bil på tre månader. Brände från Gurra med gasen i botten och taggad musik i högtalarna, det är någon frihetskänsla i det. När jag kommer hem är min trötta prövotid över, det är ju strålande.

Dags att läsa ut de sista sidorna i min bok "Den innersta kretsen" och sen blire god natt min skatt, har en del kvar att göra innan bilen rullar mot arlanda flygplats kl 13.00 imorgon som ni kanske förstår.

Imorgon bär det av

Fräs. Idag vaknade jag klockan ett och insåg att jag faktiskt ska sätta röven på flyget imorgon, det känns helt fantastiskt.
Igår satt jag och for omkring på facebook och hittade nya bilder som jag aldrig sett förr från när jag var i Thailand förra året.

Jihoo, idag ska jag börja packa ryggan.

God natt

Blev en myskväll ikväll. Hur mycket jag än ville dansa benen av mig så blev det inte så. Cattis ringde och var pepp och försökte få mig med, men denna gång gick det inte, jag hade till mitt försvar faktiskt redan dragit på mig mjukisarna hemma hos Lina i sjöstaden tillsammans med henne och Molle hyrt en film, köpt, godis, cips och B&J.
Till min besvikelse upptäckte jag 2 sekunder in i filmen att jag redan sett den i somras. Bitter!

Jättemysig kväll med mina gossiga tomtar, blev dock sent eftersom det ska pratas och kommas i filmstämning innan man kan rulla bandet. Efter filmen måste man ju också avsluta kvällen snyggt.

Mina underbart söta klassisar har skickat två videohälsningar, ett mms och ett sms under kvällen. Fy va bedårande ni är. Och ja jag saknar er med :)

Övertrötta jag slänger in handuken och går och sussar nu. Jobbigt att ta bort sminket...


Kotte

Haha nu ser jag ut som en igelkotte i skallen. Mamma har nämligen försökt färga min utväxt så att jag ska slippa se ut som en mullemupp innan håret bleks i solen.
Lovely

Se vilka fina lila rosor jag fick av Anna och Della igår.

Nästan hela storyn

Middagen igår blev som vanligt supertrevligt. Tror tyvärr att jag lagade lite för lite mat men jag hoppas alla var nöjda ändå. Det blev kyckling curry gryta med paprika och lök serverat med jasminris och fetaost-avokado sallad. Till efterrätt blev det gino med glass, alltså vindruvor, banan, kiwi och hallon med riven vit choklad i ugn. Inte att för glömma kaffe med baylis.

Extra skoj att träffa Jazmina eftersom jag inte sett henne på månader. Klockan kvart i elva fick vi halka ner till bussen.
Jag och Lina styrde kosan mot Grodan och mötte upp Malcolm och John. Väl inne såg vi inte röken av grabbarna egentligen, förutom vissa gånger när Malcolm gled förbi dansgolvet och svängde till lite tillsammans med oss.

Kvällen slutade alldeless för full, via en "efterfest" som vi lämnade ganska fort, drog förbi donken och sedan en taxi hem. Slumrade in på tok för sent som vanligt.

Idag har jag bara varit bakis och jävlig i hatten. Tog en vända in till stan för att köpa några linnen till Thailand, fanns verkligen inget skoj alls i klädesväg.
Nu är jag hungrig och ska snart äta me mamman min. Rackarns klockan är redan sex, måste börja styra kvällen.



23.01.10

Nä, nattens inlägg fick inte vara kvar. Inte helt okej skrivet så det raderade jag.
Usch, idag är det verkligen ångest, haha. Om man kunde få göra om några grejer från gårkvällen så skulle jag göra det. Hehe blev nog lite för mycket att dricka och man tycker att vissa ideer är superbra. Åh neeeeeeeej. Aja det är bara att glömma och ta nya tag, jag åker ju faktiskt till Thailand om två dagar.

Jag, Lina, Malcolm och John var iallafall på grodan och vi träffade på massa folk vi kände. John försvann hem ganska fort men jag och Lina fick flera puckade planer... Jag vill inte titta på bilderna på min kamera, kan inte vara annat än vidriga. Nu ska jag vakna till liv.

Den försvunna diamanten

Nu gäller det att skriva fort. Damerna borde nämligen redan vara här men inte en sjärl än. Jag är inte det minsta klar men det värsta, typ duschen, sminket och håret är så gott som klart. Tog på mig solbrillorna när jag skulle hacka lök.
Jag är helt överlycklig eftersom jag hittade den försvunna diamanten när jag skulle duka köksbordet. Tjihoooo kan ju bara bli en superkväll, ellerhur?! Det var ett grymt bra teckan.

This is me ackurat nå. Japp jag kan blanda engelska och norska.

Fredag jippi jej

Yoooo!
Idag har jag och pappa besökt min underbara farmor. Vi åt lunch, drack kaffe, spelade 2 parti yatsy och gick en liten liten promenad. Farmor är 92 år och orkar inte så mycket längre. Tycker synd om henne, hon känner sig så ensam, säger att hon glömmer mycket och att hon ser dåligt. Hon vill gärna få komma in på ett ålderdomshem för att få lite mer sällskap osv. Men hon fick avslag vid sin senarste ansökan eftersom hon ansågs för frisk och kry så att hon kunde klara sig på egen hand ett tag till.
Man kanske borde öppna ett privat ålderdomshem där gamla östermalmsdamer kunde få mat och husfum samt underhållning och sällskap. Det är precis vad min farmor skulle vilja. Det företaget skulle nog kunna gå ganska bra.

På vägen hem satt jag som vanligt i bilkö på strandvägen. Pappa tycker att det är frustrerande, jag kan tycka att det är ganska soft att sitta och lyssna på musik, skrika och digga med i låtarna, ja najs.
Drog förbi Sickla för att köpa ett puder till Emelie och ett nytt kamerafodral till min kamera, det var sate dyrt, BLÄ!

John ringde, han verkar också vara på utgång ikväll med mig, Lina, Malcolm och kanske Molle.
Nu tänkte jag ta en dusch eftersom jag som vanligt luktar rök när jag varit och hälsat på min kära farmor. Sen måste jag förbereda maten till min middag. Tjejerna börjar nog dyka upp om en och en halv timme och jag har massor att stå i tills dess. Ös musik, det brukar lösa stress.


Topp 3

Här är handbollens topp 3 hunkar.


1.Marcus Ahlm
Johan Pilfalk i SLA Open IFK Skövde HK-Hammarby IF 30-31
2.Johan Pilfalk

3.Fredrik Larsson

Åh NEJ å NEJ å NEEEEJ

WTF! Fan, nu är världen emot mig. Satt i soffan och tittade på handbolls-EM Serbien-Danmark och upptäckte att min fina fina farmorsring saknade den största diamanten av 5 möjliga. Gud va ledsen jag är. Jag och pappa vände upp och ner på mattan och pappa lekte rörmokare i handfatet men utan resultat.
Pappa och mamma har lovat att gå med den till en guldsmed och höra vad dom kan göra. I love that ring och den betyder massor för mig eftersom jag fick den av farmor när jag var 15 år. Jag har aldrig sett något som glittrade och glimmade som den gjorde. Fis också.

Nu sitter pappsen min och klagar på alla felpassningar Danmark gör samtidigt som han farsineras av deras snabba kontringsspel.  Är det inte typiskt pappor?
Jag gjorde en laxsallad till oss till middag och slängde ihop den vanliga banankakan på en kvart så vi kunde äta den till efterrätt. Proppmätt.
 
Vilken jävla mardröm, jag som skulle lämna ringen hemma när jag åker till Thailand. Kunde den inte bara kunnat klamra sig fast i några dagar till. Snacka om osis. Förra året gick min guldring av som vi tjejgänget hade köpt likadana i studentpresent. Den gick lixom bara av på mitten när jag satt på flygbussen på väg in till Bangkok. Hur stor e oddsen?

