Bitterfitta!!!


Sitter och funderar lite. Nu ska jag inte putta alla grabbar över en kant (yes, det är mitt eget ordspråk) men faaaaan, alla killar jag träffar är svin, idioter, fega och ytliga, måste jag fortsätta? Skulle kunna hålla på i ett år.
Fick sms av Jessi som skrev om en snubbe som vi pratade om igår. Vi tycks ha samma problem, iallafall liknande. Trodde sånthär skulle ge sig efter jag fyllt 20 när folk mognar till sig, men fan så fel jag hade.
E så förbannat trött på killar som inte ens vågar stå upp för sig själva och tycker att det är bättre att hitta på undanflykter eller rent av "gå under jorden". Är jag farlig eller? Nej nu ska dom få se på fan. Maddis tänker inte längre vara snäll, dom kan fara och flyga. Tänker säga upp bnekantskapen med boysen som inte vill lekea på samma vilkår.

Och en annan grej. Killar e sjuuukt fega. Sluta skicka cheesy sms med en massa tull. Dom skulle ju aldrig säga sånt face to face. Det är inte charmigt och det gör inte mig intresserad. Usch och fy för karlar som tror att dom kan ragga brudar genom att snacka dirty.
Det funkar INTE för mig! Jag vill ha en snäll romantisk kille!
Var e min uppfostrade prins? Finns han? Tvekish!

Middag på restaurang J

Var nyss nere på restaurang J i Nacka strand och åt middag med mamma. Älskar J, det är god mat, fin utsikt och bra service. Servitöden som serverade oss ikväll påminde väldigt mycket om hur jag själv jobbar och beter mig, så det var gött.
Vi var tråkiga och åt samma huvudrätt som var fisk och skaldjursgryta i någon typ av tomatsås. Vi drack rosévin till (inte den bästa kombinationen men jag var grymt sugen på en slurk rosé). Till desert blev det kaffe och chokladtryffel.
Mammi blev superglad och nöjd med födelsedagspresenten. Lyckat!

Nu är jag supermätt och vill bara slänga mig i soffan som en potatis.

 
Tack för middagen världens bästa mamma.

Världens finast paket

Tror jag har gjort det finaste paketet jag någonsin åstakommit. Efter 5 års jobb på Esthetique och Kicks där det blev en hel del julklappsinslagning, så skulle jag vilja påstå att jag är grym på att mecka ihop snygga, flotta paket. Idag har jag nog överträffat mig själv. Titta, titta!

Vem vill inte ha denna fina gamla skolåda? Lite guldpapper, gulliga hjärtan, måstet färgen rosa och ett sidenband. Lätt som en plätt fixat.

Här är innehållet. En bok och en concealer från Chanel.

Ut och springa som straff.

Var slö som vanligt och vaknade av att Lotta ringde för att berätta när jag börjar jobba imorgon. Jag trodde klockan var 10 men i själva verket var den 11. Som straff för att jag alltid sover för länge tvingade jag ut mig själv på en joggingtur. Den blev längre än på länge, hela 30 min. Hehe inte så lång egentligen men... för mig var den.

Lite sur för att vi igår upptäckte att min dricks från förra helgen försvann på något konstigt vis... Kul kul kul!

Dags för lite frukost med jordgubbar och kaffe. Sedan måste jag ut på en liten shoppingtur. Jag och mamma ska ut och äta ikväll för att fira hennes födelsedag som var i lördags och även gårdagens mors dag.


Toaletterna is the shit!

Tillbringade några timmar hos Jessi och pratade en massa strunt och nyttigheter. Ja killar, handboll, alkoholvanor, nya lörten och så vidare det vill säga. Bruden hade tänkt vara nykter till vecka 29... Good luck sötnos men jag tror tyvärr inte på dig. Själv kommer jag jobba så mycket dom kommande veckorna så blir nog mest korta turer förbi Seglarn efter stängning på Dykarn. Mer partyliv än så kan jag tyvärr inte räkna med. Eller?...

Jessis ny kisse sitter vackert vid blomvasen.
Jag var nog lite sur när jag kom från Sandhamn tidigare idag men att vara hemma hos Jessi och ha lite söndagsmys med glass och girltalk gjorde susen. Jessica utstrålar verkligen energi så jag råffar åt mig lite av den.

Jag har kommit på att jag nog är lite sjuk i huvudet. När vi stänger på Dykarbaren blir jag superglad om jag får städa toaletterna! Hallå?? Hur tänkte du nu kanske ni tänker. Men det är så att våra toaletter är jättefina och vi har ett grymt bra och icke skabbigt sätt att städa dom på. Man bara kör med en vattenspruta med lödder i över hela skiten. Jag är dock inte ensam på jobbet att ha detta som favorit uppgift. Knasigt men kul.

Imorgon är det ny vecka igen och det blir mycket jobb... Men det ska bli ett kärt återseende. Jag ska nämligen hoppa in och vicka lite på förskolan som jag jobbat på de tre senaste vårarna. Hoppas på bra väder så kan man koka två ägg i samma kastrull, jobba och sola. Supeeer.


Hem till Jessi

Nu e jag hemma från en 3-dagars jobbhelg på Dykaren ute på Sandhamn. Tog lite bilder igår innan regnet kom. Det är så himla fint där ute.

Nu ska jag åka hem till jessi.se ute i Haninge. Tar med mig lite yoghurtgodisar och en Ben&Jerry, hoppas Jessi blir glad då. Måste dra så hon inte undrar var jag tagit vägen.

GLÖM för guds skull inte bort mammorna idag. Det är bara mors dag en gång om året. :)


Grattis mammi

Japp det är god morgon. Jag är helt talanglös med detdär att gå upp på morgonen. Ser ut som att regnet hänger i luften här ute på Sandhamn, på något sätt ganska skönt tycker jag.

Födelsedagarna löser av varandra. Igår vare Elin kanelin och Steffi stefan som fyllde varsina 23 år, gammeltanterna. Idag är det min mamma som får blåsa ut ljusen på tårtan. Tror dock inte att hon får någon tårta eftersom jag är ute på Ön och syrran kvar i Malmö. Jag och mamma ska fira på måndag istället.

Jag har noll viktigt att skriva därför tar jag en dusch nu.


Min fina mamma på Allsång på skansen förra sommaren. Grattis älskade mooor
ps. Glöm inte bort era mammor imorgon, det är mors dag! ds.

Morgonstund har guld i mun...eller?

