Måndagen 28 juni

Vaknade lika bakfull som en bäver och om jag var en bäver så har jag ingen aning om hur risigt grävlingen bredvid kände sig. Nej Emmi var inte på topp. Vi ägnade hela dagen åt att försöka komma på fötter. Jag försökte med allt, en stadig frukost, jag vet inte hur mycket vatten jag drack, en resorb, köpte glass för att svalka huvudet, 500mg alvedon och en duch. Tycktes inte hjälpa någe vidare. Jag fick bita i det sura äpplet och traska ner mot jobbet, å jag som inte ens skulle jobba denna dag utan vara ledig i 48 timmar.

Efter lite personalmat som bestod av tortiloni (där lärde jag mig ett nytt ord) och en lugn start på kvällen så repade jag mig överraskande fort. Tyvärr hade jag och Carro som vanligt gäster som aldrig ville gå. Varför är det så varje gång dreamteamet jobbar? Vi var båda två slitna som trasiga jeans när vi äntligen fick logga ut och gå hem. Jag såg fram emot mina 5 korta sömtimmar jag skulle få. Den tidiga båten jag skulle ta dagen efter skulle inte vänta om jag försov mig.

Söndagen 27 juni

Kände mig bakfull när jag vaknade dagen efter midsommardagen. Jag var så ofantligt trött så det blev inte många knop gjorda för min del, gick ner och satte mig i solen på balkongen och det var ganska mycket IT!
Jobbade åter på kvällen och gjorde allt jag kunde för att få gå av mitt pass så fort som möjligt. När klockan slog halv elva fick jag som jag ville och svepte ett glas rosé för att sedan skynda bort till Seglarn där Empan också hade fått sluta tidigt. Innan jag hann komma så långt var det en som föll ihop mitt vid vägen, jag stannade och kollade men verkade inte vara någon fara med honom.

Det var inte alls någon bra ide att gå ut så hårt när man jobbat mycket och är trött skulle det visa sig. Jag och Emelie fortsatte med lite vin, beställde in en flarra champagne (man är ju inte den som är den) och slutade med lite cider. Blev inte så mycket dans men några steg hann jag ta. Råkade träffa på någon kille som gått i samma gymnasieskola som jag och som även tog studenten samma år, sjukt konstigt att jag aldrig sell snubben i hela mitt liv.
Alycia drog med oss på efterfest på hamnvakternas Öfre boende där det blev någon öl, lite sång och dans. Vid detta lag var jag och min vän ganska så hårt på pickalurven så vi tog en walk förbi seglarboendet men insåg att festen var avslagen så vi snubblade hem till mig istället. Min söta vän snodde min säng så jag fick ligga på en madrass på golvet med lite carlsbergfiltar. Som tur var hade hon lagt fötterna på kudden så jag ansåg att hon inte behövde den. Hände en liten annan skojsig sak...men den håller jag för mig själv.
Dum i huvet som jag är fick jag väl lite överflöd av att höra av mig så jag drämde iväg några sms, det skulle jag inte gjort. Jag tycker att jag är så sjukt smart när jag raderar utkorgen på fyllan också för att jag ska slippa ha ångest över domdär sms.en dagen efter... det hjälper inte, nu vet jag bara inte vad jag har skrivit.
Så slutade ännu en söndag i groggarnas värld.


Midsommardagen

Midsommardagen startade med en underbar frukost som alltid på Runmarö sen var det dags för mig att dra ner för att ta båten mot Sandhamn och jobbet. Jag höll på att bli tokig, för det första åkte jag båten Solöga som borde heta Sölöga och för det andra var det så många tomtar som snackade om sina planer inför kvällen, bland annat Villa Medusa Stefan från typ 1892 (om det finns någon mer än jag som över huvud taget minns honom). Ah, jag förbannade mig själv över att jag glömt headsetet till telefonen så att jag var tvungen att lyssna på deras fjortistugg.

Tog en välförtjänt tupplur väl framme som gjorde mig utvilad och taggad inför kvällens hårda arbetspass.
Sjukt kul jobbkväll. Började med ett struligt sällskap på cirka 40 pers men som efterhand styrde upp sig i form av Dreamteam Carro och Madde.
Vi hade ett sjukt bra röj på nedervåningen där alla bord var borttagna så att det bara var ett dansgolv. Från 21 hjälpte jag Karl i baren. Vi bokstavligen kastade ut dricka non stop i 4 timmar.
Ryktena går om att det var två NHL proffs på Dykarn men jag vet inte vilka dom var... tyvärr. Jag skulle ju bli hockeyfru juuuh!
En snubbe var efter mig hela kvällen och ville mer än gärna ge ut sitt telefonnummer. Han var extremt mycket i vägen och förstörde för mig när jag jobbade, hans vänner bad om ursäkt å hans vägnar. En annan kille viftade med sitt visa en mm från mitt ansikte och jag skrek att snart slänger jag ut ditt kort genom dörren, folk är ju verkligen tillbakastående ibland! Annars inträffade nog inget hyperkonstigt.

Sjukt slitna åt vi nattamat och pratade om kvällen tills klockan blev halv fyra då vi beslöt oss för att ta en liten natt/morgon promenad förbi hamnen för att kolla på alla trötta fyllon, det var en upplevelse!

Midsommarafton

Vaknade lite halvslirig men vem är inte i toppform en solig midsommaraftonsmorgon?
Jag har en alldeless speciell relation till midsommar, jag kan nästan tycka att det är den bästa dagen på året, efter julafton kanske men det är hårfint. Jag brukar alltid vara ute på Runmarö på Empans landställe, det är bland det bästa ställena på jorden.
I vilket fall, jag klev helt ensam på båten. Ingen jävel lämnar väl Sandhamn på självaste midsommarafton förutom jag. Klav av i långvik och hämtades med lillbåten av Danne, John, Emilia och Andreas som jag inte träffat på typ ett år.
När jag traskade in på tomten var Emelie, Emmy och Mikaela i full gång med kransflätningen. Empan var söt och gjorde en till mig. Krans för mig är lika självklart som budnaden för en norsk på 17 maj. Vid 12-tiden hade alla kommit och midsommarlunchen tog vid.

Jag hade fasat lite för midsommar med tanke på att sällskapet bestod av 6 par, Emelie, Ewa, min mammi och jag.
Tillbaka till lunchen iallafall. Som vanligt blev det extremt många snappsvisor, andra sidan (e ni klara till grannarna som är släkten), köttbullar, ägg, potatis, sill och allt dedär.
Vidare ner mot ängen där det dansades små grodor och fiolioliolej, picknick med bubbel, björnen sover, lekar som hoppa säck, äta jordgubbssnöre, trycka i sig tårtbit, potatissked och skidor. Vi vinner alltid allt men på något sätt utnämner lekledaren oss till förlorarna varje år, har fortfarande inte förstått hur det går till...

Vid 18 är det dags att ta alla flakmoppar och väspor å köra styrfulla mot fotbollsplanen där den årliga matchen spelas. Jag brukar hoppa den och ängna mig åt att titta ner i flarran istället, dom är ju helt tokiga domdär galningarna som spelar så jag brukar undvika bollsparkning.
I år gjorde Emilia mig sällskap på suporterplatsen. Vi drack en shott vid varje mål och även när det inte blev mål, annars drack vi bara öl och cider och pratade nordnorska som två andra alkis-stavanger-damer.

Till middag blev det grillad korv med bröd. Vet inte hur alla lyckades få senap i hela ansiktet men det gick tydligen.
Efter det började jag känna att romantiken i luften blev allt för kvävande så jag beslöt mig för att ta en promenix ner till bryggan för att kolla på solnedgången och vara mig själv för en stund (som en norrlänning skulle sagt).
Dagen blev som vanligt hyperkul och suparlyckad...hehe. Dock vaknade jag mitt i natten av att jag mådde som en åsna. Var helt säker på att jag blivit magsjuk och jagade upp mamma för att få lite suport. Hon kan vara den kassaste på det, fick iallafall ett par mjukisar, jacka, vatten och en grej att kräkas i. Som tur var satt jag ute och svettades och hyperventilerade ett tag så att det gick över utan att behövt kasta ur mig halva magsäcken. Megakonstigt det gick över av sig själv och jag kunde lugnt somna om igen.













Torsdagen 24 juni

Nej jag har ju inte dött, annars skulle man ju kunna tro att jag vaknat till liv och pressat mig ur kistan och grävt mig upp ur jorden och, JA det tog en 5 dagar. Eller så kan jag ju bara vara helt ärlig och säga att midsommarhelgen har varit späckad med grejsing och jobb.

Min lediga torsdag den 24 juni var helt suverän. När jag vaknade, sliten som vanligt tog jag och Karl baljan häftig över till Löken där brudarna Carro, Towe och Alycia låg och stekte på en liten klipphäll. Towe stackarn brände sig rejält. Passade på att fråga Alycia om ribbkillen, å det var då själva fan att han skulle ha flickvän sedan fyra år tillbaka, vad är det för trams?! Är det ett hinder? Hum... kanske lite.
När vinden började ta vid tog vi oss tillbaka, åt lunch på jobbet och fortsatte sola lite på Dykarns balkong.

Vid 5 tiden kom båten in och Carro skulle hämta upp ett blombud, nej inte budaren utan blommorna. Hon hade ingen aning om vem som skickat dom så vi började speckulera hit och dit. Jag satten en femma på hennes X. Det var 10 gigantiska röda rosor som kom i en stor hink. Visade sig vara en jobbig beundrare, jag såg på Carro att hon blev lite besviken, "stackarn".
Jag och Carro kände för en löptur och gjorde en grym löprunda trotts hinder i form av en galloperande, skällande hund som kom emot oss. Som tur var her Carro en sjuk pondus och skrek helt oförberätt tyst och hunden vände. Jävla byracka!