Den snygga vikarien

Idag har jag varit i forum och köpt lite sånt smått tråkigt men nödvendigt inför resan. När jag var inne på Apoteket så strosade en stilla varelse förbi, det låg lixom i luften att det var nån bekant. När jag tittar upp är det Johan Pilfalk som spelar i Hammarby och han var vår vikarie på skolhandbollen i gymnasiet. Han är så himla himla het och där gick jag med en påse tamponger i handen, rackarns, undrar om han kilar stadigt haha.
Sen träffade jag även på ett gamalt krogragg från några år tillbaka som jag småpratade lite med... awkward.

Köpte ett par partysulor på 70% på nilson, trevligt med tanke på att jag bara i övrigt köpt sånt tråkigt som käkar upp ens pengar utan glädje, så jag tyckte att det var helt okej att spendera några fjuttiga slantar på dom.
Drog ner till Maxi för att handla mat till min middag i all enkelhet med pappa ikväll och till tjejmiddagen i all festlighet imorgon kväll. Jag och Lina hade tänkt att slira iväg in till stan imorgon och svepa våra lurviga över dansgolvet samt socialicera oss med Stockholma glada (stela) fredagsliv... KUL! Men det blir inte att supa hatten av sig som Philip brukar säga.

Idag e det lite ensamt, mamma är på Gotland på jobb, så katten får underhålla mig idag.

Pappsen och jag på julafton hemma hos farmor en sväng.

:)

Igår sa Lina
-Gräset är inte alltid grönare på andra sidan om man vattnar sin egen gräsmatta.
Det är så himla sant så ta hand om din trädgård, det ska jag börja göra.

Here I am

Idag har det inte varit mycket till update. Jag och Lina skulle egentligen åkt långfärdsskidor men skruttan hade föreläsning och senare handbollsträning och jag i min tur skulle träffa mamma klockan halv fem så det kändes lite stressigt. Linis och jag satt en stund i telefon och försökte komma fram till något spännande att hitta på. Men utställningar och museeum lät alldeless för stelt och torrt. Beslutet blev att göra det vi är bästa på, fika, snacka skit och shoppa. Dock var jag dålig på att shoppa idag, slutade inte med en enda påse. Lina där emot köpte ett par grymma skor och en tröja. Vi hade ett grymt snack och jag är inte alls bitter längre.

När mamma dök upp i sickla köpkvarter så gick vi och åt sushi. klockan 18 såg vi Luftslottet som sprängdes på filmstaden. Den var mycket bra men jag tror inte att jag hade tyckt att den varit lika strålande om jag inte läst triologin.

Nu sitter jag bänkad i soffan och tittar på Polen-Sverige. Lagen följs åt i målprotokollet såhär långt (efter första halvlek) men jag tycker svennarna e lite valpiga. Det enda ögongodiset på planen är Fredrik Larsson. Kim verkar sjukt grinig, sånt är irriterande. Haha ska komma från rätt käft eftersom jag var en stor grinig bitch under mitt handbollsliv. Vår egen tränare kallade oss en gång för ett gäng divor, det säger väl det mesta.

Dags att ringa pappa och höra om han ska äta middag med sin dotter imorgon.
Lite te? Ja tack!


Behöver inte ha pluggångest mer

Här brukade jag sitta och plugga vid mitt skrivbord, på bilden inför min sista tenta.

Jag insåg precis att jag har pluggat klart, terminen är slut. Man skulle kunna säga att jag ska ha 3 månaders sommarlov nu, hihi det känns bra. Mina forna klasskamrater hade nytt upprop och sin första föreläsning idag, skumt att man inte är en utav dom längre och att internskämten inte inkluderar mig.
Vi hade en del kul föreläsare under terminen och alla fick hemliga smeknamn som: Bolibompa, MKVs Jude Law, Basil mus, Vaselinet och Skogsmullen.

Nej om man skulle kosa ner sig i hängmattan, ja det är precis vad min säng är.

Hem ljuva STHLM

Då var man hemma i Stockholm igen då. Det var ett evigt flängande på mig.
Jag hann faktiskt baka en banankaka till korridoren, damsuga, svabba, gå till banken, sälja tillbaka mina böcker och säga hejdå till klassen.

Världens finaste Karin hjälpte mig till tåget, hade två supertunga väskor. När vi kom till stationen så visade det sig att mitt tåg var inställt men som tur var bokade dom om mig till ett X2000 tåg så jag var hemma en timme tidigare än planerat, jätteskönt. Hann till och med se slutet av Sverige-Sloveninen, dock ingen rolig historia eftesom det blev uddamålsförlust, dålig start!

Karin gav mig ett superfint kort med massa bilder på henne och mig. 1000 tack söta du, jag blev himla glad.
Titta så fint det var!

Det var jättesorgligt att vinka hejsan svejsan. Vi var lite ledsna, fast vi ses ju snart igen. 
Precis när jag gick på tåget och satte mig på min plats kom jag på att jag hade glömt min ipod. Fasen, hur ska jag klara mig utan den på alla resor, det kommer inte gå så jag ska försöka få hem den på något vis. Det får bli mitt uppdrag imorgon att lista ut hur det ska gå till.
Fick update från Empan i Thailand idag. Dom verkar ha det helt förträffligt, nu längtar jag ner.

Frukost

Jahapp det var sista natten i min sköna säng här på Krischan, iallafall för den här gången. Jag hade tänkt att baka en kaka till korridoren men ser lite tight ut. Snacka om optimist.

Världens bästa Karin har lovat att hjälpa mig till stationen idag och vinka av mig med en vit näsduk.

Mkva11


Åh jag har verkligen haft den bästa, underbaraste, finaste klassen man kan ha denna höst. Okej min gymnasieklass var extremt svårslagen men vi har verkligen blivit en liten familj här nere i vårt lilla gäng. Imorgon har dom nytt upprop inför en ny termin, skitkonstigt att jag inte ska vara med då. Vi har stöttat varandra i med och motgång, mobbat varandra i sol och snö, festat torsdag samt lördag. Hur ska jag klara mig utan er? Ni har tagit en plats i mitt hjärta och jag kommer sakna er något fruktansvärt.
Kyssar och kärlek.

Olycklig...

Usch orolig sjärl. Jag känner mig stressad och i någon form av obehag. Jag vill bara kräkas för att jag är nervös för att jag inte ska hinna med ting och tang imorgon, för att jag inte ska kunna konka ner alla prylar till tåget och för att jag känner mig, mindre lycklig. Det låter jättehemskt men så är det. Let me cry.

Jag har till och med missat idrottsgalan, det är inte likt mig. Imorgon missar jag Sveriges öppningsmatch i handbolls-EM, då sitter jag på tåget.


Tala är silver tiga är guld.


Prylarnas drottning.

Då har man skrivit sista tentan i medie- och kommunikations vetenskap. Jag kan ärligt talat säga att det gick dåligt. När jag läste hela sidan med frågor ville jag kräkas rakt på bänken. Men det är svårt att säga hur det gick, det är så himla oberäknerligt. Jag kan ha skrivit både fel och rätt på nästan alla uppfifter. Bara jag inte får omtenta, jag vill inte. Mitt under tentan är det en person som ramlar mitt i gången och alla tittar upp på den lille stackarn, hehe glad att det inte var jag.

Blev en liten sallads middag på Italia med Karin och Linnea. Nu ska jag packa som aldrig förr. Det känns inge kul bara tråkigt. Förstår inte hur jag ska få plats eller hur jag ska ta mig till tåget med all dynga, jag måste vara prylarnas drottning. Ska dra på lite härlig musig på högsta volym och dansa mig igenom packandet. Måste bli klar lagom till klockan tio för då är det PH.

Gud vad jag kommer sakna er. Saknas dock några tomtar på denhär bilden.