Sitter som vanligt med frukosten framför TV4s Efter tio och lyssnar på när bland annat Hanna Hedlund och Maria Akraka pratar om beroende. Inte beroende som i alkohol eller droger utan av en annan person i en relation. Jag har inte tid att sitta och filosofera över sånt trams.

Var svintrött i morse så jag lät mig själv ligga och snoza hur länge som helst. Nu blev det brådis. Ingen löpning idag fast det var planen... måste åka och köpa lite blommor choklad och en tidning till mamma som ska ligga på bordet när hon kommer hem från sin kryssning ikväll. Mamma fyller år imorgon och glöm inte mors dag på söndag. Som den kassa dotter jag är så jobbar jag hela helgen och har bokat in en middag med Jessica på söndagkvällen. Men jag och mamma ska fira på måndag istället. Då ska vi gå ut och äta middag på J och mamma ska få paket.

Fan, när jag kom hem igår hade badrumslampan trillat ner och gått sönder. Det låg glassplitter på hela golvet så det var tur att kissen var ute och jagade. Nu måste jag städa upp det, packa och dra till Maxi.
Sandhamn kallar!!

Sex and the city 2

Jag ska uttrycka mig som Louise "detta är ju en komediiiii". Den nya Sex and the city 2 var bra, mer kan jag nästan inte säga just nu, tror jag måste smälta den lite och sedan se den några gånger till. Den är ju definitivt underhållande iallafall. Pernilla var också och såg filmen ikväll men i Malmö och hon tyckte att den var jätterolig.

Jag och Lossi började med varsitt glas vin på Vapiano och catchade upp efter att inte ha setts på ett år. Mycket händer under den tiden det vill jag lova. Självfallet hade vi båda höga klackar, man kan ju inte gå på Sex and the city premiär utan höga klackar!
Vi var sena till Saga men vi hade inte heller räknat med att filmen skulle börja i tid, vilket den heller inte gjorde.
När vi kom fick vi lite godis och efter filmen fick alla en goodibag från fritidsresor med vitamindryck, Vecko Revyn och choklad, tack tack.

Jag höll på att tuppa av när Louise berättade att hon ska styla EMD på söndag när dom plåtas för omslaget på deras nya skiva. Så Lossi har tillbringat denna dag och även morgondagen med att springa omkring på stan och fixa kläder till Danny, Erik och Mathias. Vilket drömjobb! Louise arbetar nämligen som frilans stylist och makeup artist. Tror jag ska be henne fixa mig nästa gång vi går ut tillsammans.

På vägen hem från bion missade jag så klart min buss hem med 4 min. Jag blev inte glad och sa fula saker i tunnelbanan. Jag beslöt mig för att ta en taxi. Cauffören var ett jäkla grottmongo som knappt kunde köra bil. Han lixom trampade på gasen släpte och trampade igen så att bilen hackade fram. När jag sa att han skulle svänga vänster efter kurvan berättade han att kurva på hans språk betyder hora, därför blir kungens kurva ett väldigt roligt namn på ett område för honom. Han var heeeeelt tappad!

Här är hösten -08 då jag satt docka åt Louise när hon gick på make up skolan.


Park häng på Jazzas födelsedag

Nästan alla brudarna var med i en park som jag inte vat vad den heter men den ligger i närheten av rådmansgatan och vilda varnadis. Vi hade 1L jordgubbar, pistagelängd, sodavatten och efter en stund kom Cattis med magnumglass. Jag hade köpt en stor latte på Espresso hous. Jazmina fick ett presentkort av oss på Åhlens så hon kan köpa en ny parfym.
Vi satt på Jazminas alla saronger och sjarlar som hon rotat fram ur garderoben. Gräset var grönt och solen sken och stekte på våra bleka skinn. Vi sjöng självklart för födelsedagsfisen också.
På vägen hem fick vi skjutts av Elin och Cattis hade sightsingtur där hon berättade var hon brukar jobba på gatan och strippklubbar. Ja, det var ett skämt men det framkallade många skratt.

Det står Sådärja då blir det en bra dag :)

Tydligen inne med pilotisar i vårt gäng.

Nu ska jag in till stan igen och träffa Louise. Vi ska ta ett glas vin på Vappan innan bion börjar 21.15. Grymt nyfiken på den nya Sex and the City 2 -filmen. Den serien tillsammans med Vänner kan vara det bästa som gjorts någonsin. Borde delas ut Nobellpriset för det.


Vingarna är borta

Fan ta dej Thaisnubbe som låg i bagageutrymmet på bussen. Nu kom jag på att han snodde mitt halsband med två vingar från pilgrim herr. Fan, jag hade ett litet speciellt förhållande till domdär vingarna. Vingar betyder att något är lätt som fjädrar och när något kändes tungt kunde jag ta på mig det halsbandet.
Ja ja, det är bara prylar, det är så jag får tänka.

Nu ska jag iväg och träffa brudarna och fira Jazmina. Jag måste föna håret, duchade så klart efter min morgon löptur. Stolt!

Garttis Jazmina

Grattis på födelsedagen Jazmina!
Idag fyller min söta Jazza 23 år och jag hoppas hon får en underbar dag och självklart skiner solen på min solstråle.


Hittar TV på?

Ikväll såg jag programmet Sandhamn för första gången och dom hade sin "årliga" fotbollsturnering. Hum...jag undrar om det är TV som hittat på den eller om den verkligen finns. Jag ska fråga på jobbet på fredag. Jag kommer iallafall vägra spela fotboll om det nu är så att den faktiskt existerar. Jag är så kass, jag är en sån som gör självmål eller "råkar" slänga upp en hand då och då. Nä tacka vet jag handboll det är min grej, eller ska jag säga var min grejsing?

Extremt konstigt att Jessica falgren och Martin Arnoldsson kommer upp på bild när man googlar mitt namn...


Jag blir sugen av vädret...

Applåder! Tack tack, nu har jag varit ute och sprungit för 3dje gången denna vecka och det har bara blivit onsdag. Det gick superbra. Vissa dagar när det är fint väder blir jag sugen på att gå ut å luffsa i spåret. Denna dag var en typisk sådan, solen bara lyfte mig fram. Visst visst, jag springer fortfarande bara kortisar men det blir bättre. Snart kan jag nog vara med på maraton... HOST! Förlåt tror jag satte något stort i halsen.

Lina brukar säga att hon känner att hon måste se hurttig och duktig ut när hon är ute och springer i en Skuru tröja eftersom att det syns att hon representerar klubben då. Så brukade jag också känna, därför tog jag på mig en gammal schleten idag.