Dags för middag på Seglarn med Towe, Alycia, Carro, Per och Emil. Jag åt blåmusslor (min favorit, dock ska dom vara norska). En supermysig middag som övergick i förfestande som sedan slutade i en liten utgång. Molle och hans kompis Peter hade seglat ut till Sandhamn så vi slöt upp och hade en riktig skrattfest ute på serveringen. John från hamnvakterna var också med och bidrog med roliga ting. Höjdpunkten var när Molle berättade att hans mamma satte på honom en utanpåvadderad inomhushjälm när han var liten för att han alltid slog sig. Tror jag fick 3 magrutor av den historien.
Jag lämnade inte Seglarn förns lamporna tändes och musiken tystnade.






Yes, he is a hunk

Vad finns det då att säga om denhär arbetskvällen, en hel del tror jag. Eftermiddagen började med vinprovning del 2. Det blev riktig champange, rosé champange, massa vita och ännu mer röda viner. Förvirrande med ännu fler druvor, en hel del jag inte hört talas om men otroligt roligt och lärorikt. Jag fick tyvärr spotta ut men smygsvalde lite då och då för att det var så gott.

För några dagar, eller en vecka sedan så kunde jag inte riktigt bestämma mig om en viss ribbkille var snygg eller inte. Nu har jag helt klart bestämt mig för att han är snygg, han är jättecharmig och trevlig så hunkigheten kröp sakta men säkert fram idag eftersom jag snackade med honom en massa under kvällen. Karl förstörde det hela med att påstå att han tycktes höra att personen i fråga hade flickvän, det vill jag inte tro på men han verkar vara en såndär flickvänskille så jag blir inte förvånad.
Om jag inte misstolkade honom totalt hypermycket så tycker jag faktiskt han han flirtade lite lite lite... eller var det bara i min fantasi?
Ska iallafall ta reda på om han är ute på marknaden så snart som möjligt...Imorgon!!! Någon på Ön måste ju veta.

Höll på att dö av skratt pga en 4a jag hade. Den ena killen tokmobbade en annan och drog en massa skämt om Y-namn. Tillslut började tårarna spruta så jag var tvungen att gå från beställningen och samla mig lite i köket.
Vid stängningen lyckades jag vara helt överstark att jag hade av ett stålskaft till en skrapa, därför fick jag skrapa golvet som en quassimodo.

Tror minsan att en av mina housekompiasr har en date här hemma ikväll. Jag råkade storma in i hans rum efter jobbet och innan jag fattade att dom kanske ville vara ifred så hade jag uppehållit mig i rummet i typ en kvart. Sorry! Aja nu kan jag iallafall inte höra att dom pratar i rummet längre. Kanske är det lite love som praktiseras. Heja heja! 

Hårfön vs dammsugare

Blev ingen löpning idag, jag var på tok för lat. Gick upp och började sopa lite i huset och sedan moppa golven. Kände att det var dags för en liten smygstädning. Jag har fuskat med städningen för länge nu. Tidigare när jag sett dammet och sanden lägga sig har jag tagit fram min hårfön och bara blåst allt under sängen, sjukt bra om damsugaren inte fungerar, då slipper man i vart fall se dyngan. Men nu hade dammråttorna börjat krypa fram och förökat sig under bingen, det gick helt änkelt inte att se mellan fingrarna längre.

Mamma, Pillan och Martin kom med 12 båten så vi har hunnit fika på bageriet. Jag och mammi åt nillabullen, båda tyckte att det var den godaste bullen ever, rekomenderas! Sen följde jag dom en bit mot Trovill men svängde av hemåt. Dags för vinprovning nu.

Kändisbesök

Ah men skoja min doja, lalla min bralla! Det första min chef sa när jag kom förbi jobbet var "Madde har du sett får nya snygga kock?". Jag har lite svårt att avgöra om den nya kock-karlen är snygg. Såhär var det, i samma ögonblick som jag sträckte fram handen för att hälsa insåg jag att "han känner ju jag". Hans storebror och min syster var bra vänner för X antal år sedan. Ludde som han heter, gick i samma högstadieskola som mig men 2 klasser över. Tror inte att han kände igen mig, förståligt eftersom jag var en liten räka när jag gick i sjuan och nu har jag blivit en hummer. Tjuvlyssnade och hörde att han hade tjej, good då behöver jag inte bestämma mig om han är snygg eller bara vanlig.

KändisSverige var och hälsade på idag, ja men visst sörrö idag har det hänt mycket. Inte bara en TV4 kändis utan hela två stycken. Först kom Karin Da Silva med några kollegor och drack 2 flarror Rosé, tanken var att Karin skulle betala men en snäll sjärl hann in i smyg och betala innan hon viste ordet av nota.
Någon timme senare dök Hans Wiklund upp med sin urgulliga bedorande son på cirkus en sex år. Jag blev nästan kär i hans lille pojk. Uppfostrad och såg ut som ett blont yrväder. Hans sa "tack söta du" när han fick sin öl. Både Karin och Hans kom i mörka solisar, kanske för att gömma sig bakom men den gubben gick jag inte på. Karin var snyggare i verkligheten måste jag även ge henne.

Carro och Jag har blivit ett riktigt dreamteam på jobbet. Vi är total synkade och grymma när jag inte har hjärnan i viloläge som jag hade igår. Sojm vanligt drullade en drös in strax efter 23. Vad gör folk tills dess? VA FAN! Denna gång lite Svenskar, lite norrbaggar och lite danskar. Svennarna var glada och lät norgepengarna bjuda, normännen krånglade med kvittokopior och dansken ville fortsätta supa fast vi tagit sista beställningen. Jag höll på att bli tokig på han. Tillslut fick jag säga "Nu har jag sagt till dej flera gånger att vi har stängt och sista beställningen är tagen, jag tänker inte säga det fler gånger. Är det förstått?"

Just ja, vinprovning hade vi idag också. Man blev ju helsnurrig av allt surplande och spottande och luktande. vi hade väl en 5 vita, 4 röda, 1 skumpa och 2 rosé. Vi är ju ganska mycket ute och cyklar på en knarrig is när det geller viner så alla satt ju som fågelholkar när dom snackade om smörighet, syror, mineraler, knäckigt, fat hit och fett dit. Jag tycker dock att det är supergott med vin och jätteroligt men alltså någon vinnörd kommer jag nog aldrig bli. Imorgon är det dags för en ny vinprovniong, ser fram emot att bli knasig i bollen ännu en gång.
Innan vinprovningen satt jag en stund på balkongen och solade. Skulle vilja påstå att jag nog fick mig en minimalisk färgnyans mörkare, verkligen liten men jag såg den, VIKTIGT! 1-0 till Maddis.

Nu börjar det ljusna och jag måste verkligen hinna få lite sömn. Nattifnatti
 

En ny hunk?

Nööööh, våra stackars kockar Per och Emil dundrade in hemma för en liten stund sedan. Dom har slitit häcken av sig eftersom en kocka fick gå för 2 veckor sedan och vår köcksmästare blivit sjuk. Pluttisarna skulle ta en dag ledigt idag och åka ut till löken för att fiska, sötnosisar.
Per berättade även att Jasper är i köket idag, han brukar hjälpa till med menysätting och lite sånt. Det är även en ny kock i köket som Towe hade utnämt till den snyggaste killen på Ön... SPÄNNANDE!
Jag tänkte gå ner till Karl som ska sitta nere på balkongen och sola, vi får se om ryktetna stämmer, sitter Karl där? Och är den nya kocken en hunk?

Pratade med Emelie för en stund sedan, lilla stumpan är tydligen inte på Ön utan på ett sjukhus för att få en spruta i handen. Hennes hand var tydligen heltrasig och utöver det har hon början till diskbrock. Hur ska denna sommar sluta. Jag får ge henne en riktig björnkram imorgon när hon är tillbaka.

Om någon timme är det dags för vinprovning, måste hinna få lite sol först.

Rött kort på Mr märkvärdig!

Det var inte många milimeter från att min frulle kom upp samma väg som den kom ner idag. Min löptur var riktigt jobbig, fy fanken. Som tur var höll den sig kvar där den skulle.
Även denna muntra dag lyckades jag vara klantig. Jag gick in med låret i hantaget på spisen, oj va jag skrek som en gris, såg nog ut som en gris för den delen med.

Har varit en riktig pms kärring idag, blandat med min deppretion som mitt barr på huvudet har åstakommit. Var trots detta ganska glad på jobbet tills jag insåg hur mycket, får man säga puckon, nej det får man inte så jag tar tillbaka det, som existerar på detta jordklot.
Ingen verkar förstå när jag tar sista beställningen och ingen verkar fatta när jag och Carro försökter stänga restaurangen. Kan man vara mer tydlig än att stänga dörrarna, ta in mattan, släcka alla lysen och ljus, stänga av musiken och räkna kassan? Jag vet inte... några tips på hur man kan vara mer tydlig? Till slut fick jag ta till det svenska språktet. En del tycker att dom är så himla märkvärdiga. Går fram och hälsar som värsta presidenterna och så säger dom inte vad dom pysslar med, varför skulle jag bry mig om du heter Lars-Göran eller petronella? Kan vissa sluta tycka att dom är viktigpetter och alla andra är nobody.

Sen tycker jag även att jag blivit kritiserad i baren idag bara för att jag är tjej. Varför tror folk att jag inte skulle kunna tappa upp en öl eller shakea en drink? Vad är folks probleeeeem? Hade jag varit kille och inte en ASK(föredetta guld)blond tjej så hade ingen ifrågasatt. Jag känner mig kränkt.

Helt ybertrött på denhär pissdagen! Muntergöken har flygit sin väg, hoppas den återvänder inom kort. 