Simon skrev ett sms igår med ett rim som vanligt:
Nu är Maddes tid i Lund slut,
konstiga kommentarer slipper hon nu stå ut,
allt detta är en riktig paradox
men mkva11 totally rocks :)
tänk att du lämnar oss :(

Laddar

Hemma och mindre än en timme kvar till tentan. Laddar upp med lite grym musik och några moves. Denna tenta kan bara sluta i pannkaka annars ska jag ha en jävla tur med frågorna och den enda jag kan skylla på om det går dåligt är mig själv eftersom jag verkligen har varit kass på att plugga, har ingen som helst motivation.
Tittade precis på X-tentan och den hade jag grejat så det är inte helt omöjligt, hoppas hoppas!

Efter 5 timmars tentaskrivning är det dags att hugga i och packa ner mitt rum i väskor och fin städa. Imorgon bär det av hem till mamma.
En vecka kvar till den underbara resan. Den kommer perfekt i tid för att jag ska slippa deppa ner mig i en grå degig hög.
Imorgon på tåget kommer jag dra en ut av världens längsta och högsta suckar och bara njuta av att inte behöva ha nåhgra krav. Jag ska läsa en bok bara för att jag VILL, pyssla med min kalender, se en film, lyssna på musik, skriva lite och hitta mitt gladglada humör.
Hey i'm a believer!

På sol ca kl 09.45

Idag kändes det faktiskt underbart att vakna. Jag har nämligen bytt min väckarklockssignal. Erik Grönwalls Higher börjar med I'm a believer, bra strat på dagen. Dock vill man snoza många gånger så man kan lyssna på den om och om igen. Jag kommer ju hata den låten om några dagar när man förknippar den med trött uppvakning från skönhetssömn.

Känner mig ledsen i bröstet. Konstigt när man vill få ut något, som en tung sten men man vet inte hur. Minns inte senast jag grät, jag är extremt emotionell. Brukar behöva göra mig av med lite tårar då och då fast jag inte är ledsen. Nu undrar jag vart tårarna tagit vägen.

Biblioteket är helt stendött än så länge, mycket ovanligt. Tystnaden ger utrymme för miljoner tankar att rusa genom huvudet obehindrat.
Dom var orsaken till att jag hade svårt att somna igår också. Bara några timmar kvar till sista tentan sen är jag av med en tung börda.

Idag låter jag som en 65 årig wiskeytant, jag är så hes. Jag är så trött på mina trötta stämband. Undrar hur min röst kommer låta när jag faktiskt fyllt 65, om jag nu gör det, man vet aldrig vad som händer, det är därför livet är så spännande... Sorgligt kanske andra tycker.

Får mig att tro att jag är något som katten släpat in

Fan va jag börjar bli förbannad på mig själv. Varför är man helt sjukt elak mot sig själv och intalar sig saker, hittar på saker och gör saker som man inte borde bara för att man hoppas på något annat än verkligheten. Det är så himla puckat, man bankar ju bara ner sig själv i skorna.
Självklart handlar det om killproblem. Nä, här och nu ska jag bestämma mig för att allt dividerande är slut, ja det får vara slut på det nu. Jag får nog tänka att jag är en supertjej, typ en superhjälte, synd för honom att han går miste om det. För jag är så jävla mycket bättre än detta.

Ja självklart pratar jag om att David Beckham inte vill lämna Vickan för mig... haha... typ kanske

Nu blir det I en annan del av köping iallafall, det gör mig glad! Hoppas jag slipper mardrömmar i natt. Måste bara svära lite. Fan, fan, fan!

Sista

Tänk om jag skulle skriva allt som jag tänker och tycker. Då skulle det nog inte dröja länge innan någon sköt mig i skallen... hehe okej kanske lite överdrivet men jag vet ju faktiskt inte vilka det är som läser detta. Fick bara en så himla självgod tanke nyss när jag stod och gjorde mat i köket, men den får jag nog vara tyst om.

Till alla er som hatar min hysteriska ringsignal på mobilen. Jag har dagen till ära bytt ut den tack vara Linnea. Nu när det plingar till så är det till tonerna av David Guetta och Akons - Sexy bitch. Jag tycker att den är grym, den absolut bästa låten på länge. Jag blir helt galet peppad när jag hör den.

Förstår inte hur jag ska klara mig utan min dator på resan, haha sicket i-landsproblem. Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag sitter på ett flygplan högt upp i det blå. Hoppas jag får se några rosa moln.

Bara 2 dagar kvar i Lund. Känns bajs. Karin gjorde mig svindeppig. Hon går runt och säger att allt är sista gången hela tide. Sista quizen, sista gången vi delar vin, sista utgången, sista föreläsningen osv. Haha som Simon skulle sagt, vilken paradox att jag nyss åt upp min sista pajbit.

Bilder från sista förfesten hos mig och sista kvällen med hela gänget


Galnings kvällen

Mums, pannkaksbuffen på Ebbas skafferi satt fint i kistan. Försökte plugga tillsammans med Linnea, Sebbe, Philip och Lisa men det gick inte alls. Jonna Linnell kom förbi och sa hejdå eftersom jag bara har två dagar kvar i Lund. Även Lugi Mia och Sävehof Bella var där.
Tur att det inte kan bli en vana att äta glass och pannkakor till frukost varje söndag.

Men snacka om ball kväll igår. Jag och Karin började med att vara ko och arla mjölkpaket på korridorsfesten.
Alla var utklädda till max, precis som det ska vara på temapartyn. Michaela och Ellen hade gjort fem underbart goda tårtor.



Kossan Mu tillsammans med Värdinnorna Kyckling och Pink panter

Vid 23 snåret började vi få lite smått panik eftersom vi inte viste vart vi skulle gå. Från början var planen Sydskånska sen ÖG.s som tydligen var fullt och folket började yra om Stor tengan. Jag och min kompanjon Karin svidade om till partykläder och beslöt oss till sist för Lunds som hade Penthouse även fast det var Lördag.


På plats i lokalen där härlig musik strömmade ut ur högtalarna träffade jag på en utav mina faddrar från Göteborgs, Arild, som vanligt full och jätteglad. Malena och Viktor från klassen var även dom festtrissade. Malena taggad till tusen bestämde att vi skulle köra uppdrag och vi var inte sena på den idén. För att göra en historia kort slutade det med att vi fick en stalker som földe oss var vi än gick. När stället stängde och lamporna tändes gick en kille med extremt fina ögon som vi träffat under kvällen fram till stalkern och sa åt honom att det inte var någon idé, vi var inte intresserade så han kunde gå hem i sin ensamhet. Han verkade inte förstå det heller eftersom han stod en våning ner i trappen och väntade på oss. Malena som var den han egentligen raggade på hade redan dragit så varför hängde han efter mig och Karin?
Vi satt kvar ett tag i trappen och snackade med den snälla killen som jag inte vet vad han heter, tills vi trodde kusten var klar. Hämtade ut jackorna och gick ut på gatan och vem fan står där om inte stalkern. Han började surra om att vi skulle med på efterfest vilket vi tackade nej till. Karin skulle möta Simsim på stortorget och den snälla killen skulle till mårtenstorget så vi började knata. Visst fan var stalkern oss i hälarna. När vi lämnat av den snälla killen sa jag åt Karin att hoppa på pakethållaren på min cykel. Det sjuka var att stalken börjar springa efter oss. Jag ringde Philip som jag visste hade varit på Stor tengan för att få sällskap hem. Sen såg vi inte röken av idioten mer.
Trodde nästan att han skulle ha klättrat upp på min balkong och stå och trycka näsan mot fönstret när jag kom hem, men som tur var slapp jag den synen. Det var faktiskt både galningsvarning och läskigt.

Kvällen var ändå superkul med härlig musik, bra folk och mycket glada taggade miner.

Uppe med tuppen...?

Jag erkänner jag e lite puckad :) Sjukt onödigt att sitta vid datorn till kl  5 i natt när jag vet att jag ska upp och plugga som en häst idag eftersom tentan är imorgon. Aja gjort är gjort, känner mig ändå oförskämt pigg idag, fine jag ser ut som ett troll men det får man ta. Kvällen igår var fan galen. Jag hatar när folk säger att allt dom gör är så gaaaaaaaalet men min kväll igår var faktiskt lite galen på lite olika vis. Hade ap-roligt.
Skriver om det när jag är hemma igen. Nu ska jag dra ner på stan och äta frukost.

