Tsunami nagon stans

Nu befinner jag mig pa Gili trawangan. Jag tycker sa himla bra om detta stalle, okej det ar fortfarande inte Thailand och det kommer inte fanga mitt hjarta sa som manga stallen i Thailand gjort men det ar som natt och dag att vara har istallet for Kuta.

Gili ar superfint och manga ar trevliga. Det ar ganska soft men det sags att det ar fest varannan dag. Men i fredags var det inte sa spannande, vi far se hur det ar pa mandag.

Nar jag vaknade i morse hade jag fatt ett sms av Malin och Ewa som skrev att dom hort nagot om tsunami pa nyheterna. Jag och Emelie for upp och kollade upp saken pa internet. Vi insag snart att det for hoppningsvis inte kommer att drabba oss. Vi haller helt enkelt tummarna och skanker en tanke till de drabbade.

Facebook grattis....

Igar var det ju min fodelsedag. Superglad for alla grattis, men jag kan faktiskt inte lata bli att tycka att facebook grattis ar javligt lamt. Hehe. Okej kanske lite annorlunda eftersom jag befinner mig pa andra sidan jordklotet detta ar, men anda. Jag fick 5 mail, 3 mail pa hotmailen och 90 wallposts (det ar fan sjukt) och BARA 2 sms. Nu tror jag dock att det e fel pa min mobil eftersom jag inte har nagon mottagning och kan inte skicka sms eller ringa, sa antagligen har jag fatt fler sms som inte kommit fram. Annars e det fan helt sjukt.... 2 sms.

Idag har det pissat regn fran himlen har pa Kuta. Emelie trotsade regnet och var ute och forsokte lara sig surfa i flera timmar. Jag kanske borde gjort detsamma. Aja jag tar det en annan dag.

Grattis Maddis 22 ar

Idag ar det min fodelsedag, eller det ar rattare sagt ingenting kvar av den om man ser till Bali klockan.
Jag har haft en riktigt go fodelsedag men ska jag vara helt arlig sa kanns det inte som jag fyllt ar eftersom det ar forsta gangen jag inte firar den hemma med familj och vanner.

Dock har jag firat den har nere pa Bali med just vanner. Emelie vackte mig med en pankaka pa sangen och Martin sjong "Ja ma du leva" pa skanska. Efter det fick jag skjuts av var driver Tingeling pa hans moppe till ett frulle hak som jag kallar 69:an. Jag, Emmi, Aicha och Jenny har legat och stekt oss bruna pa Kura beachen och kopt finfina ringar som jag verkligen hoppas ar akta silver, annars har vi gjort raaaa dyra kop.

Pa eftermiddagen kopte jag och Emelie massa kos choklad eftersom vi bestamt att pa Maddis fodelsedag far man ata hur mycket gottis man vill. Killarna gav mig en fet tarta som vi inte avnjutit an, den star i kylen pa hotellet.

Vid extremt sen middagstid drog vi till Ku De Tar eller nagot sant heter det. En sjukt lyxig restaurang for att vara pa Bali. Jag at  saffrans kyckling med pumpa pure. Valdigt gott. Jag, Emmi, Aicha och Jenny har verkligen mat intresset gemensamt.

Det blir ingen utgang ikvall utan vi ska ta det lugnt pa var balkong.

Da var man 22 ar och narmar sig 30 med stormsteg. Imorgon vaknar man val upp 40 bast med 3 barn och en lonnfet man, inser att det ar dags att skilja sig och kanner sig ensammare an ensam mamma soker :)

Kuta Beach

Vad ar det som alla tycker ar sa bra med Bali? Jag tycker att det ar det kassaste stallet jag varit pa. Okej jag ar pa Kuta beach och jag har hort delade meningar om detta fisiga stalle. Jag lagger min rost pa den daliga sidan. Fy blir ju ledsen over att jag ska fira min fodelsedag har.

Pa mandag (Bali time) snackas det om att Sverige spelar mot Finland i gruppspelat i Hockeyn i OS. Fan jag vill verkligen se den och hoppas att jag ska kunna leta upp nagot sluskigt stalle for att fa det till verklighet.

Ar sa forbannat sugen pa choklad men ska forsoka sta emot sockersuget fram till min fodelsedag om 3 dagar.

Kuta Beach

Vad ar det som alla tycker ar sa bra med Bali? Jag tycker att det ar det kassaste stallet jag varit pa. Okej jag ar pa Kuta beach och jag har hort delade meningar om detta fisiga stalle. Jag lagger min rost pa den daliga sidan. Fy blir ju ledsen over att jag ska fira min fodelsedag har.

Pa mandag (Bali time) snackas det om att Sverige spelar mot Finland i gruppspelat i Hockeyn i OS. Fan jag vill verkligen se den och hoppas att jag ska kunna leta upp nagot sluskigt stalle for att fa det till verklighet.

Ar sa forbannat sugen pa choklad men ska forsoka sta emot sockersuget fram till min fodelsedag om 3 dagar.