Fina farmor

Min farmor fyller 93 i år. Hon klagar ganska mycket på att hon inte ser och att hon är eländig. Jag tycker att man får göra det när man snart fyller 93 somrar. Idag var jag och pappa och besökte henne några timmar. Vi åt pannkakor till lunch, fikade på bulle kaffe kaka och sen när pappa drog till jobbat knäckte farmor mig i yatzy 2 ggr och sedan... blev det faktiskt ganska lika i kortspelet som farmor döpt till Anna-spelet.
Det blev en superkort promenix med goa rullatorn också, farmor blev extra anfådd idag så turen blev kortare än kort men hon fick röra på sig iallafall. Farmor var ganska nära till tårar under lunchen eftersom hon inte kunde komma på om det skulle komma någon från kommunen idag eller imorgon. Hur mycket hon än ansträngde sig för att komma ihåg så gick det inte. Pappa och jag lugnade henne med att vi skulle kolla upp det. Mycket riktigt var det imorgon, då ska hon försöka övertala dom att hon är i behov av att få komma in på ett hem.

Jag tycker att det är supertrevligt att åka hem till farmor och äta lunch och fika, så jag gör det så ofta jag kan :) farmor är mega viktig för mig.

Lie har lagt upp massa snygga bilder från vår Nya Zeeland resa. Min kamera var som bekant jävligt trasig under dom två veckorna. Igår fick jag ett sms att min kamera hade kommit tillbaka för hämtning från repparationen. Jag åkte dit lite bekymrad över att jag trodde det skulle kosta skjorttan. Killen på elgiganten sa att om jag hade orsakat felet själv så skulle jag få betala och om den inte gick och laga skulle jag ändå få betala 500 för att dom tittat på den (snååååålt). Jag hävdade ju självklart att jag inte hade någon skuld till trasigheterna (för jag hade ju inte alls tappat den från ett bord 2 meter upp i luften). Till min förvåning fick jag hela baletten heeeeelt gratis, det gick tydligen på garantin.
Här kommer några pärlor från Lies kamera.

Dessa bilder är från Lake Tekapo. Kommer kasta ut flera NZ bilder lite titt som tätt :)

Tjuvåkaren

Gud sååå kul. Idag åkte en av mina kära vänner dit för kontrollanter på bussen och hon åker på reducerat busskort fast hon fyller 23 om bara några dagar. Okej det är inte kul för henne och jag tycker lite synd om hjärtat men det gjorde att vi fick oss en del härliga skratt under denna kväll. Hon tänker verkligen inte sluta åka på barnkortet även fast detta var andra gången hon torskade. Så vi satt och hittade på ursäkter för nästa gång hon trillar på dom jäklarna.

Träffade upp Jazmina och Elin på en kaffe i forum. Sen åt vi middag på Il piato eftersom Jazzas mage skrek efter mat. Cattis och Steffi anslöt när vi drack ytterligare lite kaffe, åt kakor och frukt hemma hos Jazza och Kim. Superkul att träffa tjejgänget igen även fast det saknades några gullungar. Anna i Umeå och Sofia... vet jag faktiskt inte var hon var, hemma och sura för att hon tyckte CSN var snåla med utbetalning denna månad. Haha.

Nu har jag köpt biljetter åt mig och Louise till Sex and the city 2 som vi ska gå och se på torsdag. Höll på att bli galen eftersom sf tydligen inte ville acceptera varken mitt svenska eller norska visa. Tillslut godtog den mammas kort. Efter det gjorde jag upp en riktigt slug plan som jag hoppas går vägen, dock tror jag inte det men vore superkul om den gör. Kan inte avslöja den än, tyvärr. Och om den inte går igenom så är den inte heller kul att avslöja, vi får se hur det går.

Lunch med Emil

Tanken var att jag skulle hinna göra en del saker innan kl 12.30 så blev det ju verkligen inte eftersom Emil ringde och väckte mig klockan 11. Jag hann iallafll en ruggigt kort löptur. Det är inte klakt att jag har träningsvärk efter igår. Det är ju pinsamt så dålig jag är, låren känns helt svullna och det känns till och med i ryggen.

Träffade Emil i hammarby sjöstad för en lunch på hans rast. Var superkul att träffas igen. Senast var förra sommaren när vi var i Grislinge och spelade Beach Volley. Emil jobbar på Audi så han var klädd i skjorta och kostym, riktigt snyggt. Själv tyckte jag inte att det var lika kul när det började rissregna och förstörde mitt nyfönade hår. Vi åt cesarsallad på en liten mysig restaurang. Vi gick en promenad till matstället och så sa jag ordet Thailand och precis då gick vi förbi en förskola och en liten kille som höll på att leka med några löv vänder sig om och skriker "Thailand, där har jag också varit". Både jag och Emil börjar skratta, hur hann lillkillen uppfatta ett ord i förbifarten? Barn e bra coola.

Ny har jag äntligen fått iväg min selvangivelse som är den norska deklarationen. Var tvungen att ringa någon nisse som hjälpte mig. När jag väl fått iväg sen började jag fundera om all min lön som jag tjänat verkligen stod med... måste nog kolla upp detdär och kanske slå en pling till skatteetaten, suck, men det får göras imorgon just nu orkar jag inte mer och har inte tid för den delen heller. Ska iväg och träffa Jazmina nu.

"Suffer"

Jag lyckades ta mig ut på årets första löptur, jag vet det är verkligen supertragiskt. Den blev futtiga 20min, bättre än 10 iallafall.
Sen lyckades jag tabba min norska deklaration. Slog in fel kod för många gånger så nu sitter jag i skiten med den. Ska försöka få bukt på den imorgon.

Ikväll har jag och Lina sett filmen The ugly truth med Katherine Heigl och Gerard Butler. Den är så klart en klassisk kärlekskomedi från Hollywood. Först blev vi lite deprimerade eftersom den handlar om att killar bara spelar ett spel men i slutänden var den helt okej. Jag har fått en ny favoritgest med ordet suffer.
Vi kom fram till att vi kanske borde lyssna på våra killkompisars råd i hädan efter, det är verkligen det sista jag gör, dumt.
Vi gjorde fruktsallad, men var inte så nyttiga som det låter... vi köpte godis på Jamjam också, mums. Och så bra gick det med att vi satsar på att gå ner lite i vikt detta året, ooooops! Nej, imorgon börjar jag mitt sunda liv, ska försöka iallafall.

Where is the L-O-V-E ?

