Fix i ordning

Gud så störigt! Här tar man med sig datorn hem och så glömde jag laddaren kvar i Sandhamn, fantastiskt dåligt gjort av mig.

Som vanligt uruselt med tid i mitt stressiga liv. Har varit och shoppat en massa onödigt och fika-lunchat med Linis i forum. Blev lite krimskrams som ett par Tommy H. kilklackar, örhängen, topp, solisar och rakblad fast det jag egentligen skulle köpa var present till Della vilket jag gjortde också.
Nu ska jag locka håret, sminka mig och hitta kläder på 40 min, hur fan ska det gå till?
Klockan 18 ska jag nämligen fira Daniellas födelsedag som var i söndags. Vi ska äta på Telegraf, ska bli skitmysigt.
Tjilivippen

i miss..

Hemma från Seglarn och saknar mina vänner brutalt mycket ibland.


Empan jobbade ikväll :(

En smarrig 88a

Som servitris har man både upp och ner dagar. Idag började min lite ner, tyckte inte alls om mina gäster och dom tyckte nog inte om mig heller. Jag frågade om allt var till belåtenhet och dom svarade ja, dock hade jag bongat en för lite burgare men dom hade förvirrat mig innan så jag tyckte att det var förståligt och den 5.te burgaren kom hyffsat snabbt ändå. Men sen när dom skulle betala så sa dom surt att en inte hade fått bacon! OH NEEEEJ världen går under karln fick inte sin fettiga bacon...SKIT också?!! Så jag skojade lite och sa att han kunde få sin baconn med notan och han sa ja det vill jag. Så jag gick ut med bacon och notan... lite för att visa att jag tyckte han var ett tramsigt gnälligt dagisbarn, tror tyvärr att han blev ännu surare på mig, aja man kan inte vara älskad av alla.

En liten stund senare blev dagen upp eftersom fru Betner och Mårten Andersson kom in och ville boka bord. Jag serverade nämligen Mårten, Magnus Betner och hans tjej igår, dom kör stand up på Alma igår och ikväll. Dom är rå trevliga och tacksamma gäster. Hehe hade en kul incident med dom igår. Mårten ville ha en lagrad congac och jag såg jävligt fel i mörkret och var lite stressad så jag trodde att en -06 var från 1974, osis för mig att dom ville ha just den. Så jag fick gå tillbaka och säga att jag ljugit och att dom kunde få 1975.an istället. Riktigt trevliga och glada, dom gillar vi!! Eftersom jag är ledig ikväll tänkte jag gå och kolla på deras show om någon timme, tjihooo skrattfest! Mårten sa idag när han var inne att det skulle bli lite snuskiga skämt ikväll...rooooliiigt, rooligt!
Rackarns, jag skulle egentligen gått på after sailen idag men eftersom det regnar idag, andra gången sedan veckan innan midsommar så skiter jag i det och läser om Emma och Zätas bröllop istället

I förrgår var en nerkväll på jobbet igen när en gammelgubbe sa nåt i stil med lilla gumman och klappade mig på bakbenet. JÄÄÄVLAR va förvannad jag blev och sa högt och bestämt att jag är inte lilla gumman och sådär gör du INTE igen!!!

Ska kosa mig med världens godaste glass. 88.or är lite godare lite läckrare, så är det bara. ;)

Dirty dancing

Idag är det lite halvgrått ute eller vita moln kanske jag ska säga. Tror att det var mina finska gäster igår som drog med sig det eftersom dom berättade att det alltid är kasst väder här när dom kommer.
Därför har jag spenderat dagen inne och tittat på Dirty dancing. Den är för jäkla bra och jag blev totalt danssugen. Varför dansar man inte så ny för tiden? Mys mys lixom! Får väl steppa lite lätt ikväll när jag serverar. Rackarns vilket kuligt jobb dom som jobbar på Wallmans har!

Johannas visit

Vi hade världens härligaste dag när Johanna kom och hälsade på här på Sandhamn. Det var nog första gången som jag lyckades hinna möta någon vid båten, det gjorde jag bra. Var till och med där före Emelie.
Först tog vi en liten sväng förbi delin för kaffe och bageriet för bulle så vi hade lite picknick på fläskis där vi låg och solade lite. Sjukt roligt att höra allt gött skoj som Johanna hade att berätta från Oslo. När vi hade babblat klart drog vi till Sea club för lite chill i solen med en flarra rosé, meget kos.
Middagen blev käkad på Seglarn. Till vår besvikelse var moullen slut så det blev lite skagen, seglartoast och rökta räkor för oss. Satt ett urgulligt norskt par bredvid oss som vi konverserade med, men blev lite pinsamt när vi alla tre började prata norska av ren vana.
Dödstraff på att strunta i dessert, tokmätta delade vi dock på en dessert på Dykarn och drack kaffe med baylis.