Shopping i KL

Nu har vi lamnat underbara Phi Phi island for att dra oss vidare till Bali. Rakade bli ett stopp i KL for lite shopping tyvarr i 4 dagar istallet for de planerade 2. Men jag ljuger inte nar jag sager att jag blev helt varm och lycklig av att shoppa loss pa malet Pavelion och Forever21. Kan det passa battre att shoppa dar nu nar det bara ar 6 dagar kvar till min 22 ars-dag. Jag vill inte bli en dag aldre, jag vill vara pa Phi Phi 21 ar gammal for alltid.

Dags att dra vidare genom Time square men forsoka att inte inhandra ytterligare en shoppingbag.
Starbucks kaffe nasta.

Livet leker vidare

Idag har jag och Johanna legat och stekt pa long beach med en massa svenskar som bor i Oslo. Bland annat med Li som gick i min parallell klass pa gymnasiet. Dagen har verkligen varit underbar.

Igag var ingen happy night. En kille gicvk forbi mig pa dansgalvet och verkligen yog handen mellan benen. Jag brot ihop och blev helt fortvivlad. Hur fan kan man gora sa? Har man inget vett i skallen? Nu ska jag verkligen glomma det och se framat i stallet. Fan va han forstorde min kvall igar.

Igar kom aven David och Viktor som jag reste med lite forra aret hit till Phi Phi, super super superkul.

Om nagra timmar gar vi pa igen och ska ha forfest med Oslo falket i ren studentfest anda :)


Detta e livet

Gud vad jag njuter av att jag har det hur bra som helst har pa underbara Phi phi. Jag overlevde vandringen upp pa view point och jag gick till och med upp dar dagen dar pa men igar blev det inget med den saken. Tror jag bangar idag med.

Festandet gar desto battre. Sa himla kul.
Jag har hittat en klocka som jag vill ha men emelie och martin tycker den e for dyr aven om det skulle vara i sverige. Tror jag ska kopa den i alla fall for jag gar och tanker pa den hela tiden.

Dags for lite resdagbok nu. Var ett par dagar sedan jag skrev sa folk borjar val undra var jag tagit vagen.

Fasar infor view point

Nu e jag riktigt het pa att interneta. Har precis legat X antal timmar pa stranden, surplat ner en coffe shake och ska upp pa siesta pa rummet nu.

Idag kom Martins lillasyster och hennes gang. Roligt att vi utokat crewet. Dags for lite traning om en timme, vi ska upp pa view point. Sist jag var uppe fick jag blodsmak i munnen och hade hjartklappning en lang stund efter. Vi far se hur vidrigt det blir denna gang. 

Jag alskar PP

God morgon. Idag har jag varit uppe med tuppen...hehe kl 10, for att vi ville byta hotell till ett med AC vi skulle nog knappt sta ut tre personer i ett s litet rum som en garderob mewd endast flakt, nej den situationen ar ohallbar. Nu sitter jag och vantar pa Emelie och jag vill bara ha frukost.

Annu en fin dag ska avnjutas. Vi kom till PP igar vid 18 tiden sa detta blir var forsta riktiga dag.

Toa

Oh jag e sa javla kissnodig sa jag haller pa att do men kan inte forma mig sjalv att ga hem och ga pa toaletten...slappna av!

E pa Phi Phi och lever livets liv. Ingen kan fatta som inte varit har. Den vackra naturen och det underbart crazy nattlivet. Tyvarr stanget allt ett eftersom nagon dare skjot en annan dare pa juldagen.

Nej maste pa toa NU

Maffian i Chaweng...?

Idag kanns det bara helt underbart. Efter mitt forra inlagg tog jag mig samman och taggade till for utgang. Efter en bucket pa forfeststallet var jag full och till var besvikelse visade det sig att det stora utestallet Green mango var stangt. Vi tror att det berodde pa att det var en speciell fest nagon annan stans dit de ville slussa partysugna turiskter till via taxi och det kostade typ skojrtan. Vi gissar att maffian var inblandad och att de darfor har tvingat de storsta klubbarna for att folk inte skulle ga dit i stallet.

Fortfarande en javligt snal branna och den jag fatt ar rod...va fan!!!
Tangenterna pa denna daror ar kassa sa nu vill jag inte skriva mer. Kika i stallet in pa resdagboken :) 

Var tvungen att skriva av mig lite

Nu ar jag pa Koh Samui och det var dags att dra ut och gora natten. Det var inte alls time att dra och interneta, kande bara att jag behovde lite alone time efter att jag och emelie borjat diskutera en gamal grej som ger mig illamaende och arga kanslor varje gang amnet kommer pa tal och har nere gor det de ofta, tyvarr. Gor att man kanner sig lite mindre uppskattad och det ar sa javla dumt eftersom jag vet att det inte ar sa.
Men detta handlade egentligen inte om den grejsingen men det ledde in pa besvikelse.

Annars ar det bara Livets liv har nere forutom att jag ar helt sonderbrand och extremt ledsen for det. Varfoooor? Jag som ar superduktig pa att smorja in mig.
Som sagt det var inte meningen att jag skulle interneta nu. Imorgon kommer det for hoppningsvis ett nytt resdagbok inlagg.

Suck....partystamningen dog BIG TIME!
Hoppas kylan haller i sig dar hemma.

RSS 2.0