Datorer ger mig panikutslag

Jag har följt min mammas råd om att bara ta det lugnt idag. Min dator har krånglat som en stöddig 5-åring och jag höll på att gå i taket. Min lösning på allt vad gäller datorer är att starta om den så fort något är lite segt eller strular. Efter att ha haft mitt virusskydd på villovägar och legat och skräpat i en kartong i över ett halvår bestämde jag mig för att göra ett försök att installera det. Ringde både Molle och Lina i förtvivlan över min hopplöshet som någon datatekniker, men ingen av dom ville trycka på svaraknappen. Tror dock (och håller alla tummar) för att jag faktiskt klarade det heeeeelt själv. Vi får väl se om dataskiten sprängs i luften inom en snar framtid.

Mitt hår som mammis kallade en risifrutti är som ett enda tuggummi idag. Ser faktiskt helt okej ut och jag tror väl att det ska kunna reda ut sig med en näve inpackning vid nästa duschning. Nu ser jag iallafall inte ut som en felgjord tigerkaka, bara en helt okej tigerkaka :)

Tänkte försöka mig på en jävligt kort löptur nu. Får se om jag överlever, tvivlar starkt!!

Just kissing?

Min tokiga vän Linette höll på och skojade om bla and bla is sitting in a tree K-I-S-S-I-N-G. Min kommentar blev bara kissing? Fortsättningen blev bla and bla is sitting in a tree F-U-C-K-I-N-G. Innan jag hann skriva att det kanske var lite svårt att göra det i ett träd så skrev Linette att en av hennes vänner hare gjort det i ett träd. Hahahahaha! Va fan? Allt går tydligen om man vill och har lite fantasi...


En riktig knasboll min Linette!

Kräknissen

Idag blev det en fika med mamma, Pernilla och Maria på Garden i Sickla. Mitt under fikan springer en unge och mamma förbi och barnet spyr en apstor kräk ut över hela golvet. HÄRLIGT. Alla på fiket vände sig om och slutade mycket förståligt att äta.
Jag gissar att knodden inte var bakfull eftersom han var cirkus 5 år och hoppas att han inte hade maginfluensa så han smittade alla andra.

Varken jag eller mamma stod ut med min vidriga utväxt längre så vi gjorde en insats och slingade kaluffsen och hoppas på att det går att uthärda tills jag tar mig till frissan. Mamma gjorde mig dock lite nervös när hon sa att mitt hår bara blev skit och var som en enda risifrutti... Nej mamma, det vill jag inte höra när jag sitter med hättan över öronen och håret som en fontän. Har inte fönat håret än så vet inte om jag ser ut som en ciron eller morot än, men någon grönsak måste det ju vara.

Familje frulle

Fan vad jag lackade. Försökte två gånger igår att skriva ett inlägg men internet krånglade och jag loggades ut från nätet som jag snyltade på hela tiden. Så till slut gav jag sjukt mycket upp.

Vet inte om jag fick någon färg igår men jag tog iallafall en liten promenad mot stranden men nöjde mig med att ligga 2 timmar i solen vid klipporna. Jag blev fullkomligt attakerad av mass flugor, vet inte om jag luktade illa eller om det var min insmorda lotion eller nya parfym som drog dom till mig.
På vägen dit hade jag gått förbi bageriet och köpt en mumsig smörbulle som jag festade på.

Restaurangen var abonerad igår kväll för budföretaget Ryska posten. Dom hade P-fest och var 63 stycken. Det gick riktigt bra, kvällen var lugn för mig samtidigt som det kändes som att jag hamnat på en studentskiva. DJn drog på rockmusik på högsta volym och lambo hördes från övervåningen. Rolig kväll på jobbet. Var någon snygg gäst i sällskapet men folk var inte många månader över 20, som sagt studentskiva.
Dykarn är verkligen ett superjobb, i love!!

Nu är jag hemma igen efter att ha tagit första morgonbåten och har ätit frukost med mamma och Pernilla. Älskar verkligen helgfrukost när man sitter flera tillsammans vid köksbordet.

Mr Magnusson var där

Färdig jobbad för ikväll, fick sluta lite tidigare. Skönt eftersom jag var lite mosig idag. Gick dock jättebra. Började med menysmakning och allt var helt fantastiskt gott, bortsett från en förrätt kanske. Eller den var nog god men jag skulle inte föredra den. Annars var allt grymt!
Mitt första bord var 15 herrar i alla åldrar som jobbade som elektriker. Dom var nöjda och jag var nöjd med att ha ett icke krävande och trevligt sällskap.

Alla blir helt fantastiskt fulla här ute, det farcinerar mig. Ikväll satt även en rikligt berusad Peter Magnusson i baren med två vänner. Dom sjöng för fulla muggar alla disneylåtar dom kunde komma på. Tog mig dock säkert en och en halv timme innan jag visste att det var han. Jag såg det inte själv utan en utav kockarna upplyste mig om det.

Nu tror jag att jag ska sova lite. I ock för sig börjar jag inte fören klockan 17 imorgon men tänkte ta en promenad eller sola lite på stranden. Jag har nämligen bestämt att det ska vara sol.
God natt 

Snyltare

Mohaha! Har precis kommit ut till Sandhamn och jag upptäckte att jag kan använda internet här... eller snylta på någon annans rättare sagt.
Nu ska jag gå ner till Dykarn och äta lite innan jag börjar jobba klockan 17.

Åkte hit i shorts å tunn långärmad eftersom man höll på att brinna upp av värmen inne i stan. Kan dock meddela att det inte alls var lika varmt här ute. Tar ett tag innan man lär sig det.

Norrmän är helt vilda

En strålande dag som jag hittills tillbringat inomhus. Jag mår inget vidare. Känner mig febrig när jag vaknar, snorig och jävlig. Har varit en snabb tur till forum och köpt nya jobbskor eftersom mina är spårlöst försvunna. Kan bero på att jag möjligtvis varit dum i huvet och kastat dom för att jag var så trött på att jobba förra sommaren.

Har en vidrig historia från 17 mai att berätta. Jag jobbade på Consenzo, det var helt galet folk var tokiga, fulla och efterblivna. Men rackarns vilket drag det var. Pratade med min vän Martin dagen efter och han var helt slut efter att ha städat upp efter nationaldagen. Han berättade att de kommit ner i ett av sällskapsrummen och det stank helvetet på jorden. Tillslut efter lite sökande upptäckte dom att någon idiot hade bajsat i en hög vas och torkat sig med en bordsduk. Samtidigt som folk även kissat i någon spann och på golvet. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?? Jag blir helt mörkrädd.

Berättelsen om den osminkade sanningen!