För min del avslutades kvällen i partytältet på sandfältet med ost och cider sen var det dags att sova medan Johanna och Emelie tog en sväng förbi Seglarn.





Johanna kommer

Nu ska jag gå ner och möte johanna vid båten. Tjihoooo

Filmdags

Har spenderat kvällen på Öfre med Alycia och hennes sambosar hamnvakterna. Kollade på en vidrig film som hette ondskan vaknar eller nåt sånt. Jag gick hemåt någon stans mitt i när jag började må illa av alla köttiga medium råå scener.

Känner mig lite uttråkad. Per fick precis sällskap så jag drog mig tillbaka till mitt rum och ska nog sätta på en rulle, har dock inte bestämt mig för vilken ännu. Tråkigt att Karl är i Göteborg, då har jag ingen att prata med genom väggen när jag ska sova.
Imorgon kommer Johanna ut och Emelie är ledig, skojsilojsan!!

Bild på stranden i Trouvill som min kusin Frida knäppte idag.

Shottsöndag

Ångrar man sig inte lite en dag efter fylla? Jag tycker jag gör det varje gång, varför vill man gå runt och må crap en hel dag? Aja gjort är gjort, men jag mår ju faktiskt inte alls så risigt idag förutom att jag är meget trött.
Jobbade långpanna igår eftersom Karl otroligt gärna ville att jag skulle jobba så att han ringde Maria och sa att hon inte behövde jobba. Jag stod bara på extra om det skulle behövas men jag var inställd på att jobba så det var inga problem.

Vi var räsersnabba på att städa och stänga, utan slarv, allt blev tipp topp. Vi hann till och med hem en snabbis för att shotta och hälla i oss en cider. När vi kom till Alma så forsatte vi tyvärr att hättsa så det blev ett par shots så dimman uppstod snabbt. Emelie var också ledig så det blev självklart efterfest först på öfre och sen gick vi 3 plus Emil upp till sandfältet och drack en flarra rosé och av någon anledning tyckte jag att det var en superide att alla skulle svepa innan vi gick och la oss. Empan somnade som vanligt i min säng, jag hann rycka kudden och la mig och sov i Pers säng, han var inte hemma.



Väcktes av att min morbror ringde och sa att han och hela familjen var på Sandhamn och att han tyckte att jag lät som en kratta, det var nog ingen överdrift, skulle själv påstå att jag mer lät som en halvdöd fräsande katt som svalt en kraxande skata. Mycket möjligt att jag var lite dragen fortfarande när jag klev upp ur sängen och hälde i mig en C-vitamin innan jag gick till stranden i Trovill för att möta kusinerna. När vi tröttnat på blåsten gick vi till Sea club och åt pizza. Det var precis vad jag behövde en sånhär dag.

Nu känns huvudet tungt, kanske för att jag fick en diskback i skallen igår... för det kan ju inte vara baksmälla. Känns lite bättre när jag tänker på Martin Björks snygga nakna överkropp som jag såg igår när han stod och funderade på om han skulle äta lurre på Dykarn igår. Carro tyckte att jag skulle be han sätta på sig en tröja, dock fick jag inte chansen till det eftersom han istället gick i riktning mot Värsan.

Äpplen och pannkakor hög

Idag hänger åskan i luften för första gången på typ en månad, känns lite ovanligt.

Igår efter jobbat drog vi en sväng (30 min) till Seglarn för att dansa en snabbis. Inget speciellt hände förutom att Molle tydligen var ute med båten men hann inte träffa honom för än i morse, sa bara hej och sen var det igent mer med det.

Samtalsämnet på stranden idag gick mest ut på att räkna ut att Pers nya date är max 21 äpplen eller 7 pannkakor hög på höjden, hon är alltså superkort och Per är ganska lång men va gör det, bättre än att det är tvärt om. Hey, jag menar kärleken är ändå störst, som Prins Daniel sa den 19 juni. Dock skulle jag aldrig ha en kort kille, men det är jag det. Jag är minst 25 äpplen hög så jag måste ju ha en kille som är mellan 9 och pannkakor. 
 