Vatten är bra när man druckit alkohol kvällen innan.

Kon och mjölken


Här hade jag och Karin tänkt skriva bu går vi på party men internet krånglade.
Hände sjukt massa galet ikväll men jag skriver om de imorgon. Kommer bli en hur spännande story som helst. :) Håll till godo.

On the road again

Då så trött jävel som vanligt men vid liv. Igår gick jag upp kl 8.45 för att snabbt dar på mig första bästa klädesplagg jag kunde hitta och sedan hoppa på cykeln och ila ner till stationen och möta upp min lilla hobbit Linette. Extremt kul att träffa henne igen eftersom vi inte setts sedan vi tog ett deppigt farväl i Oslo i mitten av augusti månad. Jag var bakis och sliten som ett djur så vi började med en lunch på Italia. Vi gick en vända på stan och tog en fika på Sköna bönor. Våra munnar glappade från första sekund och därefter fanns det inget stopp men vad förväntar man sig när man träffar en kär vän som man inte sett på månader.
Kasst att jag inte hälsat på Linette på hela hösten fast hon bara bor några få timmar bort och pluggar i Göteborg.

Middagen blev toppen :) kanske ínte enligt tallriksmodellen men ack så god. Brieost, gräslöks cream chees, kex, annanas, vindruvor, skagenröra, 2 olika dipp, chips, morötter och naturgodis. Jätteskönt att bara vara hemma och dega. Dock råkade vi bränna upp chipsskålen med hjälp av ett stearinljus. Och jag som fick mail några timmar att man måste kolla att sina brandvarnare fungerar. Min ligger i en liten papplåda, utan batterier tillsammans med några stackars spikar...
Var länge sedan jag var så trött och smonat in såndär sjukt skönt, man försöker småprata men det går inte för man orkar inte få fram några ljud.
Mysigt att lillen pratade i sömnen, hehe.


Idag lämnade jag av Nettis vid bussen hon skulle ta vidare till Köpenhamn. Vi hann precis och det var tur för vi hade ingen koll på tiden och trodde det var gott om minutrar.
Mötte upp Philip på bolaget och sedan träffade vi Sebbe och Linnea på ett café för att plugga lite, vad annars!
Känner att jag ligger riktigt risigt till inför tentan.

Ikväll är det partaj igen. Michaela och Ellen i korridoren har fest med temat "Jag i mitt förra liv". Min outfit är olagligt osexig, ärligt talat är jag ganska obekväm och rädd för att ha på mig den utstyrseln. Förklaringen kommer i bildbevis senare. Jag hoppas Karin också har införskaffat något töntigt.


En tjusig bild på alla MKV:are på Thailandsfesten i torsdags.
Jag målar fulfula tatoos på Magnus.
Dancing in the kitchen.
5 killar = The boyband (Enligt mig och Linnea under en törr trött föreläsning)

Thailands-tema

Vilken toppendag! Okej plugget på sol kanske inte var hysteriskt roligt. Äntligen träffade jag skurken Erik. vi tog några öl på stortorget och satt och ljög lite om gamla tider, fyy vad jag har saknart honom.
Kan bara inte ha klirrat mer om mig när jag for över kullerstenarna med 4 glasflaskor från systembolaget i cykelkorgen.
Stressigt för att hinna hem och duscha, våga håret och sminka sig inför kvällens festligheter. Någon munter person bestämde tydligen igår att det var förfest hemma hos mig och jag är inte sen på att säga kör till!

Från kl 19, när jag var nere och skrev kontrakt med min andrahandshyrare så passade några klasskamrater på att tassa in i mitt rum för att sedan skrämma skiten ur mig när jag kom tillbaka. Massa glada, kända ansikten rullade in och alla gjorde sig redo för fest i soligt Thailandstema.
Väl framme vid parantecen var det fint pyntat och värmen slog en direkt innanför dörren. Vi mixade buckets och dansade loss i korridorens kök.
Galet kul att träffa på en kille som gick i min parallell klass i lågstadiet. Jag har altid tyckt att han ser ut som Leonardo Dicaprio på 90-talet, det är en komplimang.

När klockan började närma sig midnatt var det dags att bege sig mot centrum. Det visade sig att de flesta kastade in handduken och drog hem eller käkade fyllemat. Jag och min nya skrot och korn, Jonna vägrade ge upp och drog till Kolles, efter att ha cyklat fel två gånger även fast jag vet vart det ligget. När vi kom fram hörde jag en duns och tänkte "Nää, Jonna kan ju bara inte ha trillat" sedan tittar jag dit och det är precis vad hon gjort. Hon ligger mitt på gatan och småmyser lite med två sopsäckar, en sjukt rolig syn!
Inne på Kolles dansade vi loss i en timme innan magarna började kurra och bad om en falaffel :)
Nu är jag hemma och känner att det är dags att nanna eftersom jag ska möta Linette vid järnvägsstasionen om 6h och 15 min. Kan bli kämpigt!
Natt natt!

Jag tog extremt dåliga bilder ikväll. Tror att de andra tog grymma så slänger upp fler imorgon eller någon annan dag :)

Fisk-frukost liksom

God morgon! Strålande dag, solen skiner. Kul att det känn som att man ätit en liten fisk med ben i när man borstat tänderna bara för att min tandborste hårar... mums!
Nu  är det bara att cykla ner till sol och plugga järnet för ikväll är det fest med Thailandstema.

Öl på Mynta

Nä, såklart det inte blev nån jävla quiz ikväll. Trött jävla middagssällskap som satt och åt i flera timmar och tog upp alla bord. Sluade med att vårt glada gäng hamnade på Mynta över en öl.

Kul att jag är som en trött, rostig berg-och-dalbana, världens gladaste ena stunden och världens bittraste i andra. Jag har nog egentligen vetat hela tiden varför jag är såhär men kanske inte velat erkänna det riktigt. Otroligt skönt att jag inte är ensam med att vara som en hiss. Philip är precis likadan, vi pratade om det innan vi skilldes åt ikväll efter ölen. Det roliga var att vi har samma anledning. 
Jag har ju egentligen inget motiv till att vara som en kärring, jag drar ju på världens roligaste resa om 12 dagar. Då är det fan olagligt att beté sig som jag gör. 
Innan jag åkte hem för att fira jul kände jag mig så himla nöjd med allt. Jag umgås verkligen med underbara och sjukt roliga vänner här nere, existerar inte en sekund utan att man ler eller skrattar åt något trött internskämt eller någons icke befintliga intelligens. Kommer sakna mina små såll.
 
Har pysslat om mig själv lite ikväll i alla fall. Duschat, rakat benen, tagit bort mitt trötta nagellack, smörjt mig med body lotion och nu ska jag måla naglarna när jag går till kojs.
Mina sista dagar här nere kommer bli farligt söjsiga, finns bara en liten gnagare i baken...tentan!

Kaffemage

Oj vad dagen bara rinner ifrån mig. Finns nog inget speciellt kul att berätta. Gissar att jag druckit för mycket kaffe idag, har skitont i magen faktiskt. Idag har vi bara suttit och pluggat och jag inser att jag kan extremt lite inför denhär tentan. Vi hade tänkt att käka på Krischan men det blev inte av. Kl 21 är det iallafall quiz på kulturen. Min sista quiz...

Citat

Citat signerat Maddis idag.
-Kan alla sluta cykla runt och blinka med lamporna, jag får tinituss. (efter en sekund kom jag på mig själv) Nej, detdär blev inte rätt!

Linnea å Madde hade kul på föreläsningen idag när vi såg att någon klottrat på bänken
1 kille = singel
2 killar = gay
3 killar = musketörer
4 killar = entorage
5 killar = Boyband
Självklart placerade vi in killarna i klassen inom dessa :)

Årets första semla

Idag var det Lisas födelsedag, därför hade hon bjudit in en del i från klassen hem till henne. Hon bjöd på hembakta semlor och chokladconfleakes. Allt var helt supergott. Vi lekte en lek och Lisa fick födelsedagspresent av oss. Supertrevligt. Nu är jag jättemätt.