Funnits gladare dagar

Det var ingen mardröm, jag vaknade upp lika ful i håret som jag gick och la mig, bull!
Har precis ätit god frukost med mamma och ska nu packa ner lite prylar, kläder till midsommar och sånt jox.

Pernilla och Martin ska hämtas på centralen halv ett och sedan ska jag mot vinterhamnen.
Låter inte som livets roligaste dag. piggar upp med lite härliga bilder från Bali.





Natten satte sina spår

Just ja det var en liten utgång igår. Malcolm hämtade mig med bilen och vi plockade upp John på medis sen styrdes den gula faran mot Grodan Sergel. Jessi hade varit snäll och skrivit upp mig på någon VIP-lista som jag inte behövde använda mig av eftersom det inte var kö och jag gick in gratis i vilket fall. Tycker sånadär listor är skittöntiga men jag tackar och tar emot ändå.
Väl inne utan krångel hittade jag Jessica, hon var klädd i guldig paljettopp och sken som en söt sol. Inte att glömma glad i hatten.
Natten bjöd inte på många danssteg från mitt håll, blev på tok för mycket mingel, kändes som att det var bekanta ansikten i varje hörn. Träffade folk från min gymnasieklass, lågstadieklass, dagis, paralellklass på gymnasiet, reskompis från Thailand, kompis kompisar, gammal dejt, annat lört folk samt att Annis pannis dök upp men försvann lika fort igen.
Gjorde en halvpinig grej när jag och Linnea från min ekonomiklass hittade varandra från olika sidor av baren. Överraskad gick jag med långa, snabba steg mot Linnea och såg inte sladden som låg farligt tvärs över golvet. Jag fastnade i kabeln med min klackedoja och var nära på att både snubbla och dra ner hela black jack bordet. Ja, det hade ju varit en syn. Blev uppfångad av vad jag tror var ett gammalt raggs kompis, så jag slapp falla handlöst i golvet. Mycket genant.

En annan skum incident var när mitt körkort plötsligt försvann. Jag stod och beställde i baren och hade tagit upp id samt visa och höll det i min vänstra hand. Någon sekund senare var körkortet spårlöst uppslukat av jorden. Jag tjatade 14 miljoner gånger på John och Anna eftersom jag trodde att någon av dom busade med mig, men icke.
Inget på golvet och inget på bardisken, sjukligt märkligt. En halvtimme senare återfick jag det i baren iallafall.

Strax före 4 rullade jag hem i Malcolms bil tillsammans med Emelie M, Loisan och John. Några av oss stannade på donken för en chees och sen traskade jag sista biten hem barfota. Fina fötter var riktigt vidrigt trasiga. Fina skor lika med mördade fossingar.

Trevlig kväll, gjorde mig dock riktigt sliten. Därför bestämde jag mig för att strunta i att åka till Sandhamn idag och drar ut imorgon innan jobbet. Håret gjorde mig deppig, mina mörka ringar under ögonen gjorde det hela värre, den sjukt sega frisören spädde på ännu mer och min ledsna sjärl, trötta kropp och partybromshumör slog ner hammaren i bordet för att ta det chill hemma hos mamma ikväll.


Med tanke på mitt otroligt glada humör...NOT, borde jag ha shoppat mig glad idag, det lyckades jag inte med.
Temat för mitt handlande idag blev svart. Köpte tråkiga men nödvändiga prylar. Svarta jobbyxor på Åhlens, svart BH Twilfit, svart jobblinne H&M. Bra återfuktande after sun Piz buin.

Roligare prylar från Kicks, turkos sminkväska (eftersom jag bara äger tusen andra), lila nagelack OPI, underlack Dior och så fick jag ett litet gulligt Dior etui med mascara och kajal av min gamla kollega Hanna på Kicks.
Nu ska jag måla mina naglar med nya lacken. Hoppas att jag vaknar upp med en klackspark imorgon
Gossig nattis


"Störst av allt är kärleken"

Nu har jag varit en riktig bölbritt framför TVn. Jag har tittat på sammandraget av kronprinsess bröllopsdagen. Tårarna bara sprutade vid fler tillfällen men mest vid prins Daniels tal till Victoria vid middagen. Det kändes så personligt och ärligt eller naket och exposed för att "citera" Maria Montazami. Vackert som den vackraste av solnergångar och lent som ett rött rosenblad.
"Störst av allt är kärleken"


Kärlek




Förbannde hårfrisör!

Känns som att jag alltid börjar med att svära och även i detta inlägg. Förbannat vad upprörd jag är. Eftersom jag missade min sling och klipp tid igår så blev den av idag istället, jag hade önskat att den inte blivit det. Jag ser ut som barnet till en askgrå pudel och en julgransmus. Fan vad missnöjd jag är. Ska man inte vara snyggare i håret när man kommer från frisören? Jag blir alltid missnöjd. Oftast brukar jag vara nöjd med färgen men inte denna gång. Jag tyckte supermycket om min hårfärg som den var för några timmar sedan så jag tänkte bara fixa utväxten men idioten lägger i en askgråtoning över hela chabraket och nu ser jag ut som en gammal vit/grå-hårig kärring. Jag vill bara grina och jag har redan ringt och klagat. Klippningen kan jag leva med, det växer ut och blir bättre om bara 2 veckor men färgen var oförlåtlig... Nu kommer jag få gå runt såhär. Folk kommer missta mig för väggen, jag har blivit osynlig, vart tog jag vägen?
Jag bad inte om att få en annan färg!! Jag saknar min guldiga ton, jag har till och med hellre gult hår. Så nu sörjer jag med en halfbaked B&J

Shit denna bild blev ännu vidrigare än verkligheten

Utgång!

Då väntar man bara på att Malcolm ska komma med bilen och plocka upp mig sen drar vi mot Grodan S. Jag är absolut inte uppklädd, hade ingen lust med det men det blir absolut höga klackar, inget Sthlms-party utan klackar. Verkar som att Anna och John också sluter upp.

 
Mamma är extremt dålig på att fota!

NU


Min dag som citybrud

Svängen till forum blev en riktig snabbshopping. Köpte ny hårkräm från Matrix och inpackning från Loreal. Gick in på Stadium och impulsköpte nya joggingskor och joggingbyxor, båda från Nike med rosa detaljer. Inte att förglömma blev det 10 cider och 2 vinpavor från bolaget som ska med ut till Sandhamn. Det är ju faktiskt branchekväll imorgon och ingen av mig och Emelie jobbar. Kan bli grymt!


Efter att jag lämnat kvar mamma i forum drog jag och plockade upp Molle som flyttat in i Johns lilla 1;a i Finntorp. Inga problem att hitta parkeringsplats vid gubbängsfältet. Vi mötte upp Jessi vid bana 21 och tittade på 3 matcher. Det är nämligen Eken cup denna helg. Lina spelade tyvärr inte eftersom hon är en sjukling hemma i sin säng. Becca E spelade med sitt Bolton och hon var glad och solbränd som vanligt.
Jessi fick mig lite peppad att gå ut ikväll så tror att jag ska ansluta mig till hennes kräts på Grodan S ikväll. Man måste ju passa på när man kan, är ju faktiskt sommaravslutning dagen till ära.


Nej, idag är ju inte vilken dag som helst, inte en vanlig lördag utan den 19 juni 2010. Victoria och Daniels bröllop. Det kanske inte känns som nåt supercoolt idag men det är en historisk händelse och jag tror att jag kommer vara glad att jag sett lite av det om 50 år (om jag nu lever då, hoppas hoppas!). Molle och jag tyckte därför att det var ett ypperligt tillfälle att dra in till Fjällis och fika lite, utsikten kan inte bli bättre. Mitt upp i kaffet stannar en liten kille upp och hejar högt och glatt på mig. Det var supergulliga Otis 14 år som jag träffade i Thailand 2008. Visste att dom bodde tvärs över gatan men inte att han jobbade på Fjällis. Storebror Tintin som sprang omkring och flyttade prylar kom ochså och snackade ett tag. Hur grymma killar som helst, och även deras mamma Ulrika är helt underbar. Så kul att se dom igen efter ett och ett halvt år.

Mollis och jag följde lite av bröllopet på Mollans IPhone. Efter att ha väntat ett bra tag fick vi tillslut syn på den guldprydda båten som brudparet åkte i från nybrokajen till slottet. Vi var mest exalterade över Jasplanen som skulle dåna fram. Dock var dom en besvikelse, dom kom som en pil över himelen men var lika snabbt borta och sen var det inge mer... Snopet!!


Maddis gjorde en grym fickparkering.

Titta noga så ser man Viktoria och Daniel bak i båten.

Molle spanar efter Jas...

En sväng till Maxi med mamma, tacco middag och nu sitter vi och dricker lite vitt vin med svenska jordgubbar. Kvällen kommer så sakteliga och jag vet att det kommer bli ett helvete att välja outfit om jag går ut... känner mig taggad och sugen på att svepa mina tossingar över ett knökat dansgolv till dånande dunkadunk musik. Tror det är time att ringa Jessi, Malcolm och John.

Missade klippen

Fan alltså. Min mobil har ställt om sig på något vis som jag inte förstår. Jag vaknade av mig själv och tittade på klockan och uppfattade att klockan var 9.15 och att min båt hade lagt ut för 1h och 45min sedan. Det betydde även att jag missade min klipp och sling tid på hairsolution. Det var inga problem att boka om till imorgon så det var bra.
Dock lite ledsen över att Nina som brukar klippa mig är mammaledig nu för tiden. Tror hon fick sin knodd i mars. Hon är tillsammans med en kille som spelar fotboll i Djurgården.
Jag hoppas att den som ska ta sig an mitt hår imorgon är lika bra som Nina.

Nu ska jag och mammsen fika lite framför TVn med bröllopsraporteringen, innan vi åker till forum.