Nu sitter jag och kollar upp Lady Gaga konserten i Malmö 19 november, vill verkligen tok jävla mycket gå! Annars händer det verkligen ingenting. Mitt horoskop säger att det blir lite mer kärlek av andra halvan av augusti, det hoppas jag verkligen annars kommer jag gå av på mitten och skriva ett klagobrev till dendär lurifaxen som hittat på allt vad stjärntecken heter.


Min favoritpose på resan i våras. Hjärta hjärta hjärta.

Hör att after sailen har börjat på Seglarn nu och det betyder att jag måste gå och jobba. Fasen, jag vill ochså vara där musiken pumpas ut ur högtalarna och sjunga ikapp. Får bli nästa lördag minsann!

Lycka till min vän!

Igår fick jag ett besked som jag inte alls tyckte var något roligt alls. Min fina Malcolm ska åka till Afganistan och jobba. Han är yrkesmilitär och har sett fram emot att få åka dit, han har bara väntat på att han och hans styrka ska få åka. Jag är glad för hans skull för jag vet hur mycket han vill detta. Dock känns det lite oroligt i min mage. Kommer att sakna honom en massa och tänka på min vän titt som tätt och be till alla gudar att dom är snälla mot honom.

Min pappa gjorde såndär tjänst på Cypern några gånger innan jag föddes, alltså för många herrans år sedan, men det var inte alls lika oroligt som det är i Afganistan. Pappa har berättat att det blev en del sol och bad, om jag inte minns fel. Men va tusan detta är ingen lekplats utanför en skolgård... det är på blodigt allvar och där ska min vän kasta sig in, jag får kalla kårar. Men jag önskar honom all lycka till och att det blir en lugn upplevelse av rn tragisk verklighet. Kärlek till Malcolm.


When I'm dreaming

I only miss you when i'm dreaming. You only hurt me when i'm sleeping. That's why i don't want to close my eyes.

Man kan verkligen inte styra sina drömmar. Ibland kan jag vakna helt förstörd och ledsen på grund av en dröm. Andra gånger kan sömnen göra en lycklig fast man inte ens vet vad man drömt.
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en lycklig saga i drömmarnas land.

Vidrig marängswich

Fick ut Empan snäckisen till Grisslinge idag. Hon har tydligen varit sjuk och sovit bort två hela dagar så jag tyckte det var dags för henne att andas strandair igen.
Snabbade mig förbi forum för att köpa ett par nya svarta converse, en glittrig body lotion och lite nödvendigheter som flourtabletter, tamponger och bodypouder. Såg en riktigt snygg kille i samma veva men han klan ha varit några jordgubbar kort men men, titta får man väl!

Cyklade ner till nyckelviken med pappsen och åt lite middag på ett utkiksberg. Sen blev det ut mot Älta och träffa upp Emil, Lina och Kim. Vi tog en sväng med Emils båt och badade vid någon kyrkogård, hade inte helt full koll på vart vi var hela tiden. Det var kallt som en frysbox i vattnet.
Jag blev otroligt hetsad för att jag tyckte det borde finnas en knopmätare på båten så man vet hur fort man kör och för att jag fick 5 knop gånger 1,8 till över 50 km/h och för att insjön skulle vara i havet. Jäklarns vänner man har, jaja jag kanske inte hade min intelligensaste kväll.

Efter båtturen tyckte vi att det skulle sitta fint i kistan med en glarre från Donken. Lina förvarnade och sa att mc flurry marängswich var svinskabbigö. Men jag skulle bara pröva den efter att jag hörde att glassen var vanilj och inte banan som jag först trodde. Nöjd skulle jag ta min första tugga och insåg att chokladsåsen var en banansås. Jävlar va äcklig den var. Det var den första och sista tuggan jag tar av en sån, bläääääää, Kim fick äta upp den. Superbesviken, blev ingen glass för mig. Vill du bjuda din värsta fiende på något så köp en mcflurry marängbajs.





Need koooos

För omväxlings skull så åkte jag och Lina till Årsta havsbad vid Berga idag. Kaffetermosen var så klart med som vanligt. Båda var riktigt trötta och somnade i solen, själv vaknade jag svettig som en get på flisfilten.
Självklart inga snygga människor på stranden men vi hade ganska kul åt en familj med trillingar som såg exakt lika dana ut.

Mamma hade inte lämnat mycket mat hemma till lilla mig när hon drog på roadtripp så min middag blev en trött liten stekt laxbit, törr.

