Icke godkänt?

Nu e jag för trött för mitt eget bästa och Carlotta har gett mej ett nytt smeknamn för jag skrev källa med kje men jag kom faktiskt på mig själv.

Fy fan va jag tycker synd om Camilla i Idol som på något lattjo vis måste ha haft nån konstig fluga som fastnat i örat så hon trodde att hon gick vidare till kvalfinalen och att hon började hoppa och skrika och slänga sig i Jides armar och skrika i love you... Det kommer hon nog gråta en hink över.

Igår lärde jag mer ett nytt ord eller begrepp eller vad man ska kalla det. Men det är inte rumsrent någonstans så jag kommer inte skriva det. Discohångel är inte i närheten av denhär grejen.

Dags att sluta lyssna på EMD och krypa till kojs. Imorgon ska jag lämna in min sjukt kassa hemtenta innan kl 12. Det är en helt sjukt vidrig känsla som jag aldrig känt förr, att känna att man typ inte kommer få godkänt, har aldrig hänt. Nu är det bara extremt. Sen blir det bara att dränka sig i bubbel all day and night long.


  THIS IS ME
  

2 minisar på pubben

Nu får jag fan huvudvärk av att bara kolla på datorn, jag anser att min jävla helvetes hemtenta e klar nu har inget mer att ge.

Har precis tittat klart på Idol ikväll är mina favoriter Tove och Camilla, Camilla var i och för sej inge bra men jag gillar hennes personlighet och hon sjunger ju jättebra men de blev helt enkelt inte så bra idag. Tror dock att det är Karolina och självklart Tove som går vidare.

Glömde skriva förut att jag sprang ner en liten sväng till pubben igår och hejade på Micke och hans kompisar. Fick en sjukt suspekt syn när jag kom ner för breved Mikael satt det 2 minimini tvillingbebisar på varsin sida okm honom. Det var Mickes kompis döttrar, små små små var dom :)

Nu ska jag se Inlåst, sjukt intressant.

Sluta knacka på min dörr!!

Idag blev det ingen föreläsning för mig, är hemma med min hemtenta i stället, Karin sa att jag ändå inte missade något för att det var värdelöst. Hade varit så skönt att lämna in tentan idag... Men kommer nog inte hinna det.

I natt har jag sovit så sjukt dåligt. Kl 3 på natten är det nån/några idioter som med korta mellanrum knackar och plingar på min dörr. Min första plan var att ignorera och hoppas på att de skulle sluta men de gjorde inte det. Så till slut gick jag upp och då stod de en kille i min korridor där som såg helt veck ut. Så jag frågade bara om han ville något. Nästa gång sa jag kan du vara snäll och sluta och tredje gången skrek jag nu får du fan ta å sluta, du knackar inte en gång till! Undrar vad han hade tagit... så idag ska jag skälla ut han efter noter.

Nu ska jag fortsätta.


RSS 2.0