Nu sitter jag och koser mig med en kopp kaffe och glass med jordgubbar. Ska snart slänga upp väskan på axeln och få skjutts med pappa till bussen mot stavsnäs vinterhamn (men borde den inte heta sommarhamn på sommaren?).
Får se om jag kan hitta lite cyberspace där ute i skärgården, kanske inte så troligt men man kan ju alltid använda datorn att se film på.

Middag med Anna och Della

Blev en trevlig middag med Anna och Daniella ikväll. Jag åt sushi, mums var det. Annars har jag haft en riktigt slö dag med pysslande och fixande hemma.
På vägen hem från middagen åkte jag förbi Ica Maxi och handlade. Råkade slänga ner två filmer i korgen också som jag kan se på en regnig sommardag ute på Sandhamn. Klassikern Dirty dancing och ytterligare en dansfilm Step up.

Är det typiskt svensk att vara misstänksam mot främmande människor? Jag satt nämligen bredvid en cirkus 40 årig man på tåget hem från Oslo igår. Han var supertrevlig så vi pratade om SJs tågförseningar, filmer, resor, studier, internet med mera. Samtidigt som jag var på min vakt att inte råka avslöja något som identifierade mig. Inte för att jag var misstänksam att han var en ful gubbe utan bara för att han var en främmande människa. Jag kände mig nästan lite elak att jag tänkte som jag gjorde. Men man kan ju lixom aldrig veta...

Tack försäkringsbolaget

Tack försäkringsbolaget för att jag får tillbaka 6000SEK på mitt konto inom några dagar för att jag blev strandad i Thailand i 2 veckor. Tror till och med att jag i och med de slantarna gick plus på den vistelsen. Känns bra :)

Dom verkar dock inte vilja betala ut några kulor för att jag blev bestulen på ting. Jag är fortfarande förbannad på dendär jäkeln som gömde sig i bagageutrymmet på bussen mellan skabb Suratthani och Don sak piren. "Jag förbannar den dagen du föddes" som Charlotte säger till Mr Big i Sex and the city movie!


Fick fina italienska ord av en vän igår som gjorde mig glad. Per sempre nel mio cuore <3
(För den som förstår italienska )

Torsdag 20 maj.

God morgon, klockan är bara tjugo minuter i ett. Jag tvingade mig själv att sova i natt och inte gå upp för tidigt för jag behövde verkligen ta igen mig lite. Känner mig förkyld idag.
Imorgon åker jag ut till Sandhamn igen för efter förra helgens provjobb så tyckte min nya chef på Dykarbaren att det gått strålande så att jag fick jobbet. Superkul! Jag tyckte själv att jag var lite halvseg och att det gick sisådär för mig men det tyckte inte dom :)
Gänget på Dykarbaren är riktiga solstrålar. Jag kommer trivas till tusen i sommar. Alla är galet trevliga och snälla så jag är verkligen gladve.
Tror det kommer bli många roliga kommentarer och iaktagelser under sommaren. Satt och hade det bra i solen på min rast när en gubbe går förbi och säger -Jag tror soperna är där, det var dom för 20 år sedan. Hehe saker ändras aldrig, nej nej fanns de där för 20 år sedan så måste de vara kvar där. Dock hade han rätt upptäckte jag senare.

Är det verkligen torsdagen den 20 maj idag? Det är helt sjukt. Dags att fixa med försäkringar och telefonabonemang som krånglar. Det är mitt uppdrag idag.

Haha sjukt sleeeeten Maddis igår kväll.
Träffade på Jessica Anshagen (www.jessi.se) på centralen igår när jag var på väg hem, hon såg brun och pigg ut till skillnad från andra. Vi bestämde att vi skulle ses snart. Det var oförskämt länge sedan sist.

I Oslo så snurrar HMs bikini reklam runt på alla, ja verkligen var enda jävla trick (spårvagn, för er som inte förstår norsk). Vi börjar bli lite irriterade på dom super anorektiska modellerna när dom åker förbi oss hela tiden och man sitter med en latte i handen och fikar. Så Emelie tycker att vi ska göra en parodi med oss själva. Jävlar va tjockis vi skulle se ut. Grejen är att de snyggaste bikinisarna inte är med på reklamerna, så vad pysslar dom med?

Hittade dock inte den rätta bilden!

Hemma efter FANtastiska dagar

Shiiiiiit vilka galna och kuliga dagar jag haft. Är hemma nu slitnare än slitnast men med ack så mycket trevliga goa minnen.
Tror min stackars kropp behöver sova lite innan jag tar itu med mitt liv igen. Right!

Mot Sandhamn

Stressar som aldrig förr igen. Typiskt mig. Men jag tror jag börjar få ordning nu på allt jag ska ha med mig. Om en liten stund åker jag ut till Sandhamn över helgen för att jobba och på söndag morgon, SVINTIDIGT åker jag och Emelie direkt från Sandhamn till Oslo för att jobba och fira 17 maj. Eftersom jag inte bokat biljett hem så vet jag inte om jag åker tisdag eller onsdag, det får visa sig senare.

Igår lagade jag och Lina middag heeeeelt själva och det blev supergott. Fetaostfyllg kyckling med parmaskinka runt tillsammans med brockoli, gröna bönor, tomat och avocado. Lina hjälpte mig att tvätta och sen såg vi på filmen Fame. Den var totalt urusel.

Lina och jag slafade i mammas säng som är nere i Malmö hos syster. Ingen av oss ville gå upp i morse när klockan ringde, men vi tog oss upp iallafall och åkte iväg och fuskade. Sedan dess har jag stressat runt och det ska jag fortsätta med nu!
Datorn får inte följa med till Oslo... ses i nästa vecka!

Dårhuset

Vad e det för jävla dårhus jag har kommit till? Jag ville ta en promenad, okej det fick jag. Jag och en bakfull Malcolm gick in till söder och hämtade Johns bil som stod på bondegatan. När vi kom till henriksdalsbron så blev det broöppning, så vi fick springa över för att slippa vänta i typ en timme.

Johns lägenhet såg ut som en svinstia efter deras efterfest igår. Kylskåpet var fullt av möglig mat och jag hotade med att skicka hit TV4s städteam från rent hus så när jag kom tillbaka från walken hade John städat, tack för det.

Gud vad jag känner mig snygg och pigg i dethär sällskapet... bunten ser ut som skräp haha, vackra vänner i ett dårhus kan ju förgylla ens dag.
KRAM

Trött folk!!

Här hör man av sig till sina vänner för att man vill promenixa och så blir man beordrad att komma och rädda dom bakfulla kastrullerna!