Alkoholen styr

Kan man börja med att skriva god natt i ett inlägg, i så fall gör jag det. Kvällen har gått bra för min del. En tjej från Värsan halvkramade mig idag och jag kände definitivt att det inte var några äkta rattar som putade ut från hennes tröja. Usch, det som snuddade mej var helt klart inplantat, hårt och obehagligt. Jag blev nästan lite rädd måste jag erkänna. Nog om hennes bröst, hon är trevlig i vilket fall.

En annan "gubbe" han var väl cirkus 35 sa att jag var bland det snyggaste han sett och frågade om han fick ge mig en kram. Nej sa jag, jag jobbar men han försökte ändå och även ge mig en puss på kinden. Jag armbågade bara bort honom och knatade vidare genom restaurangen. Så fräckt av honom, tänk vad alkohol gör med människor. ¨
Ska kanske lugna mig lite med detdär eftersom jag en dag i Surfers paradise vaknade upp med feta baksmällan och funderade över om jag över huvud taget hade gått ut föregående kväll. Sedan slog det mig att jag hade stått och skrikit på gatan, varit helt galen och även kräkts. Jag hade gått barfota, släpandes hem eftersom skorna var trasiga. Plötsligt fick jag upp en liten bild i mitt tunga huvud att jag hade gått fram till en snygging som jobbade på hostlet och hånglat upp honom i baren. Jag hade ingen lust att gå upp ur den sängen den dagen. Med denna lektion har vi lärt oss att dricka med motta, men gör vi det? ...inte alla gånger va?!

Ska med båten tidigt imorgon så jag känner mig stressad att hinna sova någon timme, vet dock att jag inte kommer kunna somna direkt eftersom jag alltid är uppe i varv efter ett arbetspass.

Kvällen i Surfers började såhär men efter en 5 liters gonedunk slutade den i katastrof.


Skönhetsmakaren Maddisson

Idag har Emelie varit uppe här på sandfältet och tittat på 2 SATC avsnitt från säs 4 med mig. Hon hade med sig den nya Marabou Polka, den var faktiskt skitgod.
Hon stannade inte så länge eftersom hon började jobba vid 14. Seglarn har nämligen premiär för After sailen idag, synd att jag själv inte kunde gå. Jo, jag kunde ha gått dit en stund före jobbet men jag prioriterade att gå ut och springa 40 min istället. Hälsa före nöje tydligen.

Nu måste jag föna håret och svepa över lite solpuder. Fransarna blev riktigt grymma idag. Jag har fått nån typ av skönhetsmakarstämpel på jobbet. Har tidigare försökt fixa Towes fransar och igår noppade jag Carros ögonbryn.
Ha en strålande eftermiddag och kväll. TV tips: fotbolls-VM, just nu spelar Slovenien-USA på SVT1. Har man skogs-TV så har man.


Tipsar om en GT

En hel jävla drös av festglada människor välde in på jobbet en sisådär 23.15. Jag och Carro hade gjort det mesta klart för att klappa igen dörrarna, man ska fan inte ropa hej fören man har hoppat över hela bäcken. Det gick dock strålande, jag skicktade shots och skakade cocktails.
Nu kan man även beställa min "grogg" från vår dykarnas tips på drinklista. Jag är så supertråkig att jag röstar för en gammal hederlig GT, en simpel Gin och Tonic men jag måste bara säga att jag tycker att det är den godaste och bästa drinken. Inget sötslisk eller socker och inga krusiduller, den känns nästan nyttig om jag får säga det själv. Nyttigheten själv, ja det måste den vara.

Är supertrött som vanligt, gissar att Empan har fullt upp eftersom våra gäster drog vidare mot hennes bar. Själv tänkte jag blunda och sväva ut i drömmarnas värld.

Lunch på Dykarbaren

Då var man färdigsminkad för att börja jobba om en halvtimme. Partytältet utanför huset på sandfältet är rest. Jag försökte smita undan och slippa bygga ihop detdär plockepinnet men lyckades inte helt. Jag och Carro försökte börja på grillen men det gick sisådär och tillslut bröt vi mitt i. 
Jag bara väntar på den dagen (typ imorgon) när vi tittar ut genom fönstret och partytältet har blåst bort och kan återfinnas ute på Löken eller nåt.

Emelie och hennes rumskompi (Malin...tror jag att hon heter) kom förbi och vi gick ner och åt lunch på Dykarn. Jag åt upp hela min burgare och drack kaffe med kaka. Jag är så mätt så att jag håller på att explodera som en tigersmällare. Känner mig som en tjock tjockis, har lust att ta en löprunda men det hinns inte med idag.

Solig torsdag

God morgon, har varit vaken i nästan 2 timmar, ätit frukost, kollat på nyhetsmorgon och konstaterat att det är sjukt fint väder. Här ute är det fortfarande lite rövkallt på grund av havet som inte vill vakna upp från vintern ännu. Carro ville ut och paddla kayak med mig men jag väntar på att Empan ska vakna, vi har fortfarande inte hunnit hänga något än.

Make me brown in the sun!!

Singellivets baksida

Blev för trött för att kolla film. Tror jag kryper ner i sängen. Tänk om man hade någon som gjorde en sällskap, kramade en, klia ryggen, chilla armen, gav en en puss på kinden och på halsen och viskade god natt älskling i örat. Jag får väl nöja mig med min halvporriga bok. Singellivets baksida är vad jag kallar det.

Jäkla slöfock

Tyckte att löpningen gick bra men när jag kom till huset insåg jag att jag bara hade sprungit 36 min, då blev jag sjukt besviken. Klent!

Helt plötsligt kom jag på att det är nog ganska jobbigt och tunkt att springa när man har lite "bröstmuskler", lixom lite framtungt och idag gjorde det fan skitont i nipplesarna för att dom typ blev kalla av vinden, inget att rekomendera ska jag säga.

Kramas man?

Då har man jobbat klart för idag. Var en ganska lugn lurre så jag jobbade mina sista 2 timmar själv, det var skönt.
Efter avslutat pass gick jag förbi Sommarboden när jag var på väg till kiosken. Hejade på Elin som satt och skruvade ihop bänkar tillsammans med en dam som jag bara sett någon gång. Elin gav mig en kram och denhär damen var ochså på väg att göra det men jag tog fram handen. Det blev verkligen jättekonstigt och pinsamt, men man kramar väl inte folk man inte känner?

Funderar på att köpa ett par converse till. Mna vita är inte vita längre, vägarna är så dammiga här ute så dom fick inte följa med hit och mina låga blå är äh...ganska trasiga. Ska surfa lite och se om jag kan beställa dom jag vill ha.

Tvekich om dessa är lila, det vill jag inte ha.

Nu är det kos

Så himla skönt att traska lite på kvällen. Towe dissade oss för en gammal skruttig hund så det blev bara jag och Carro som tog en sväng runt Ön, snackade tjejsnack och såg den otroliga solnedgången. Nere vid Seglarn träffade vi på Per och Karl som kom åkandes med trucken. Dom skulle hämta en soffa. Jag och Carro skrattade oss sedan gråtfärdiga när killarna skulle släpa upp den gamla trasiga (äckliga om man frågar mig) soffan för trappen. Till deras besvikelse fick den inte plats så vi ska ha den i det nyinköpta partytältet istället.

Nu har jag sand i båda strumporna och myggorna har käkat mina anklar till frukost, dom borde mördas. Tror jag ska se klart på film Jumper som jag såg halvvägs igår eller bara sitta och MSNa med folk.


Utsikten mot Seglarn och goa Dykarbaren


Ribbragga

Fy fan vilken jävla skitdag. skulle ha jobbat så klart men det var fan dödare än dödens väntrum på jobbet idag. De enda som var inne och åt var ribbförarna. Kan inte bestämma mig om en utav dom är snygg eller inte, trevlig iallafall. Man kanske skulle ragga lite, jag vill ju åka ribb hehe. Vad kallar man det? Inte drinkluder utan ribbluder? Fy vad illa.

Väntar på att Carro ska bli färdig med att stänga på jobbet sen ska vi ta en prommis i tallskogen för att göra av med lite energi.
Dena dag har bara gått ut på att vänta, vänta på båten, vänta på att böja jobba, vänta på gäster, vänta vänta vänta! Jävlar vad jag e uttråkad. GRIS!

Händelserikt...NOT

Jag är seriöst mobbad hehe. Har suttit på Dykarn i X antal timmar och druckit två kaffe, ätit massa kakor och en bulle. John från Värsan gjorde mig sällis en stund. Ringde och beställde slingtid på lördag hos Hairsolution, min risbuske till hår ska få sig ett lyft. Varje gång båten kommit in har jag hoppats att Per och Towe skulle gå av. Tillslut gick dom av båten klockan 15.45 och även en glad Karl gjorde dom sällskap. Själv trodde jag att Karl hade legat inne på sitt rum hela dagen.
Per och Karl hade varit i Möllan och köpt grill, partytält och en massa alkohol så nu jäklarns ska det bli fest på sandfältet.

Nu ligger gänget utslagna i soffan och kollar på fotbollen Elfenbetskusten-Portygal. Snart dags för P-mat och gå på mitt skift. Lär bli sjukligt lugnt och lär inte trilla in några snyggingar heller... Händelsefattigt, FAN!

Standing where you left me

Känns som att klockan är typ 10. Jag skulle ha jobbat, eller trodde iallafall att jag skulle jobba hela dagen idag. Visade sig att jag bara jobbar kväll. Så nu tänkte jag gå ner, sitta i solen och dricka lite kaffe. Hade ingen lust att åka med Towe till Stavsnäs, jag har inga ärenden att uträtta där.