Sitter och tittar på spännande Paradise H nu. Sen är det raka vägen till sängen!

Sista föreläsningen :)

Vilka sjukt trötta skämt denna dag har dränkts med. Kan med största sannolikhet bero på att att det var tidig uppstigning i morse. Jag trodde att jag såg ett spöke i spegeln när jag klev upp men tyvärr var det bara mitt eget stackars face. Sjukt trött föreläsning kl 8 åter idag men ska påpekas att det var den absolut sista i denna MKV kurs. Jag, Karin, Sebbe och Philip gick och åt frulle på Italia och därefter jagade vi runt hela stan efter en simpel hink. Vi trodde självklart att vi skulle hitta det på leksaksaffären, men svaret som vi fick var att det inte är säsong nu... Hallååå, vad leker dom stackars barnen med i Lund? Hink och spade är väl ändå ingent säsongsmode?

När vi tillslut hittat en hink (som ska användas som bucket på torsdag) på Sveriges tröttaste Åhlens begav vi oss till sol för att plugga. Fick verkligen ingenting gjort, jag somnade i en fåtölj och satt där och sov, skön tupplur!
Jag är jätte hungrig just nu men ska fan i mej plugga lite innan middagen!

Mot Thailand om bara 2 veckor

Underbart! Min fina Linette kommer och hälsar på på fredag. Undrar bara hur jag ska kunna ta mig upp och möta henne på stationen kl 9. Torsdag kväll är lika med fest. Jag får gå på bränsle vilja helt enkelt.

Har köpt ticket hem till STHLM nästa vecka, nu ska jag bara börja planera vad jag ska göra mina dagar hemma innan resan bär av till Thailand. Har inte fattat att jag åker om 2 veckor...2 VECKOR IDAG! Håll i hatten tiden blåser förbi!



Make me brown

Min dag idag

Sov extremt dåligt i natt igen. Tror det berodde på allt tull med uthyrningen av mitt rum. Jag hade tänkt att gå upp tidigt för att uträtta lite ärenden på stan som är livsviktiga inför min resa. Men på grund av sömnbristen lät jag mig själv få sova lite till. Efter en varm dusch var jag på banken och på ett vaccinationsställe. Nöjd med det, dock måste jag gå till banken en gång till eftersom jag inte hade med mig ett kontonummer.
Underbart att jag kunde använda min cykel igen. Det går helt strålande att cykla i snön ska jag be å få tala om för er landkrabbor som tycker det låter konstigt.
När jag kom tll Sol satt så klart några från min klass och "pluggade" (pratade) på vanliga stället.

Vi hade tröttaste föreläsningen på eftermiddagen och jag blev bara bittrare och bittrare ju längre dagen gick. Världens bästa pluggkompisar Matilda och Isabell ska inte göra denna tenta, deppigt! 
Visade sig att Philip också anslöt till min bitterklubb när vi promenerade till ICA. Båda ville bli av med denna kassa attityd men visste inte hur vi skulle göra. Snacka om 2 tomtar utan varken luvor, paket eller släde.
Jag fick reda på att mitt uthyrningsproblem är löst och jag är glad igen, tjohoooo. Nu händer det bara roliga saker i veckan, förutom tentaplugget men det ska jag nog kunna stå ut med.

På middagsmenyn stod det: God laxsallad med fetaost och keso.
Äntligen har jag tillagat mina 4 laxfilleer som legat i frysen och simmat.
Imorgon tror jag minsann att det blir årets första semla, mums, kan ju vara det bästa bakverket.

Idag hade jag min REA klänning med leopardmönster. Tur att man bara ser ett öga, jag kollar i kors :)


Dagens ordlista

Linneas ord:
*Kioskaskrap (uttalas på bred skånska) - Fettet man skrapar bort på hamburgergrillen, något som man absolut inte vill hänga i julgranen, inget att ha.

Philips ord:
*Killen hela kvällen - Hålla låda killen, spexaren
*Killen i grillen - Ännu coolare än killen hela kvällen.
*Overallare - Det har jag glömt bort vad det är men jag är säker på att det var något riktigt bra.

Maddes:
*Komma ut ur kiosken - Någon som styrt upp sig till stekare, någon som gått in i kiosken kletat håret med fett och kommer ut som låtsassnobben.

Åååååååh!!

Blev helt rådeppig på en sekund... Va faaaan.
Bäst man går och lägger sig och vaknar en bättre dag. Jävla skiiiit!
Vill bara bli av med min tenta nu, dra ner till värmen och skita i allt bajs hemma. Va hände med att jag var en sån himla positiv människa och skulle jobba med mitt humör... Som bortblåst!
Risigare än en barrande gran som borde kastats ut för flera dagar sedan.

Drama!

Har upptäckt att min cider i kylskåpet också blivit snodd. Konfronterade grannen...han sa att det var ett rövargäng som hade varit här och härjat i natt. Hoppsan hejsan det händer grejer här. DRAMA! Grannen har blivit utslängd. Såg att han packar sig ut ur rummet nu. Tror att väldigt många i korren tycker att det är fina fisken eftersom han har betett sig kasst denna termin.

Tjejen som ska hyra mitt rum kanske ska htra Jennis i stället... Morr, lite irriterad men det kommer lösa sig på nåt sätt. Hon var nere här och snackade lite och därför missade jag "I en annan del av köping", sur!
Jag vill så gärna hyra ut det till en kompis, men så får man tydligen inte göra... sur!
Nu ska jag sura i fred!

Var FAN är min ost!!??

En söndag i riktig söndagsanda. Karin ringde och väckte mig strax efter 11 men jag vägrade gå upp. Fem över 12, snabbast i världen, var jag ändå nere i stan och mötte upp henne. Vi gick till Ebbas skafferi och åt pannkaksbuffé. Sjukt gott, jag åt massor. Efter någon timme dök Linnea och Philip upp på en kaffe.
Vi diskuterade om det heter en eller ett tågräls. Jag hävdar bestämt att det heter EN. Blir så förbannad eftersom jag vet att jag har rätt. 
På vägen hem skrev vi om låten Sexy bitch - av David Guetta och Akon. Numera heter den Kexy bitch och framförs av David Cloetta och Kakon.

Jag och Philip ska inte satsa på en kariär inom cykelstöldbranchen, den saken är klar. Vi skulle bryta upp mitt lås eftersom jag lyckades ha av nyckeln igår. Först använde vi en liten fisig skiffnyckel, heeelt värdelöst. Efter det tog vi till stora bulltsaxen, tog oss säkert en kvart även med den. Tillslut lyckades vi, jag är glad och ska ta hojen till skolan imorgon.

Även söndagsstädning stod på schemat idag, uppgiften utförd exemplariskt.
Upptäckte att någon snott min dyra ost. Jag är sjukt aggro, jag misstänker starkt han som bor snätt mitt emot mig. Ska konfrontera honom så fort jag ser han.

BTW såg Paradise hotel Greta igår på Mynta. Känner att det räcker nu, domdär PH människorna är över allt, börjar tröttna. Räcker med att se dom på TV.

Sömnig

Hemma efter en riktigt riktigt lugn kväll. Började med att jag ville cykla och tänkte bränna lite på mitt lås med en tändare... inget hett tips. Nyckeln gick av i låset och då tänkte jag slita upp det. Det gick inte heller så slutade med att jag fick ringa en taxi, därefter bli utskrattad av min cauffis, han menade att jag bara skulle tagit lite olja (tveksam på att det skulle hjälpa ett sönderfruset cykellås).