Backade bara liiiiiite

Kom precis hem från en supermysig kväll hemma hos Tove. Fanny kom också dit och jag har inte träffat någon av dom på väldigt länge. Tovan bjöd på fetaostfyllda köttbullar och en pastasallad där pastan såg ut som ris, minns inte vad det hette men rackarns rabarber vad gott det var. Efterrätten blev många koppar kaffe, ost, kex, choklad och vindruvor.
Vi pladdrade på som aldrig förr, förstår inte varför vi inte kan lyckas ses oftare. Mina vänner har oförskämt mycket vuxenpoäng. Båda bor tillsammans med sina pojkvänner, blir bjudna på londonresor, nästan färdigpluggade och har en stabil tillvaro... tror jag är så långt ifrån det man kan komma. Jag är ganska värdelös.

På vägen hem lyckades jag, bara lite att backa in i en annan bil med pappas bil. Men bara lite när jag skulle parkera, det får man väl göra? Det gör dom alltid i Spanien och Grekland och så. Körde så klart fel som vanligt men hur ska man kunna köra rätt i denhär staden när dom byggen om hela tiden och man ska köra på ett ställe och sen nästa gång man kör där får man inte alls köra där, förvirrande.
Jag tycker ju egentligen att jag kör ganska bra... men nu börjar även jag tveka om det ska vara på dethär viset!

Mamma har dragit ner till syrran i Malmö och katten e ute på nattjakt... kul... och jag som trodde jag skulle få sällskap men nej hur kan jag tro det? Korkat av mig, ska aldrig upprepas :)

Blir så less på att jag inte har någon kamera... Idag fick jag sms om att den är på väg till verkstaden...jaha? Det skiter väl jag i. Säg till när den är klar att användas istället.

Hittade en ny Svensk Damtidning. Ska man läsa den? Dom är ju för jävla tråkiga. Vem bryr sig om alla okända människor dom skriver om? Min syslings bröllop var med för ett tag sedan och inte äns jag brydde mig om det, då har det gått för långt. Och inte var jag bjuden heller, snåljåp!

Äter fruktsallad

Skönt att Lina messar: Skavsår!! Precis innan jag och Malmcolm skulle promenera. Det gjorde att jag åkte och plockade upp Lina och fick med henne på walken i nyckelviken. Malcolm hade en extremt kaxig hood tröja som det stod JÄGARE på, ja det är hans yrke i militären. Tror jag ska trycka en sån själv, då lär det inte vara någon som vill hoppa på en i skogen. Smart ide va? Jag har kommit på den heeeelt själv.

Min kloka mamma lyckades idag glömma sin väska på bussen så jag fick vända om med bilen när jag var med Lina i sjöstaden.
Nu har min kisse mysat ner sig i mitt knä igen. Jag får tydligen inte sitta själv vid datorn. Jag har försökt påstå att jag inte tycker om djur, men jag tycker om min katt, men inte spindeln som jävlades med mig under frukosten i morse. Den klätrade upp för mitt ben flera gånger fast jag trodde att jag dödat den.

Ikväll ska jag hem till Tovelito och äta middag. Får se om Malcolm kan övertala mig att följa med ut sen. Jag har ju inte fattat att det är röd dag imorgon, ett jävla tjat på alla som jobbar att dom ska vara lediga. Lugn, jag är typ alltid legig!


Dags för dusch, jag har för tusan träningskläderna på mig fortfarande.

Mesigt med skavsår!!

Rackarns, jag har typ fått en luftkudde i mitt skinn på hälen efter promenaden med Lina i Hellas igår. Jag hatar skavsår, det är så förbannat mesigt. Därför ska jag trottsa och plåstra om mina fötter med ett paket plåster och sen ska jag gå ut och gå med Malcolm.
Imorgon är det nog dags för att börja löpträna, då är det slut på klenheterna.

Min katt kom nyss och gossade in sig runt min hals, myskatten. Men han gick när jag var mer intresserad av TVn. Sitter och kollar på Efter 10. I förrgår pratade dom om hur mycket socker och kalorier det är i alkohol. DET var inte kul att höra! Igår hade hon en intervju med Ankan och idag snackar dom skit om Ankan... Är det riktigt snällt det?

Vattenvägen 11 till salu.

Detta är vattenvägen 11 i Stigtomta. Här bodde min mormor Rut och morfar Yngve i många många år.
Huset sett fr4ån baksidan

Här lekte lill Maddis till hon blev 17 år.
Sovrum 1
I detta rum stod min morfars skrivbord, på bordet låg alltid en ask gröna orginal lekerol. Jag tyckte inte att dom smakade bra då, det tycker jag nu. Den gröna blommiga tapeten är den samma.
Sovrum 2
Den bruna soffan stod på vänster sida. Där sov jag med en kanin i famnen när jag hade glömt min egen nalle. Den luktade inte som min och var inte lika sliten och gossig, men den funkade för att jag skulle somna. Pillan brukade sova i tältsängen som morfar hämtade upp ur källaren.
Inglasat uterum
Terassen hade morfar glasat in och byggt själv tillsammans med sin vän. När mamma såg bilden sa hon bara, titta mammas (min mormors) vaxduk!
Rum 2 i källaren
Detta är min mammas gamla tonårsrum i källaren, såg dock inte ut såhär då.

Några år efter att min morfar gick bort år 2002 sålde mormor huste dom bott i sedan min mamma var liten. Nu är det till salu igen och de senaste ägarna har gjort om och renoverat lite.
När jag ser dessa bilder känner jag igen mig över allt. Jag kan känna doften av hur det luktade när man kom in i huset och möttes av morfars livliga och glada ansikte och mormors varma famn. Mormors hemmagjorda köttbullar med gräddsås ställs fram på bordet i en film i mitt huvud. I samma kök fick jag veta att mina föräldrar skulle skilja sig.
På juldagen kom det alltid en finsk tomte och delade ut julklappar i vardagsrummet. De stora hallonen på baksidan av huset smakade sött om man inte fick en insekt i munnen. Luften i växthuset där tomater och gurkor odlades var varm och fuktig. Mamma var alltid tvungen att sitta med nere i källarens pannrum när jag skulle duscha där, inte viste väl jag om det bodde ett monster under trappen. Nedanhör trappen stod en stor frys, där inne fanns kolapinnar från hemglassbilen. Det mest spännande i huset var morfars lilla snickarverkstad i garaget, där fanns massor av roliga prylar som morfar knåpat ihop.
Ner för gatan och över vägen, borta vid blomsterhandlaren låg Q8-macken, dit brukade morfar gå med oss och köpa tidningen och lördagsgodis till oss. Varje gång vi träffade på bekanta till morfar visade han stolt upp sina barnbarn.  
Morfar var min idol, han var en fantastisk människa. Jag tyckte att det var urhäftigt att han var målvakt i Stigtomtas fotbollslag, spelade revy och rykte in som brandman när det brann i det lilla samhället.