Måste säga att jag älskar Erik Hassles nya låt Standing where you left me. Så konstigt att den inte finns på spottan och på youtube är det bara sjukt dåliga egenfilmade videos från hans konserter.http://www.youtube.com/watch?v=41xYs4QrYGw Jag har varit lite halvdeppi över att det känna som att hela världen är översvämmad av par. Självklart går det i vågor men nu kan jag tycka mer och mer att jag är nöjd med min vardag, dyker drömprinsen upp så gör han, jag kan inte styra över det. I'm not standing where you left me anymore :)
Visade Towe en bild på en person som jag tyckte mycket om ett tag som är extremt passé nu, då sa hon "Du är så mycket snyggare än honom" och jag utbrister "JAG VET!! Visst är jag!". Haha jag var ett jävla kap för honom, to bad for him att han inte förstod bättre. Kan låta lite ego och självgott men handlar mer om att stärka sitt eget psyke.

Sluta sura och njut!
Ha en underbar dag.

Tröttnissa

Jag är helt supertrött ikväll, måste vara min löptur som tog ut sin rätt. Kollade lite fotbolls-VM talien mot Paraguay, sen satte vi på filmen Jumper men alla var så sletna så vi stängde av mitt i och Emil, Towe och Erik gick hem och jag gick in i mitt rum och ligger nu på sängen och bara har det bra.

Imorgon jobbar jag långpanna...jippiii, typ inte men jobb e bra :)

Trött tjej

BTW jag e sur på HM eftersom jag upptäckt ett hål i min nya klänning som jag använt en gång. Måste ha blivit av larmbrickan, vilket skit alltså. Visst blir man väl arg på sånt.

Filmmåndag på Sandis

Var duktig och sprang 45 min. Köckschefen Erik sprang med mig, barfota men jag behöll joggingskorna på. Han tränar typ härdning eller nåt, han tränar och ska tävla thaiquando nämligen. Efter ett lågt tempo med Erik lite småklagandes i 25 min beslöt jag mig för att ta en extra runda med högre tempo i 20 min. Stolt.

Ikväll verkar det vara filmmåndag på Sandhamn. Karl och Carro ska titta på film nere på Dykarn. Per och Elin från Sommarboden myser med film hos Per och jag och Towe ska glo film här uppe på sandfältet. Vi verkar inte vilja kolla på film tillsammans, nej nej.

Här på Sandhamn har det slagit mig att man måste vara så otroligt trevlig och social mot alla. Överallt stannar man och småpratar med folk. bara när jag stod och stretchade på trappen helt svettig efter löpturen var jag tvungen att utbyta lite artighetsfraser med 3 pers. Tänk när jag varit här en månad till, då kommer jag ju känna hela jävla ön och några till... jag blir helt matt bara av att tänka på det.


"Gömma nyckelbandet-leken"

Det hela började med att jag och Towe var kvar lite på jobbet och en stammis beställde 3 Clubba två timmar efter stängning. Inga problem vi ringde bara Emil som kom ner och hjälpte oss. För besväret fick vi varsin öl av Nalle. När solen började gå ner drog vi ner till Seglarn och drack lite vin. Emelie jobbade i baren nere på Alma. Fram emot halv 12 var alla sässongare nere och festade loss. Jag pratade med en hel del nya människor och börjar nu ha koll på en del ansikten. Jag hade superkul och känner att det kommer bli en riktigt grym sommar.
Några stod helt öppet mot en vägg och grovhånglade. Jösses här är inte folk diskreta, kommer bli en hel del skvaller. Som av en slump snackade jag med en kille som jobbar på Löken, han var kompis med Molle, sicket sammanträffande.
Drog mig sakteliga hemåt vid halv 2 rycket.

Vaknade utan feta baksmällan och det var skönt eftersom jag jobbade lunchen idag. Sjukt lugnt. Jag fick en glad nyhet att jag inte alls jobbade långpanna idag eftersom vi har kvällstängt. Skönt! tänkte istället kolla film och ta mig en löptur, får se hur långt jag orkar.

För någon vecka sedan, när jag plockade fram skinjackan upptäckte jag att jag hade något i fickan. Det visade sig vara ett nyckelband från Nya Zeeland. Jag, Emelie och Martin hade en grej att man gömde detta nyckelband bland någon annans grejer. Leken gick ut på att ingen ville ha nyckelbandet i sin ägo och om någon lyckades gömma det bland sina saker skulle man så fort som möjligt göra sig av med det och lägga det i någon annans sko, knyta fast det på någons backpack eller stoppa den i en smuttspåse. Känns som jag kan ha förlorat eftersom man ska ha det så kort tid som möjligt och jag har haft det i över en månad utan att veta om det, fy vad kass jag är. Undrar om det är Empan eller Martin som e boven. Ska försöka gömma det hos Emelie någon dag i veckan.


Monster

Funderade över en ting. Varför skriver alla låtar om monster just nu? Lady Gaga har en låt med text "That boy is a monster" och NeYo är tillbaka med en låt "Beautiful monster" där han sjunger om She's a monster, beautiful monster. Har dom ringt varandra eller? Typ som kids i mellanstadiet som ringer varandra på mornarna och kommer till skolan med lika dana kläder. Jag tycker dock om båda låtarna, bara lite skumt att alla sjunger om monster precis nu. Nya inne ordet?

Söndag kväll

God kväll. Idag är det söndag. Igår blev det ganska sent eftersom vi hade fullbokat och jag hade övervåningen med ett gubbgäng och ett ungt möhippegäng, kul men det ballade ur lite när en gubbe blev för full, en kille började strippa och även bruden. Jag hade bra dricks så jag var nöjd.

Idag har jag jobbat lunch, var sisådär kul. När jag vaknade i morse så hade Per öppen dörr till rummet, han låg helt utslagen över hela sängen på mage med kläderna från igårkväll på. Hade han en tuff natt eller? Nu sitter jag på mitt rum medan Per, Karl, Erik, Towe och Emil spelar gitarrhero.
Emelie var inne och käkade clubba hos oss på lurren, hon jobbar ikväll så vi tänkte dra till Seglarn och ta några glas, det är ju ändå branchekväll. Jag börjar jobba 11 imorgon så blir lugnt.

Var för lat för att träna idag, besviken på mig själv men jag e död.

Min fina syster hade lagt upp bilder från firandet av Emils student på ansiktsboken.




Studentfirande i Nyköping. Grattis till examen kusin Emil!

Då var man ute i skärgården igen.
Igår körde jag till Nyköping med pappas bil tätt efter mamma i sin egen kärra. Diggade musiken på radion som aldrig förr. När vi kom till kusinernas hus mötte vi Pernilla och Martin som hade kört från Malmö. Sen drog vi ner till stortorget och spanade efter Emils studentflak. I Nyköping tar alla skolor studenten samtidigt och man har inte sina vänner på flaket utan bara alla elever från klassen. Därefter åker alla flak som i en karavan ut på gaterna och i släptåg ner till hamnen. Ett flak stod ut i jämförelse med de andra. De hade den grymmaste och högsta musiken.

Tillsammans med mormor knatade vi upp mot huset igen där Emil tillsammans med sin flickvän Anna skulle ha sin mottagning. Anna tog nämligen också studenten och dom bor på samma gata så dom slog ihop festen.
Maten som min moster och Annas mamma hade ordnat var en buffe som var helt super. Under presentöppningen fick Emil typ 3 cocktailböcker 2 shakers och massa glas. Anna fick två likadana kokböcker. Vi gäster hade alltså inte pratat ihop oss så väl.

Fram emot kvällen drog studenterna ner på stan och festade vidare, medan jag, Pillan och Martin följde mormor hem. Efter det gick vi tillbaka och socialiserade oss morbror och moster, kusinernas mormor och morfar samt Annas släkt. Ett riktigt trevligt firande.




Hinner inte lägga upp mer tyvärr måste ner och äta på jobbet innan jag börjar slita. Vi har 49 bokade ikväll om inga ändringar har skett sedan i torsdags.
Slänger upp bilder från mottagningen senare. Insåg att jag själv bara kommit med på en töntig fjuttig bild, hoppas jag kan få Pillans bilder också.
Jag är helt yr i huvet. Sov över i Nyköping och hann bara äta frulle innan jag var tvungen att gasa mot Nackis, handlade på Maxi och slängde ner det mest nödvändiga innan jag släpade mig iväg till Stavsnäsbussen. Vem är jag, var är jag? Typ så jag känner.

Öppna munnar

Skepp o'hoj. Hemma igen och det luktar kattmat i mitt rum. Tror att kissen precis har ätit och ligger och sover med öppen mun i min säng, trevligt!
Även jag själv somnade på Söderarm (båten) med öppen mun och vaknade av att en kille frågade om jag skulle av, det var lite pinsamt och jag gissar att han var en worker från Sandhamn. Skön sömn var det i vilket fall.

Idag är det verkligen sommarregn, inget vidare för min del idag eftersom jag ska på studentfirande i Nyköping. Jag ville ha långklänning på mig men i dethär vädret... Ska man trottsa? Vi får se.

Måste slänga in en maskin med mina jobbkläder och en med ett par skor. Tror jag sticker ut och springer en vända.
 
Yes idag ser jag ut som den elaka smurfen


Frilan som kock

Blev en kaffe i solen på Dykarns uteservering. Till personalmat hade Per och Emil gjort jättegod lax, mums mums. Det var jag och Karl som jobbade ikväll igen. Vi hade typ totaly verkligen ingenting att göra tills cirka 21.30. Köket stänger 21 men vi måste fortfarande erbjuda våra gäster någon maträtt eftersom vi serverar alkohol. Då har vi vår supergoda DB clubba som vi slänger ihop. Därför har jag frilansat som kock idag, jag tyckte jag var grym men Per var inte lika impad... Fattar inte, ja ja jag var nöjd med mina 8 clubbor iallafall.

Idag har även kannibal myggorna käkat mig till nattamacka. Dom e faaaan inte bra för någonting, varför utrotar man dom bara inte?

Packar snabbare än blixten imorgon bitti för jag har ingen lust att göra det nu. Sängen lockar mer.