Väl framme träffade Johanna och Michaela hemma hos deras kompis. Satt och snackade till 02.20, gick till mynta och spanade in folket där. Det var riktigt trevligt men ingen partynight med stort P men kändes ändå kul att vara ute och socialisera sig lite.
Efter att lamporna tändes och dom halvfulla människorna som kommit på att deras trötta ögon syns i ljuset sprungit ut, insåg vi att det var dags att glida även för vår del.

Nu e jag hemma och tänkte krypa till kojs. Partyhelgen har inte hållit måttet i Lund denna weekend!! Bättre lycka nästa gång.

Redo kl 23.15

Reeeeedo att gå... Alltid redo, för nu kööör vi kör vi :)

Mysi mysi kväll, och seeen....

Minsann blev det pulkaåkning, jag var helt livrädd. Jag Philip och Linnea försökte åka tåg ner på Linneas röda pulka... det gick ganska bra tills vi nästan åkte in i ett skogsparti. Sen hittade vi en pulkaslamsa som vi försökte koppla ihop med pulkan, ganska lyckat. Backen som vi åkte i var helt jävla galen, jag skrek som en tupp. Efter bara några åk var man halvdöd efter att gå upp för backen som var en halv skidbacke. Mycket kul.
Nu ikväll blev det ingen korridorfest eftersom det bara tycks vara en Tobias, en Philip och en sjuk Ellen hemma. Så vi beställde hem pizza och såg på film (Varg med Peter Stormare) på storskärm på väggen i köket. 3 timmar efter pizzan är jag fortfarande proppmätt och sitter i mitt rum med en liten cider. Håller på att fixa mig i ordning inför att gå ut med Johanna och Mickaela. Vet inte vart vi ska, jag litar på tjejerna.

Jag mår illa...

Vilsen grönska

Nu är klockan tjugo minuter i fyra och tanken är att den omtalade pulkaåkningen ska bli av... den som lever får se.
Idag har jag hängt med Philip, vi har varit på sol och läsa lite i den sjukt tråkiga organisationsboken. Gått till systemet (det är ju faktiskt lördag) Druckit en lördags latte på Sköna bönor. Jag har även blivit duktig och tänker strukturera upp mitt liv eftersom jag köpte en ny kalender idag på Åhlens.
Oj telefonen ringer....

Idag såg vi ett träd som var jäkligt glad på livet. Trädet hade nog missförstått årstiden lite. Vi tror att det hade varit en rebell i sitt förra liv, eller kanske en palm i västindien.
När alla de andra träden är spökligt trötta och marken vit och frusen så var detta missförstådda träd grönt...fick mig att le :)

Undrar om min systemetpåse var tom vid detta laget eller kanske att min hjärna bara frysit lite till isglass.

En trött jäkla tjej

Här e en tjej som e lite less på livet...hehe nä då, bara extremt uttråkad eftersom det varken blev pulkaåkning eller utgång med Erik. Den lilla tunnisen var rädd för kylan... Så vi ska ses imorgon.
Med 8 tända ljus i mitt rum är det endast 19 grader. Jag har fått låna Tobbes termometer så det ska bli spännande att se hur kallt det blir under natten. Burr!

Sur som citron.

Jiho, Let's dance.

Gud va roligt att Let's dance är tillbaka. Fan där hade ju jag velat vara med, vem vill inte kunna dansa? Jag gillar att Mattias Andreasson från E.M.D är med, nu kanske man äntligen kan få en bild av honom (jag såg inte det året han var med i Idol eftersom jag bodde i Norge då och följde norska Idol). Han hamnar liksom alltid i skym undan av Danny och Erik... tycker jag iallafall.


Själv är jag kass, har inte läst en sida...fan jag måste göra det. Det kanske märks att det inte blev nå pulka, Linnea bangade ur, får bli en annan dag.
Blir nog utgång med Erik ikväll... hoppas jag.


Mattias VS. Danny
Danny och Malin kom på fjärde plats 2008, vi får se om Mattias och Cecilia kan slå det.

Skurken is in town

Skön dag. Äntligen är alla tillbaka i stan, har kännt mig lite ensam de senaste dagarna. Solen sken in i rummet och det var för en gång skull inte svajnkallt när jag vaknade i morse, så passade på att sova lite extra (som vanligt) jag måste komma på ett sätt att ta mig upp.
Var ganska pigg när jag äntligen kom upp så beslutade att plugga 2 timmar hemma. När rastlösheten knackade på ringde jag Philip och mötte upp honom och Louise. Dom skulle äta lunch och jag passade på att dricka en välförtjänt kaffe. Jag har inte druckit kaffe på två dagar så kändes underbart att slurka i sig. Självklart satt vi på Café italia.

Klockan 15 hade vi de sista seminariet på denna kurs. Strategiska som vi var satte jag, Philip, Simon och Dag oss längst fram för att hamna i samma grupp och få uppgift ett. Vår plan gick som den skulle (snyggt Sickan).
Vi klarade uppgiften med bravur, det var som vanligt inget att vara nervös eller stressa upp sig för.

Verkar inte som att folk hade tänkt att dra ut ikväll. Tror vi ska ha lite pulkarace 20.00, om ingen bangar ur vill säga.
Har precis pratat med min lilla Malcolm som är hemma efter ett galet nyår i Las Vegas. Haha vi bestämde att vi drar dit ett gäng nästa nyår :) vi får väl se om det blir så...
Skurken ringde även han och var taggad för utång. Skulle aldrig banga en utgång med Erik så kvällen är oviss.
Tjohooo det är helg i Lund, måste plugga lite nu så jag förtjänar lite skoj.

Lika som bär! ...eller är det han? Jag känner honom!

burned

Jag är inget proffs på att laga mat det är ett som är säkert. Sen är det kanske inte så smart att koka pasta och sen gå in på sitt rum och titta på TV. När jag kom ut i köket efter bara en liten stund luktade det helvete och kastrullen har helt svart. Den kastrullen får nog gå i graven, hoppas inte mina korridorare slår ihjäl mig, det var ju faktiskt den bästa kastrullen av dom alla.
Skönt att folk sa att de luktade ut i trapphuset och jag luktar som en rökruta...

Känns lite ovant att jag har rosa pärlemolack på naglarna idag, jag brukar alltid ha mörklila. Håller på att vänjer mig inför resan :)

The pink phone...

Hemma efter att ha suttit på sol i 5 timmar. Läsning gör en trött. Speciellt när jag och Lisa gick överallt för att få lite kaffe, varför är alla kaffeställen stängda idag? Jag fattar ingenting.

Är lite fundersam, var har min rosa motorola razr med mitt norska kontantkort tagit vägen, jag har letat på alla små ytor jag har och jag trodde att jag viste exakt var den befann sig...men inte. Den lär väl komma fram, ville bara se om någon hade försökt nå mig på den. Konstigt. Jag älskade verkligen den telefonen och vägrade köpa en ny men tillslut hade jag inget val.

Håller på att koka lite pasta annars sker inget spännande idag heller. Fick dock veta ännu mer skvaller om mig själv igår, börjar tro att någon försöker ta skvallerkungen titeln från skvallerdrottningen.

Stressläsning

Jag är ju lite tillbakastående, fattade inte att det var dubbelavsnitt av PH igår också. Men nu har jag sett det. Jag tycket att det var så himla skumma val på parcermonin men efter att jag gick in på Andreas blogg igår så förstod jag varför alla var tvungna att välja som dom gjorde. Sjukt irriterande med dom reglerna för då kan redaktionen väldigt lätt styra vem som ska åka ut.
Tyckte att det var så himla gulligt av Kristoffer att ge sin klocka till Anneli som ett minne. Varför ger ingen mig minnen...

Jättemysigt att sitta i sofferna i vårt kök idag och äta middag eftersom jag, Michaela och Ellen hade tjejsnack om allt som hänt under julen. Spännande, ingen kan väl undgått att jag älskar skvaller!

Nu ska jag läsa ut min andra bok av fem denna kurs. Har till på måndag på mig, kommer aldrig gå, men hoppas på att jag kommer kunna klara tentan på något underligt vis ändå. Har 30 min lästid nu sen tänkte jag kolla på Sprängaren kl 21.00 på TV4. 