När jag skulle skriva ett tal i 3an på gymnasiet skrev jag till morfar. Det blev väldigt känsligt och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag hoppas du hörde mig då.
Jag vet att du är en ängel nu. Morfar, jag saknar dej så otroligt mycket!

Milen med Lina

Vilket otroligt härligt vårväder vi har i huvudstaden idag.
Jag drog mig med tåget klockan 8.17 i morse från underbara Malmö. 5 timmars tågresa var piece of cake för mig efter alla 80h, 20h resor och så vidare. Kollade på Sex and the city movie och läste lite i min nya bok. Lämnade den molniga södra staden och vips var jag framme i ett soligt molnfritt Stockholm.

Hade lite separationsångest från mina vänner i helgen så direkt när jag kom hem åkte jag och plockade upp Lina. Vi parkerade i Hellas och promenerade milen Lite jobbigt för En som inte tränat på hela år 2010, jag vet det är katastrof därför börjar jag lite lugnt med promenixar.
Vi skvallrade om allt som hände i helgen, snackade en del handboll och koncentrerade oss på att inte gå vilse., man skulle behövt kompass och karta när stigen bara plötsligt upphörde. Nu jäklar ska jag sätta igång med träningen.

Helgen som sagt, jag lever fortfarande på den. Vet inte vilken topp den toppar men höga toppar iallafall.
Nakna kocken lagade tydligen mat, även fast det var jag och Lina som LAGADE maten!

Fredagskvällen på Etage. Min klocka överlevde tyvärr inte lördagskvällen.

Anna jagade mig av någon anledning och ingen vet varför.

Utsikten från vardagsrummet. Gott!

Gästade Lund

Mycket trevlig dag må jag säga!
Vet bara inte varför ALLA glodde på mig när jag gick till bussen vid söder värn, som om någon hade skrivit idiot i pannan på mig. När jag kom till Lund slutade folk stirra iallafall, det var skönt.
Träffade upp Karin, Louise och Philip på mitt favorit hak café Italia. Sebbe och Lisa var också med och lunchade en stund. Jennie som var på besök hos syrran Jonna över helgen stannade och sa hej och Jonna från MKV kom farandes helt otippat på sin cykel.

Träffade upp min syster vid söder värn för att köpa sushi till middag. Den var toppen.
Efter att ha börjat titta på två dåliga filmer bestämde vi oss för den tredje Bounty hunter med Jennifer Aniston, eller nåt sånt. Den var si så där. Pillan somnade.

Imorgon går jag upp fetingtidigt och tar tåget hem.

Fasen vad mycket snygga människor jag sett i helgen. Malmö som bjöd på handbollsfest var ju givet en massa snyggingar. Handbollskillar brukar vara långa med välsvarvade kroppar, snygga kläder och coola frippor. Men Lund visade också upp en del hetingar idag. Det är nu folk blommar ut i vårsolen. Tror dock att folk kanske inte e supersnygga men snygg i håret och grymma kläder brukar göra hela grejen. Så på med solisarna och göm ögonen, här ska spanas!

God morgon.

Vaknade efter 12 timmars sömn av att jag snorade förkylningssnor och drägglade på kudden. Snygg tjej!

Lina har varit flitig och tagit en paus i pluggandet för att slänga upp helgens bilder... jag ska ta itu med dom när jag varit i Lund!

Gamla russin tant!

Idag gick jag in på en liten kvartersrestaurang och går förbi två tanter. Den ena tanten säger med skräck till den andra tanten att hon ska kolla på mina byxor. Sen säger hon att det var det värsta och hon ojar sig och herre gudar sig. Hon tyckte att mina byxor var fruktansvärda och att så får man faktiskt inte gå omkring. Dom tyckte att dom var så hemska att jag typ borde få fängelsestraff för att bära dom.
Jag säger bara JÖSSES! Allvarligt, äldre generationen säger att vi unga inte kan hyffs och beter oss illa. HALLÅ! Vad gjorde dom tanterna? Extremt oförskämt gjort. Det var inte så att dom försökte viska, nej nej här hymlas inte.
Jag tycker att mina jeans som är superduper slitna är sjukt bekväma och avslappnade. Sedan när fick man inte klä sig som man vill?

Gamla jäkla russin tant!


Snilleblixt

Vi sitter i soffan och ser på Sverige-Norge i ishockey VM

Martin -Danmark vann faktiskt mot Finland igår.
Pernilla -Va? Danskar kan väl inte spela hockey. Dom måste ju vara svenskar allihopa.

Superhelg i Malmö

Idag känner jag mig som en barbapappa. Jag är bakfull och helt jävlig. Denna helg har varit superkul men samtidigt har jag blivit sleeetnare efter fredags och lördags nätterna än efter hela min 3 och en halv månaders resa.

I fredags valde Anna att inte gå ut, hon stannade hemma med Erik och Niklas och spelade sällskapsspel. Jag, Lina, John och Molle däremot, vi hade en toppen utekväll. Dock väldigt lite folk på både Hipp och Etag men det gjorde ingenting, vi dansade fötterna av oss.

Lördag eftermiddag var anledningen till hela resan och jag måste säga att herrmatchen var extremt värd. Till min besvikelse förlorade Skövde HF finalen mot Sävehof i Malmö arena. Malin kom aldrig in på planen förutom under nationalsången så klart. Vi hade röda tröjor på oss där vi hade skrivit Malin på framsidan och Skuru på baksidan. Totalt lyckat eftersom Malin hade sett det under inspringet.
Herrmatchen var som sagt helt rååå. Jag hade dock hoppats på att Drott skulle ro hem matchen men när slutsignalen av andra förlängningshalvleken ljöd var det Sävehof även där som blev svenska mästare och tar med sig guldet hem till Partille. Storhetsvansinnet kommer bli extremt irriterande. Men bäste man hade gjort flest mål när matchen var över och då förtjävar man vinsten så det är bara att lyfta på hatten och gratulera.

Gratulera var typ det enda jag glömde bort att göra varje gång jag pratade med någon Sävehofare igår kväll. Efter finalerna åkte vi hem och åt middag tillsammans och startade förfesten.
Vid ett snåret bar det av till Skeppsbron där alla handbollsmänniskor firade säsongen 2010. Stället var knökfullt, drinkarna flödade och glada miner var på allas läppar. Till och med Staffan Olsson dansade. Efter stängning var vi ett gäng som tog oss vidare till Etag och dansade loss tills de bad oss att lämna klockan 5.
Det blev inte många timmars sömn, kanske 2. Kan förklara varför jag är så förbannat trött i denna stund.