Döds springningen

Jag fick med Karl på löpningen men det kanske var en tabbe. Han sa att han var superdåligt tränad så att vi bara skulle lunka fram. Men jösses, han började ju med en rivstart och höll det hela vägen. Vi sprang nog bara en 30 min men jag var helt död och låg typ i kista på kyrkogården när vi var hemma igen.

Eftersvettas fortfarande efter duschen. Nu ska vi ner och tracka våra kollegor på Dykarn och beställa kaffe från espressomaskinen, vi MÅSTE få ett mönster i kaffet också :)

Hej så länge

Kommer Empan idag?

Jag sitter i min säng och smälter frullen. Tänkte bege mig ut på en löptur om bara en liten liten stund. Ska höra om Karl också ska med. Ikväll är det jobb som gäller igen. Hoppas vi inte stänger så sent för jag vill hem och sova tidigt. Tar 8 båten imorgon och kör hem till Nackis och sedan med pappis bil till Nyköping för att fira min kusin Emils student. Jippi jihuuuu ska bli riktigt kul.

Idag skiner solen man kanske skulle ha solat, jag e fan blek nu, så tråkigt. Äh träningen går före. Idag tror jag att Emelie kommer ut och börjar sin sommar på Seglarn. Igår serverade jag två tjejer som jobbar på Seglarn som sa att Lie också skulle komma ut i sommar, sicken höjdare det blir då.
Vi kommer kicka aaaas


Min och Linas tisdag i bilder

Lina sitter och spanar efter studentflak under lunchen på Bolero


Studenterna badade i sergelfontänen. Det gjorde jag också 2006.

Vi promenixade från Sergel via det kungliga slottet mot Slussen och gjorde en del stopp på vägen.

Kärleksbrev till våra drömprinsar

Linis skickar upp brevet med en rosa balong

Såhär fina kunde man också bli om man tog en bild.

Dagens

Vaknade och var tvungen att gå upp, packa lite och dra med bilen mot stavsnäs för att hinna med 9.40 båten. Jag förbannade dom sega bilarna och lastbilen framför mig, det är nämligen lite omöjligt att köra om slöfockar på den kringelikrok vägen. Jag hann i vilket fall. Skrikande skitungar var självklart på båten men jag lyckades läsa lite i min bok och somna iallafall. Upptäckte att lådan med min alkohol hade färgat av sig rött på mitt vita linne...SKOJ!!
Internet ville inte leka med mig när jag kom fram så jag somnade i nästan 2 timmar och vaknade av att Per körde storstädning i huset.

Innan jag började jobba idag hade vi barista kurs eftersom vi fått en espressomaskin. Det var roligt men jag är inte bästis med mjölkstimaren. För hoppningsvis blir vi väl det under sommaren. Tråkigt att jag måt så himla dåligt av röd mjölk som vi har, får inte bli mycket kaffedrickande för mig.
Idag jobbade jag med Karl, vi är båda nypon så det blev lite highchapparall men tycker att vi klarade oss bra ändå.

Jag försökte förklara för några puckon att man inte ska hälla det sista från en vinflaska för då kommer bottenskicktet med. Men nej nej, dom ville inte lyssna och ville få det till att vinet var dåligt. AH håll käft fjunisar!

Dom nere från Lund trackar mej varje dag, ringer messar mailar. Jag börjar bli lite trött på det. Jag har verkligen inte haft tid med dom, men måste väl skaffa mig lite tid så det blir tyst på dom för ett tag. Stör mig lite på att dom har så brottom man har ju inte ens fått antagningsbeskedet varför ska man då behöva säga upp lägenheten eller bestämma sig för att ha kvar den, snålt!
Nu känns det gott att få sova även fast magen kurrar som en hel skogsmaskin.

Grävde i arkivet

Sitter vid gamla datorn och råkade göra en nostalgitripp i mina fotoalbum som sträcker sig från 2004. Extremt kul. Tycker man inte alltid att man var snyggare förr? Okej visst jag var ju bara en liten skrutt men fan va trimmad kropp man hade då, tack handbollen. Vet att jag gillade denna bild förr...är inte så säker längre :)
(Åhus 2004)

Ikväll fegade jag ur och drog hem till Jazmina en sväng. Satt och flamsade med brudarna Elin, Cattis, Steffi och Skölden som äntligen är hemma från Umeå igen.
Hehe här var dom ju. Detta är någon gång under gymnasiet, skulle gissa på 2.an 2005. Hur fina är dom inte!

Smile "couple"


Hittade denna extremt smileiga bild på mig och en lagom glad Martin på nic's hemsida. Detta är i april kvällen föra fullmoon på Koh Phangan när vi inte kunde komma hem på grund av askmolnet. Men jag ser ju inte allt för deppig ut. Minns att ägaren sa "Oh the best couple, I have to take a picture of you." Varken jag och Martin pallade dra storyn om att vi inte alls är ett par. Men fattar att hon trodde det eftersom vi varit och käkat där tillsammans typ 20 gånger både förra året och i år.

Fegisen Maddis

Då har man STOR shoppat men inte shoppat vad som helst (kläder alltså) nej nej, jag har gått loss på systembolaget. Tänkte att jag kan behöva mig lite vingeldryck ute i skärgården i sommar. Man vet aldrig när det kommer bli grill fest eller invigning av partytältet som ska införskaffas. Kockarna skulle ha köpt det idag men nej nej, dom var för lata och ska beställa det på internet istället så att dom slipper släpa, kockjävlar! :)

På bilden nedan har vi en massa alkohol, kanske inte så konstigt eftersom det är när jag och Emelie gjorde barskolan. Riktigt så mycket köpte jag inte.


Nu blir det sushi middag med mamma och sen kan jag inte bestämma mig för vad jag ska göra. Om jag ska vara en fegis ikväll så åker jag hem till Jazmina, annars om jag är modig och tuff kanske det blir en dejt... men faaaan jag e feg och det känns inte helt bra.

IKEA is my LOVE

Idag har jag haft en jättekul dag även fast den kanske inte började så bra :). Vet inte varför jag gör så mot mig själv men jag gick upp klockan 7.15 för att ta båten till stan kl 8.15. Jo jag vet varför jag gjorde så, jag skulle äta lunch med mamma. När jag ringde henne 10 min innan vi skulle ses så ställde hon in för att jobbet krisade. TACK!

Lina svarade inte eftersom hon satt och skrev tentajävel. Så jag fick helt enkelt driva runt i stan fast jag inte hade något sug på att pröva kläder. Jag fick nog och köpte Espressohouses största kaffe och satte mig i Kungsan och läste min bok. Tillslut ringde Linis och vi åt lurre på Bolero. Vi valde ett fönsterbord så vi kunde spana på alla lastbilsflak, fulla av fulla studenter som pumpade gamla dängor och ny kass skit ut stora högtalare. Jag fick rysningar och håret på armarna reste sig. Jag vill ta studenten en gång till.
När vi ansåg oss klara med lunchen fick Lina äntligen vinka till flaken som hon tjatat om i en hel vecka, jag vinkade också. Lukten från öldränkta människor på flaket känndes lång väg när bilarna kröp fram på vägen. En doft jag sent kommer att glömma. Studenten var en förbaskat härlig tid, den bästa!

Vi tog beslutet att gå från Sergels torg via Skeppsbron till Slussen för att jag ville kika på allt dom byggt upp för Love STHLM 2010. Först försökte några övertala oss att ta kort i Plopptältet, men vi var på tok för blyga vid det laget och sa generat nej. Senare ångrade vi att vi var så himla töntiga.
Efter en liten walk förbi slottet hittade vi IKEAS geniala tält. Jag älskar IKEA, dom e helt underbara. Först skrev vi körleksbrev till våra försvunna, icke ännu hittade drömprinsar och knöt fast breven i balonger som senare under dagen kommer släppas upp i himlen och självklart nå fram till våra prinsar. Sen hittade vi en kamera där vi blev grisfottade. Därefter gick vi in i IKEA slottet som avslutades med en dödsrutchkana. Mycket kul men sjukt läskig, m,an var tvungen att hålla ner eller upp armarna för att inte dö. Jag hade en väska och skor som en tant erbjöd siog att hålla medan jag åkte. När jag kom ner väntade jag och väntade och väntade lite till men tanten kom aldrig med min påse. Hon hade valt en annan utgång visade det sig. Hade varit förjävla kul om jag hade blivit av med alla grejer och fått gå hem i strumplästen för att blivit rånad av en tant. Hehe men jag klarade mig väl denna gång.

Framme vid Djurgårdsfärjan visade det sig att IKEA är ännu mer fantastiska och smarta och helt kungliga när vi fick se Camp Tillsammans som är en fin träterass med en massa tält med sängar och utanför en stor uteplats. Där kan man hyra in sig och sova över mitt på skeppsbron utomhus i tält. Är det inte mästerligt? Det är hej dundrande bästa mokajeng jag skådat någonsin. Jag och Lina var alldeless till oss.

Jag har tagit en del bilder som jag tänkte lägga upp lite senare eller imorgon, har nämligen min dator kvar i Sandhamn.
I Love STHLM 2010

Våldtäkt, vidrigt!!

Fan jag blir galen. Det intrenetet jag snyltilerar på är förbaskat segt och nu har Kalle även börjat sno det och då går det ännu segare.

I lördags skedde det tydligen en våldtäkt i en båt vid hamnen som blev polisanmäld. Mina kollegor hade sett bolisbåten och teckniker som gått ner i båten med sina svarta decktektivlådor. Igår kväll innan vi åkte ut till Löken så såg jag båten, den hade inte fått lämna hamnen. Då¨vet man att man inte ska efterfesta i en vit motorbåt som börjar på W och har blått kapell. Bigg no no! Fy fan vilka vidriga satar det finns som inte fattar var gränsen går, åt helvete säger jag bara.
Oskönt att vi såg uniformerade poliser sitta på Värsan och dricka öl igår, såg inte så proffsigt ut... Hoppas dom är grymma på att utreda brott iallafall så man slipper vara livrädd om nätterna.