Händelselööööst

Idag har jag varit världens sömntuta. Har iallafall släpat mig till ICA tuna i den lilla snön som ligger på gatorna här. Klädde på mig mössa, halsduk, tjock tröja och vantar. Visade sig när jag kom ut att det inte var så galet kallt. Tyvärr hade mitt lås på cykeln frysit, ska försöka ta tag i det imorgon och se om jag kan fixa problemet.

Blä händelselös dag ska väl fortsätta plöja skolböcker nu.

Väskrace

Va i heeeela friden. Kollade precis de 3 senaste avsnitten av PH. Vart ska jag börja? det är ju heeeelt sinnessjukt. Måste ju säga att jag tycker att det är killarna  som saknar lite intelligens. Ah ser fram emot nästa spännande avsnitt då en tjej ska hem och Patrik kommer böla, gissar att det är Jacki och strippan han måste välja mellan.

Tågresan gick fint, jag pluggade inte så mycket som jag hade tänkt är så himla trött och lite nere. Skönt att vara hemma i mitt rum igen, lite ensamt och kallt bara.
Haha en kille på centralen som åkte samma tåg som mig stod jag och skrattade åt för han sprang nästan in i en annan kille med sin väska. Det roliga var bara att jag körde över hans fot med min väska några minuter senare och sen hamnar han i stolen typ snett framför.

Fan va folk skvallrar asså. Nu fick jag reda på en sak på msn...var i och för sig om mig haha. Jäkla skit nu fick jag smaka på min egen medicin hehe.
Dags att krama kudden i min lundasäng, gu va länge sedan det var.

På tåget 19.45

Här kommer ett inlägg från tåget.
Jag fick frysa 40 min på sthlms central eftersom mitt tåg inte ville komma på grund av att dörrfel. Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv på tåget.

Fan att allt ska vara så jäkla knepigt, det gör ont i mig, jag är ledsen i hela magen som jag sa till Molle. Känner hur tårarna bara vill släppas fria från ögonen och rinna ner längs mina kinder. Jag känner mig som en liten flicka inombords, vilsen och bortskämd, varför kan man inte bara inse hur bra man har det och sluta tycka synd om sig själv, för det är fan inte synd om mig.

Haha jag kan inte låta bli att flina lite, här sitter jag och vill bara grina men jag har inga solbriller att gömma mina ledsna ögon bakom som jag hade när jag satt på tåget i somras på väg hem från en underbar sommar men med en fight i ryggen som för alltid kommer att ha ändrat på något i mitt liv... Så jävla typiskt att Simon i denna stund skickar ett humoristiskt sms som vanligt. Börjar fundera över om han på nåt sätt känner på sig att jag e nere och av en instinkt slänger iväg något puckat. Det betyder iallafall guld.

Tror jag har en extrem överdos av ångest. Vill inte ner till Lund för jag vet hur jobbigt det kommer vara att lämna stan igen om 2 veckor. Ångest över att komma hem från resan eftersom jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra efter. Ångest över lite mer privata saker. Ångest öpver sista tentan eftersom jag inte pluggat något på typ 3 veckor. Ångest jag kräks!


Ser inte helt nöjd ut.

Bordjackt på Whaynes

Okej jag ljög jag såg inte PH igår eftersom jag tänkte se det på tv6play men dom hade inte lagt ut det igår kväll och idag har jag inte haft tid men jag längtar tills jag kommer till Lund ikväll och jag lagt mig i min säng under täcket med en kopp te.
Idag hade jag tänkt att jag skulle fixa lite banktjofräs men min fisiga bank var inte öppen idag så får ordna det i Lund.
Jag hade även tänkt köpa en ny kalender för 2010, en från ordning och reda som jag alltid har, självklart var den slut på götgatsbacken.
Mötte upp Karin och Philip 11.15 vid södermalmstorg. Vi tänkte ta en fika på Whaynes och skulle bestämt ditta i fönstret så att man kan titta ut över gatan. Två trötta gubbar satt vid det bordet och borden runt om var även dom upptagna, ingen såg ut att vilja gå. Efter att vi väntat en stund och insett att vi inte skulle få nåt bord så beslöt vi oss för att gå till Muggen i stället. Svajnkallt var det där inne såå vi tog en kaffe. När kaffet tog slut gick vi tillbaka till Whaynes, vi skulle bara sitta i fönstret, självklart satt dom 2 trötta gubbarna kvar på samma plats när vi kom tillbaka. Efter att ha väntat ytterligare 15 min så blev ett bord ledigt i närheten och vi fick anse oss nöjda.
Ett bra citat av Philip "Det är så jävla kallt att isbjörnarna har mössa på sig" eller "Våra björnar har blivit isbjörnar". Sinnes vad kallt det är i Sthlm nu, 14 minus utan att överdriva en plutte.

Dags att dra till centralen om en timme. Lite kvar att packa. Dan't miss me, i'll be back in 2 weeks!

Fångade vårt drömbord på bild i bakgrunden, va tusan dom ville aldrig gå!

Paradise is back

Nu är det bara 20 min kvar tills Paradise Hotel är tillbaka i rutan. Finns nog fler än jag som sitter och väntar på kvällens dubbelavsnitt. Spännande, vad ska hända?!
Jag laddar med en kopp te med gammal sur soyamjölk... men vem har dött av det?

Lurre me Molle

Precis när jag lämnar dörren för att ta en promenad till forum och möta Lina så ringer hon och säger att hon är ute i Älta och att bilen inte vill starta. Hon skulle bli jättesen men jag går till forum ändå och tar en latte på barista. Fick för mig att ringa Molle och han berättade att han var i närheten med bilen och undrade om jag ville äta lunch. Klart man vill ta en lurrre med bästa vännen.
Lina kom säkert en å en halv timme sent och hann bara stanna en liten stund innan träningen. Det blev verkligen ingenting pluggat men en trevlig dag ändå.
För hoppningsvis ska jag få låna en rolig dräckt av Molle till festen om några veckor men jag tänker inte avslöja vad det är för någon än.


Jag och mamma hade tänkt att gå på bio ikväll och se sista filmen i millenium triologin "Luftslottet som sprängdes" men eftersom mamma inte fattade hur man bokade platser så var det bara lediga säten på främsta raden när jag kom hem nu och hade tänkt köpa biljetter. Så vi har köpt sushi istället.

Det är så himla kul att sitta på fik och lyssna på andras komversationer, jag är en riktig tjuvlyssnare men det måste man vara när man är en skvallris... annars skulle man aldrig få reda på sånna saker som är hemliga :) Jag har blivit extremt uppdaterad under detta jullov, jag skulle kunna skriva en egen skvallerblaska. Men jag håller väldigt tyst om saker jag inte får prata om.

Sen morgon

God morgon. Blev lite sent igår, åkte hem till en kompis och kollade på en hyrd fightingfilm som hette just fighting. Den var faktiskt ganska bra, fast om jag tänker efter så var det en sjukt simpel handling, det som var bra var att den inte var blodig och skabbig så jag kunde titta hela tiden. Jag är lite kännslig för blod.
Tror klockan hade hunnit blivit 2 innan jag brände hem på motorvägen. Såå nice att dom höjt hastigheten till 100 på gustavsbergsvägen. Det gick jättefort att komma hem... lite för fort kanske... jag var nog lite för het på gasen...

Idag ska jag och Lina plugga tillsammans i forum. Konstigt att hon inte hört av sig än. Jag får helt enkelt ta och ringa henne.

Lina och jag i sommarsolen på djurgårdsfärjan på väg hem från allsång på skansen i juli-09. Idag är det bara 3 veckor kvar till resan startar, sjukt 21 dagar.

Handbollssöndag

Nu är det handboll på TV4 sport Sverige möter Egypten inför EM som spelas i Österike 19-31 januari.