Nu är det bara att se fram och längta tills finalerna nästa år.

Sötnosarna har åkt hem till Sthlm igen medan jag drog över till Pernilla och Martin ett par dagar. Imorgon ska jag en sväng till Lund för att träffa lite vänner från i höstas och antagligen syrrorna Linnell också.


Mästerkockarna

Nu har jag och Linis lagat ALL mat till alla. Vi har gjort färsk ungnstekt lax, färskpotatis, sallad och romsås. Ja heeeelt själva. Ingen har hjälpt till ett dyft. Nu väntar vi bara på vår gamla handbolls tränare Erik Larholm som ska göra oss sällskap till middagen.
Okej ska jag vara helt ärlig... Lova att inte avslöja oss! Jag och Lina skulle göra maten men slutade med att Molle gjorde typ allt eftersom jag och Linis kan vara världens sämstra kockar. Jag och Lina har i alla fall gjort salladen och... satt på plattan till potatisen. Hehe
Nej men John! Han kom precis in och visade sin lilla bak för mig. Usch och fy, naken rumpnisse!
Nu taggas det inför utgång ikväll.
Sitter vid Linas dator och gick igenom hennes bilder och hittade en massa från nyår. Bleknisse, skönt att man nu e lite brunare men fläckig i hela ansiktet!!

Grått i Malmö men solsken i sinnet

I morse blev man först väckt vid 10 tiden av Annis som sa till mig och Lina (eftersom vi 3 delade säng)
-Gå inte upp sov kvar! Efter en liten stund fick vi order att gå upp och då hade hjärtat dukat upp en stor frukost på bordet med en massa gott bröd, pålägg, yoghurt, ägg och kaffe. Kan man ha det bättre?
Nu har vi dragit runt på stan och shoppat en del sprit inför helgkvällarna. Jag köpte en randig långklänning, en stor t-shirt med strassig örn och svarta strumpbyxor som jag inte vill använda eftersom jag nu har bruna ben.
Vi tog en kaffe på möllan med annas kompis från Barca och sen köpte vi en tomatröd piké var som vi ska skriva Malin på och ha imorgon i Malmö arena när hon spelar SM-final. Vi kommer se ut som idioter som jobbar på ICA MAXI. Mycket får man stå ut med.
Godiset på diskbänken skriker på mig! Måste få det att tystna ;)

Framme i Malmö

Efter att Molle har bränt ner gaspedalen i botten så är vi framme i Malmö i Annas pappas lägenhet. Mycket trevlig lägenhet må jag säga. Den ligger precis vid turning torso.
Vi tjejer har hålt låda hela resan, mycket idiotiskt har kommit ut våra munnar. Anna sitter just nu och skrattar att hon knappt kan andas.
Det är så skönt att vara tillbaka i Skåneland, I love it!
Linis webcam bjussar!
Haha John droppade precis världens dummaste line.
Madde -Man tjänar inget på att köpa sprit eller öl i Köpen, den danska kronan e så mycket dyrare för oss.
John -Om man betalar med kort då?

Allt för mina converse

Herre jösses! Nu har jag snurrat runt i Stockholms förorter i över 2 timmar. Åkte först till Sickla och fick veta att de vita conversen i storlek 39 typ är slut i hela Norden. Mina sprojlans nya blev snodda i Thailand av någon snikig jävel.
Tog en kaffe i forum på Il piato med Emelie och Ewa. Sen var Emelie snäll och följde med mig på som var tänkt att bli en liten snabb tur till Haning. Jag körde totalt vilse och kom till Huddinge. Där hade dom inga skor som väntade på mig så vi åkte vidare på världens landsbyggdsväg. Tillslut hittade vi äntligen fram och jag fick mina efterlängtade skor. Därefter brände jag motorvägen hem i rusningstrafiken.

Varför ar det alltid så jobbigt att packa. Hatar att behöva bestämma vad man vill ha på sig flera dagar framöver. Det jag vill ha nu kanske jag inte alls vill ha om två dagar, känslan måste ju vara rätt.
Tror jag stannar någon dag extra i Malmö om jag hittar någon gossig tågticket hem måndag eller tisdag... Då blir syrran glad, och kanske också mina Lunda vänner... för hoppningsvis!

Dags att älda på, väskan lär inte packa sig själv.

Där fick jag mig en känga! ...den var dålig ;)

Handlingsförlamad

Har inte tid att ligga och lata mig i sängen. Har en del att uträtta innan jag ska åka till Malmö i eftermiddag. Kan bara inte bestämma mig i vilken ände jag ska börja i.
Frukost kan vara en naturlig start på dagen.
Mitt hår är riktigt förjävligt. Utväxten är typ en halvmeter lång, frågan är om jag verkligen hinner göra något åt det. Problem nummer två är som vanligt packningen, vad ska man ta med sig? Vad har de andra med sig? Suck... bäst att sätta fart! Känns redan att jag är hemma igen.

Martin fick äta lite middag och snickra ikea-mäbler hos oss igår innan han åkte vidare till Oslo. Efter många restimmar förvandlas vi till sånahär snygga tomtar.

Hemma med nya tag!

Tro det eller ej men miraklet har intreffat. Nej, ingen rymdvarelse har landat på jorden, så vitt jag vet. Inte heller har Sverige kvalat in till fotbolls-VM sommaren 2010. Någonting ännu större har hänt!... Jag är hemma i Sverige igen! Va? Är det inte fantastiskt!?
Denna gång var det inget askmoln från en kräkande vulkan eller demonstrerande Thais som stoppade mig.

Jag har redan ätit mig mätt och illamående, återförenat mig med min älskade dator och kramats med mammsen.
Just nu är jag trött och har ont i hela kroppen. Kanske är lite jettad eftersom jag lever 5 timmar i förväg.

Jag är riktigt taggad att berätta roliga historier, händelser och tankar från min resa som i utgångspunkten skulle vara 3 månader men på grund av det förbannade askmolnet blev det 2 extra veckor.

Nu är jag sliten och måste sova. Redan imorgon bär det av mot syden och destination Malmö. Svenska mästarna 2010 i handboll ska koras i Malmö arena på lördag. Det vill jag ju inte missa för allt i världen, speciellt inte när min goa vän Malin Larsson som spelar i Skövde ska mäta sina muskler mot tjejerna i Sävehof.

God natt från en lycklig Maddis

Taggad!

RSS 2.0