Igår hittade jag på ett nytt ord eller ett ord fick en ny betydelse. När man är ny på Ön, alltså första års sässongare så är man ett Nypon. Nypon lika med ny på Ön om man säger det snabbare än blixten. Jag är alltså ett Nypon.

Tror jag ska ta 8.15 båten in till stan imorgon och åka ut med bilen, prylar och alkohol på onsdag innan jobbet. Så varför inte krypa ner nu och läsa min bok. Per den jäveln har en date hemma, kul för han att han får kosa sig. Bruden är dock inte snygg men ack så trevlig :) Go Per!

The crib at Sandhamn :)

Nu har det redan blivit kväll. Var ganska tungt att gå upp i morse men jag tror Per och Alycia hade det tuffare, har ingen aning om när dom trillade hem i natt.
Vi började med personalfrulle nere på Dykarn kl 9. Sen hade vi möte om regler och policy medan vi drack kaffe och åt bulle. Dags för lunch och vi som inte hade skrivit sommarens kontrakt skrev det. Slutligen hade vi brandgenomgång med John. Jättetrevlig dag på jobbet, jag gillar att sitta och diskutera vad som gäller. Blev ett bra snack när vi pratade om alkohol, måste säga att min åsikt gick igenom. Topp!

Eftermiddagen har jag tillbringat med Toves ögonfranser. Har försökt få dom långa och böjda men lyckades inge vidare. Tillslut gav jag upp, det var helt lönlöst.
Nu har jag precis duschat efter en 40 mins löptur. Carro sa till mig innan jag sprang iväg att jag utan tvekan skulle hitta eftersom det var omöjligt att springa vilse... Jag sprang inte vilse, eller så var det just precis vad jag gjorde, rätt blev det iallafall inte.
Ikväll flyttar Alycia ner till dykarhuset, jag tycker det är astråkigt för nu blir det jag, två kockgrabbar och barkillen här uppe. Möjligt att Alycia får flytta tillbaka, jag hoppas på det.

Imorgon var tanken att vi skulle ha baristakurs, den blir tyvärr inte av då utan på onsdag istället så jag får en ledig tisdag.

Tis is my crib på Sandhamn. Inte så glammigt men det duger åt mig :). Kalles prylar som står i köket han håller just nu på att flytta in.


Löken och Seglarn

Det blev helt klart lite fest. Efter en 20 minutare i spåret lyckades jag att inte springa vilde, applåd till mig. Mötte upp kockarna på Värsan och tog ett glas. förbi Dykarn och plockade upp Carro och några cider som vår snälla chef tyckte vi skulle få roa oss med ikväll. Båten till Lökholmen gick kl 21. Det var hamnvakterna som hade ordnat med nationaldagsfirande. Nice för mig, känner verkligen noll människor men efter ikväll ska jag nog känna igen några hoppas jag.
Hamnisrana hade gjort superfint med svenska flaggor, svensk musik och grill. Tror det var länge sedan jag var såhär lättpåvärkad.
Vi tog 23 båten tillbaka, kylan trängde sig på för mycket. Seglarbaren känndes mer lockande. Dansade fossingarna trötta och drog hem nu vid 1. Kände att jag haft en riktigt kul kväll men att det var helt okej att tacka för mig. Dock var jag först hem i mitt hus ikväll. Var fan var alla snyggos? Inte jobbar dom här ute iallafall, dom åker nog bara ut med båtarna på helgerna.

Svårt att skriva när man är full, hehe :)
Längtar tills Empan kommer ut. Kommer bli en hel del häng, fest och dans på Seglarn då. Imorgon har vi introduktionsdag på Dykarn, spännande för jag har ingen aning om vad det innebär. Antagligen lite genomgång men ska bli nice i vilket fall.


Blire fest eller?

Nu är det lite liv i luckan här i huset vid sandfältet. Pär dunkar musik från sin dator i sitt rum. Kockarna Erik och Niklas är och hälsar på och Alicya sitter och knåpar ihop fyllda tomater.
Jag har hämtat middag på dykarn, läst min bok på en sten i blåbärsriset i tallskogen, sen har jag sett tennisen. Robin förlorade mot Nadal så tråkigt då fick han BARA 4,5 mille medan Nadal vann över 10. Helt jävla Galet!!

Tror det blir lite cider, öl och vin ikväll, här ska firas nationaldag... Tänk om jag kunde få arslet ut soffan och ta en minilöpning först.

Var inne på aftonbladet.se och såg att en svensk saknas. Fy va läskigt. Här kommer en bild från nissi beach när jag och brudarna var där 2006 (småttisar)

Grattis Jojo

Idag är det även Johannas födelsedag. Så massa grattis till Jojo som ska kosa sig med skaldjur på Herben i Oslo idag. Puss på dej.

Detta är förra året den 6 juni på Johannas födelsedag och Sveriges nationaldag. Vi bodde i Oslo som vanligt och var här på väg till Saras tält för att titta på sveriges VM-kval mot... fan det minns jag inte men fotbolla var det iallafall och Sverige torskade. Vi och alla andra Oslo-svenskar festade dock besvikelsen hela dagen. Lockigt hår och en sommersby, det är allt som behövs för en lyckad dag.

Nationaldagen

Tjollahoppsan. Ny dag, vad ska man hitta på idag? Solen vill inte visa sig, tror det är lite kyligt ute. Har precis ätit frukost och pratat med Pernilla i telefon.
Tänkte att jag skulle gå ner till Dykarn ta en kaffe och beställa en sallad som jag kan äta lite senare. Undrar om jag ska orka mig på en löptur eller om jag ska skippa det. Mina ben är tunga som tegelklossar. Funderar också på om jag ska ta mig hem imorgon efter personaldagen och åka ut igen på onsdag. Vet lixom inte vad jag ska göra här ute just nu. Emelie kommer väl ut på torsdag och börjar jobba, yes då har man en kompis.

Sjukt att jag redan saknar mina vänner där hemma. Hur ska jag himma med allt jag vill göra denna sommar? Vara hemma i Sthlm, hälsa på i Oslo, åka med Emma till London, bo hos Lie på Gotland och åka ner till Malmö. Det finns inte en chans i helvetet.

BTW, grattis Sverige på födelsedagen... eller nationaldagen. Idag startar Love Stockholm <3 och håller på i två hela veckor. Jag skulle vilja åka in och se vad som sker. Det är kanske det jag ska göra på tisdag när jag är ledig.

Jag tycker att man får tycka att svenska flaggan är vacker.

Vad snurrar i min skalle!

Sliten Maddis går snart och lägger sin slitna kropp. Det har varit en hård dag med både glada och lite ledsnare miner. Vet inte om en kollega ogillar mig... Ska ta reda på det. Jag har ju för tusan inte gjort henne något.
Jag hade värsta sköning gänget på övervåningen ikväll. 8 ribbgrabbar i 25-30 års åldern. Jag har övervåningen ganska ofta, trivs som attans där uppe. Bra trappträning, hehe. Det är typ bara grabb/gubb gäng som sitter där. Kanske inte så märkligt, män är väl mer båtfolk än kvinnor.
Peter Magnusson såg jag skymta förbi vid baren ikväll igen. Undrar om han har hus här ute!??

Imorgon är det den svenska nationaldagen och det ska tydligen firas här ute. Funderar på att haka på för att socialisera mig lite, vi får se, har inte bestämt mig än. Är ledig, SKÖNT!

Är helt tom i huvet, tror jag får ta och krypa ner och skriva mer imorgon. Solen har redan börjat gå upp, typ.
Haha hade den sjukaste drömmen i natt. Det ingich blå IKEA-kassar, festande, arga människor, toaletter, barhäng, dödsfall och tryckare likamed kramdans från mellanstadiet. Kallabalik, undrar vad det är som snurrar i min skalle...

Död eller levande?

OMG! Japp, jag lever men det är knappt. Som jag sa tidigare till mamma "jag kommer gråta när jag går och lägger mig och jag kommer gråta när jag vaknar". Riktigt så farligt känns det inte. Nu ligger jag nerkrupen i sängen i mitt rum på Sandhamn.
Startade dagen med att stressa iväg till förskolan med en stor rullväska, datorväskan och en kasse med lite mat. Lekte i sandlådan och ritade i 5,5h innan pappi kom med bilen och skjuttsade mig till ålstäket för att senare ta bussen mot Stavsnäs. Väl på waxholmsbåten somnade jag med en halv påse salt och blandat i käften. Sjukt skön tupplur. Dock räckte inte riktigt den energisamlingen till för mina 8 timmar på Dykarn. Jag var inte helt fokad ikväll och några gäster satte mig i skiten men det ordnade upp sig tillslut. Var bara inte det jag önskat mig en kväll som denna.

Sött att jag fick en hemmagjord tvål av Melody på förskolan. Den kändes som en fin uppmuntrande present. Hon är för underbar och jag blev jätteglad. Göllönge!!

Jag har även lyckats skada mig själv två gånger idag. Först slog jag i skallen i lekskshuset så att jag ville skrika helvetes jävla skit och sen gick jag in med hela låret i byrån. Det gjorde så förbannat ont att jag knappt kunde svära, ville snarare svimma. Okej jag ville skrika Bajsfi**a kn***a rövk*k, men det kändes inte helt moget så jag höll tyst. Nu har jag fetefaan blåmärket, jävulskt snyggt såhär till sommaren. Skiiiitnylle!!

Jag skulle behöva ett fotbad nu, min tossingar värker och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Imorgon väntar en långpanna, alltså ytterligare 14 timmar. Det brukar gå bra men är lite ovan bara.
Nattis från ett slutkört monster.