Igår kväll var jag hemma hos Sofia på tjejkväll. Kul att jag som vanligt var den enda singeln medan alla deras pojkvänner hade grabbkväll haha de är så komiskt. Men vi hade supermysigt, kollade på nyårsbilder, stalkade folk på facebook, skvallrade och drack massa te. Sofias och Fredriks lägenhet är verkligen superfin. Tror jag ska be Sofia hjälpa mig att inreda min nästa lägenhet :)
Det blev ganska sent, jag var supertrött efter brädåkandet i kylan.
Uppskattar verkligen min kära vän Cattis råd som jag fick av henne igår, man kan behöva nån som inte dömmer eller bara bestämmer sig för nåt och ska övertala en.

Idag har jag varit med Pernilla, Martin och mamma i Sickla. Jag köpte en liten leopard tröja/klänning på rea, trevligt! Sen passade vi på att äta lunch på waynes utan mamma men med pappa och Gunilla.
Ikväll åker Pillan och Martin tillbaka till skåneland... Jag drar på tisdag!


I like you girls (alla var hos Sofia igår + Lollo)


Min bräda och jag

Igår åkte vi in till stan med lilla familjen och mötte min morbror Thomas och moster Birgitta på Vapiano på stureplan. Var aslänge sen jag var där. Träffade Johannas gamla kollega som var duktigt sliten efter nyår. Jag och mamma delade på bruchetta till förrätt och till huvudrätt tog jag en jättegod insalate cezar med kalkonfillé. Efter det mådde jag stört dåligt, jag var sjukligt mätt och nästan kräkfärdig.

Idag har vi varit lite sportiga, jag har åkt bräda och Pernilla och Martin skidor i hammarbybacken. Jag har min egen bräda men dom andra 2 nissarna var tvungna att stå i kö i skiduthyrningen i minst en timme. Som tu var träffade jag Johan som vanligtvis jobbar i backen men som för en gångs skull var ledig, så susade i baken tillsammans.

Det var skitfint väder och solnedgången var vackert röd. Synn att soptippen till backen är lika liten som en kulle. Men har man inte tid med Romme Alpint så får man ta va man kan få. Kul att bräda lite iallafall. Nu behöver jag en varm dusch för att tina upp mina isiga tår.

Nyårslista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag åkte till Thailand, and i love it, därför drar jag dit igen om en månad och gör det som jag gjort förr :)
Börjat plugga på universitetet...på med glasögonen

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Satte nog inget nyårslöfte förra året, inget som var värt att minnas i alla fall.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte vad jag vet, förra året där emot.

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej vi lever allihopa

5. Vilka länder besökte du?
Thailand, Malaysia och Norge (plus en natt i Win, helt jäkla barbro eftersom jag missade planet)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Jag hoppas drömprinsen dyker upp. Är trött på alla idioter

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Det är svårt att glömma sin egen födelsedag.

8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag tagit tag i att börja plugga

9. Största misstaget?
Tycker inte att man ska ångra saker man gjort så då får jag väl försöka ångra nåt som jag inte gjort. Jo nu kom jag på ett misstag men det är hemligt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Är krasslig just nu! Haha men när jag var i Thailand så fick jag vidriga sår. Och så blev jag ju för fan magsjuk efter resan.

11. Bästa köpet?
Resan som bär av 25 januari 2010

12. Vad spenderade du mest pengar på?
KLÄDER

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mitt studentrum i Lund

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Infinity men den är på gränsen mellan 08/09. Nä Sex on fire tar nog priset

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit rejält svajig men när jag tänker efter så har jag absolut varit gladare i år. Förra året var jag ett vrak!!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vunnit på en trisslott, blivit världskänd och gått ner 15 kg.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit godis och annat onödigt skit

18. Hur ska du tillbringa julen?
Hos mamma.

19. Blev du kär under 2009?
Nej verkligen ingen kärlek, bara bitter

20. Favorittidning?
Har läst för lite tidningar i år :(

21. Favoritprogram på TV?
Paradise hotel, Ensam mamma söker, så tragisk är jag.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Tycker att det är dumt att hata

23. Bästa boken du läste i år?
The dirt

24. Största musikaliska upplevelsen?
Hum.. Ja, inte så mycket att välja på. Madonna konserten i Oslo, den var helt rååå

25. Något du önskade dig och fick?
Jag önskade mig faktiskt ingenting, jag var med och köpte mina klappar

26. Något du önskade dig men inte fick?
Nä man kan ju inte begära hela världen

27. Årets bästa film?
Bästa filmupplevelsen var Peurl harbour men den har jag sett 1000 ggr. Annars skrattade jag skiten ur mig på Bruno

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag fyllde 21 en tråkig måndag så jag hade kalas hemma på lördagen, men på den riktiga dagen var det lunch och middag med nära och kära

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om min drömprins hade velat uppenbara sig

30. Vad fick dig att må bra?
Min resa mellan 28 nov-08 till 20 feb-09

Jag ska dansa mer i år, det lovar jag.

Nyårsdagen är alltid seg.

Yes det blev partyhattar igår, Anna kan man lite på.


Blev en liten promenix i Nacka strand och titta ut över vintersköna djurgården. Inget pulka race, ingen som var sugen på det.
Anna var öm i kroppen efter alla vurpor, Linas klänning hade fått sig några kängor och jag börjar må lite dåligt nu, men det har inget med gårdagen att göra.
Pappa ringde för att bjuda på supé men vi hade redan bestämt att träffa släkten på middag inne i stan. Martin vill gå och se Avatar men jag och Pillan tycker att sånna filmer e lite... ovärkliga!

Pernilla ville inte vara med på kort.


Vuxet nyår

God morgon 10-talet. Nä kanske inte riktigt jag har faktiskt varit vaken i snart 2 timmar. Frukost med hela "familjen" det dukades till och med upp med winerbröd.

Jag hade faktiskt ett otroligt vuxet nyår igår för att vara jag, jag är sjukt stolt, jag mår inte ens lite dåligt idag. Vi åt 3-rätters middag, förrätt var avokado, räkor och saffransaioli på toast. Till huvudrätt blev det ugnsbakad lax, romsås, sallad, vitlöksbröd och pressad potatis som jag trodde var ris under hela måltiden. Och slutligen till dessert bjöds det på päron dränkta i mintchoklad och congac samt olika ostar och kex. En supermiddag helt enkelt. Tusen tack ti grabbarna som stod för det.
När middagen var avslutad var klockan i princip 12 och vi sprang ner till bryggan för att svepa lite skumpa och fyra av lite raketer. Det var skitvackert med vattnet, snön och allt sprak i luften. Tror att alla gjorde vurpor ner till sjön, utom jag för jag fick mig flera goa skratt i stället.
Lina fick en gott nytt år puss på kinden av mig och Paula med sitt röda läppstift slukade hela Matilda, haha det ser vi här.


Efter 12-slaget är jag enormt besviken på John som somnade in som ett litet barn. Jag och Lina beslöt oss för att ta sista bussen hem som blev en kamp för livet för att hinna med, men va gör väl det när man har galet kul på vägen. Trodde mina lungor skulle gå i fem bitar.
När vi skulle byta buss i Orminge så susade en grymt rolig taxibil förbi och vi hoppade in. Vår härliga förare skulle skjutsa oss dit Cattis var eftersom hon tyckte att vi skulle svänga förbi och säga gott nytt år, varför inte?
Cauffören tyckte att det spökade och gav upp, vi hittade inte huset. Som en räddande ängel kom Cattan och hämtade oss.
När vi skulle ragga ny taxi hem gjorde Lina den fetaste vurpan, den vinner priset!
En röd svarttaxi (hur nu det går ihop) ville plocka upp oss men bilen dog haha. Som tur var fick vi en riktig taxi som egentligen skulle plocka upp ett par på kjälltorpsvägen men han ville hellre köra oss. Så jag frågade vad hände med dom då? Då sa han "äh skit i dom" :)

Nu verkar det som att vi ska ut och promenera i solen och kanske åka lite pulka. Mer om kvällen och bilder senare.

RSS 2.0