Gott med glass

Mums mums med kaffe och glass. Jag tog en smak som hette något med ängla, vanilj med lingon och lingonsylt plus digestivkex. Det var Molle som ringde och tvingade mig, självklart var Camilla och John också med. Vi snackade lite skit för Molle kom hem från Tjeckien idag eller för någon dag sedan. Så det första jag frågade var om han hade fått ligga, yes jag vet ytligt! Han hade ju varit där med sina klasskompisar från Kanada så det var ju inte en allt för konstig fråga enligt mig. man e ju nyfiken.

Blä har ingen lust att packa, så himla tråkigt. Men det måste göras, annars har jag inga prylar eller kläder ute på Ön på en hel vecka. Jag är trött jag vill sova men sängen får vänta en liten stund :(

Stockholm är för vackert, speciellt solnedgången från Fjällgatan.
God nattis

Mot Fjällis

Snabbdusch, snabbfön, no make up och barbent. Stress är min vardag. Nu drar jag till Fjällis och möter upp gölligrisar!


Den som väntar på något gott, jag har väntat för länge.

Nu har jag gått runt med en liten lapp i min plånbok som jag fick i en lyckokaka som jag åt när jag, Anna och Della käkade på kinarestaurangen för två veckor sedan. På lappen stod det: Good news from someone dear is coming soon. Jag har väntat och väntat men ingenting händer. What's wrooooong? Vem räknas som dear? Och vad är good news? Jag förväntade mig värsta värsta supergrejen. Jag tänker vänta lite till, sen ger jag upp! Tror jag går ut och springer så länge.

Släpp korven och kom in i matchen

Här har det inte skett många knop idag. Själv har jag däremot jobbat mellan klockan 8 och 17 vilket blir 9 timmar. Barn är så himla roliga. Ibland brukar vi hälla vatten i barnens hår för att kyla ner dom lite eftersom dom blir så svettiga i värmen. Det tycker inte alla barn om. Så när andra Madde blötte ner en av pojkarnas hår blev han skitsur och surade en låmng stund. Han ställde sig i ett hörn och skrek dumma gubbe, dumma gubbe och slängde med armarna mot Madde. Samma kid hade även sina nya kallingar som halsduk idag. Han är sååååå cool.
Kul att jobba med Anna också. Dock inte på samma avdelning men samma förskola iallafall.

Lotta var snäll och kopierade en massa papper till mig där det står lite tips på hur man ska äta rätt och hur mycket man ska trycka i sig. Hade tänkt att jag skulle pröva på det och se om det händer något. Eller jag ska försöka, kan vara lite svårt när man jobbar sånna knasiga tider som jag gör ute på Sandhamn. Har ingen lust att se ut som en varmkorv, ölkorv känns med ok.

Dethär blev att tråkigt inlägg så...jag bjuder på mig själv i ett korvbröd!

Efterlyst 20 år

Lina blev riktigt sur på allvar för att jag gick ut och sprang istället för att dricka vin med henne. Jag ringde iallafall och sa förlåt, jag får väl skicka ett sms också. Jag får lixom som en knäpp. När jag har börjat springa så blir det som en drog, måste ut varje dag annars mår jag dåligt både psykiskt och fysiskt.

Kollade på Efterlyst nyss som firade 20 år. Alltså, finns det någon skönare nisse än GW? Tror fan inte det. Han e killen med humorn hela veckan. Man blir ju bara glad av att se hans glajer sitta på sniskan eller vila i det gråa håret helt skevt. Å så har vi Hassa. Hade jag varit 45 bast hade han varit killen vid grillen, en riktig overallare. Men nu är jag inte det så han får nöja sig med att vara en riktigt välstilig... gubbe eller karl kanske.

Nu hörde jag ett sms... Vem kan det vara?? Jessi!!


Dagens shopping

Träffade upp Linis på Zara på Drottninggatan. Självklart fanns inte min shorts kvar. Lina var också på shoppinghumör hon prövade en massa, jag blev rastlös och ville bara gå vidare.
Vi gjorde ett stopp på H&M där det var brutalt mycket falk. Jag och Linis störde oss på att vi fick trängas och undrade vad alla människor gjorde i stan en onsdag som denna. Jobbar inte folket??

Hittade tillslut mina boyfriend shorts på Hamngatan. Dock var dom inte lika snygga på som jag kom ihåg. Jag har väl skapat mig ett par drömbrallor i min fantasi. Jag slog till ändå, dom kan nog komma till användning någon dag, plus att dom är snyggare med en annan matchning... hoppas jag.
Vi avslutade vår runda på stan med en glass i Gallerian. Båda blev otroligt partysugna och vi bestämde att vi skulle gå ut och dricka lite vin på något härligt place ikväll. Jag tror tyvärr att jag ska dra mig ur dom planerna för jag börjar jobba kl 8 imorgon bitti, fan, jag har ingen bil till jobbet imorgon!!
Oj oj, Lina kommer bli SUUUR.

Här har vi dagens shopping. Shortsen från Zara och den högra beige/rosa klänningen från H&M trend. Den randiga är en långklänning från H&M divided som jag köpte för någon vecka sedan och funderar på att ha på mig nästa vecka när min kusin tar studenten. Blomman har jag satt på själv.

Dags för en löptur, ingen tid att ligga på latsidan.

Sommar och sol, inte vinter i fjällen!

God eftermiddag. Jag har slutat jobbet och har tagit en kaffe på balkongen. Sen somnade jag en stund i solstolen, hoppas jag blev lite brun på kuppen, det känns faktiskt så. Men som vanligt för mig så kommer färgen några timmar senare.

Nu drar jag in till stan för att se om ett par shorts som jag spanat in på Zara finns kvar... antagligen inte. Fan! Jag vill ha dom. När det geller kläder och prylar jag vill ha så är jag som ett barn.

The story about my Nevis

This is the story about my bungy jump. Nevis 14 april 2010

Dagen med stort D, jag vaknade med ont i halsen och kände mig febrig. Men det fanns inga undanflykter eller bortförklaringar. Jag hade inget val, jag skulle bara kasta mig ut från 134m ner i en dal fastknuten i ett gummiband.
Lie och jag var supernervösa när vi satte oss i bilen ut mot Nevis så vi roade oss med att spela in en massa filmer på Lies fungerande kamera. Bilen körde upp för berget med ett stup på sidan, jag var livrädd.

Framme vid Nevis hoppade vi i våra selen och gick ut på en liten balkong där vi väntade på hissen som skulle ta oss ut i "bungyhuset". Vi träffade två svenska killar, Filip och Frank, mycket trevliga och dom verkade lika skraja som vi. Hissen som tog oss ut till mitten av linan var riktigt vidrig. Den gungade och sölade sig fram. När vi kom över spelade dom Agnes-release me, jag blev superpeppad... tills jag satte mig på bänken och dom snörade på grejerna kring fötterna. Jag skulle hoppas före Lie.
Räddare än någonsin sitter jag i stolen och blir fastkedjad i fossingarna. Det var dags att hoppa! Jag får panik när jag sakta hoppar gemfota fram till den lilla plattformen där hoppet ska utföras ifrån. -I cant do it, skriker jag till instruktören samtidigt som jag krampaktigt håller fast henne. Hon börjar iallafall räkna ner och när tiden var ute så... hoppade jag bara! (Nu i efterhand när jag tittat på filmen så är det inte alls jag som hoppar utan jag blir faktiskt puttad).

Det var helt sjukt, känslan var obeskrivlig men bra, superbra, hefftig. Jag kunde dock inte titta fören på första uppsudsen. När jag blev upphissad skrek jag bara I made it! Lies tur, hon såg inte alls rädd ut fast jag fortfarande skakade efter mitt hopp när jag skulle filma hennes. Lyckliga åkte vi hemåt mot hostlet igen och kom fram till att vi ville göra det igen. Jag är så stolt över att jag gjorde det.

Nöjd!

Råkade somna fråmför TV4s Förkväll. Sen lurade jag ut mamma på en "kort" löptur. Hennes vilkor att följa med var att det verkligen skulle bli en kort runda. Jag kände mig ovanligt pigg i kroppen och fick tillslut med henne på hela nyckelviksspåret. Jag sprang dock ifrån henne med mina lätta ben. Sluttiden blev 40 min och så länge har jag inte sprungit på över ett halvår. Sjukt nöjd. Maddis e heeeelt klart på G. Lär vara död imorgon.
Middagen väntar. Mums mums.


Farmor på ungdomsmottagningen

Igår vände jag i dörren men idag gjorde jag det! Jag var på ungdomsmottagningen, dit måste man gå nån gång då och då. Har egentligen slutat att gå dit och gått till SÖS istället. Sorry men det är ju verkligen bara fjortisar som går dit, speciellt på öppet hus kl 15. Därför drog jag dit i morse kl 8. Så nu är det klappat och klart.
Jag tycker det är svinbra att den finns, det är inte det jag menar. Jag menar bara att man känner sig som en gammal farmor i väntrummet. Jag hade tur idag, jag var i princip ensam där.

Idag var det dags att gå upp klockan 7. Jag minns inte senast jag gick upp så tidigt. Har jobbat på förskolan som jag jobbat på 3 vårar tidigare. Det var även min favorittisdag idag vilket innebär skogsdag!
Superkul att träffa alla pedagoger och barn igen. Även de kända päronen som är så trevliga. Nu ska jag leka i 3 dagar till innan jag ska ut och servera skärgårdsfolk igen.

Har precis mumsat i mig det sista av Anthon Berg chokladen som jag gav till mamma i fredags. Den e supergod, mörk choklad med havssalt. Rekomenderas!! Gotti gotti. Tyvärr dumt eftersom jag ska ut och springa snart.

RSS 2.0