Träffade tjejgänget på fika hemma hos Cattis Medin. Skönt, idag hade vi singlar övertaget det hör verkligen inte till vanligheterna. Kändes lite mindre deppigt ikväll, hehe.
Dock kände jag mig kosbenägen när jag åkte hem och öppnade dörren till ett tomt hushåll. Faaaan! Kissen har varit helt utslagen i värmen, han har väl fått solsting och gått och gömt sig, så inte ens han vill dela säng med mig.
Skit! Jag råkade dra lite för fort över ett farthinder idag och skrapade nog i lite under bilen, har dåligt samvete men vill inte berätta det för kärrans ägare... hoppas bara på att inget hände, får börja ta det lite lugnare på vägarna.


Mörten :)

Termosbesatt... creepy


Årets första dopp

Jag tog verkligen årets första dopp igår, eller jag doppade inte huvet men det var riktigt skönt och lagom kallt. Helt underbart när solen höll på att gå ner. Sen tillbringade jag kvällen åt att slappa och kolla på roliga youtube klipp med Emil och Per.

Tog båten hem i morse med Carro som skulle träffa en kompis i Gustavsberg. Vad hände med vädret? Det står att det ska vara strålande sol i DN, det är massa moln på himlen sluta ljug då!!
Är iallafall hemma nu och ska ringa Lina.

Skojigt att jag kommenterade att det bara var tråkiga kändisar på Dykarn när jag jobbar för igår satt Ingmar Stenmark på uteserveringen och käkade lurre.

Alycia på Seglarn i söndags (en bild som Karl lyckades med)





Fjortis-Napa

Vilken överraskning jag fick när jag fick reda på att jag inte alls behövde jobba ikväll. Öppnade och trodde jag skulle jobba ett 14 timmars pass. Har svettats som en gnuv idag med, kan knappt röra mig har skavis över allt börjar bli orolig att det typ är farligt... så nu sitter jag i trosor och hoppas på att killarna i huset inte kommer hem på ett tag.

Tror jag ska gå och bada en sväng med mig själv, känns som att det är dags och vattnet utanför fönstret ser så himla lockande ut, nästan så att det skriker till mig att jag ska komma och plumsa i. Undrar om jag hinner innan allsången börjar.

Höhööö höööö. Fick veta att en vän var i Aya napa, då var jag inte sen på att slänga iväg ett mess med lite hetts. -Hälsa alla 16-åringar, sola mycket, bada inte i klamydiapoolen och drick inte så mycket sangria att du kräks... bara ett tips från coachen. Ångrara att jag inte slutade med att skriva
-Eller de kanske inte gäller än, tipsen är ju ändå 5 år gamla. Hehe repliken jag fick tillbaka var bara skit på dej. Tror jag vann!




Småttisarna på Ayia Napa :)

Svettigare än någonsin

Jo men visst det blev en tur till Seglarn igår fast jag var för jäkla trött så klarade Alycia att övertala mig. Hennes övertalningsreplik gick ut på att jag fick sjutts på hennes cykel de långa 200 metrarna.
Det var varmt och svettigt men mycket dansglada människor så vi var inte sena på att haka på.

I morse (kl 13) när jag vaknade var jag en riktigt sliten 80-åring. Karl fick med mig på en kaffe och kladdkaka på strindbergsgården.

På jobbet idag har jag varit en äklig trasa. Jag har aldrig svettats så mycket på jobbet någonsin. Var tvungen att byta skjorta 2 gånger heeeelt otroligt. Har typ skavsår över allt. Usch va vidrig man känner sig, pannan rinner och där kommer man med deras mat, aja gästerna svettas en del i solen på lunchen också.
Robinson Roban den gamla räven var på jobbet idag. Varför är det bara dom muppiga "B#-kändisarna som är inne när jag jobbar, jag vill servera domhär coola som Lidas...
Annars hade jag mest dagis.

Imorgon är det dags för en långpanna igen innan jag har 2 dagar ledigt. Ska ta en dusch och få några välförtjänta sömntimmar.
 

VM söndag utan mig

God eftermiddag. Är hemma och degar en timme innan jag går på igen. Tänkte att jag skulle slappa med lite godis när jag gick in på Westerbergs. Först ville jag ha en salt och blandat, den var slut, då ville jag ha en daimstrut, den var också slut, då ville jag ha en marabou polka, den var slut så jag fick köpa en gigantisk.

Ikväll är det VM-final Holland-Spanien. Spännande! Dock kommer jag inte få se ens en lilltånagel av den matchen. Tråkigt! Sätter en liten krona på Spanien, har egentligen ingen aning för jag har sett så lite av dom lagen men det är bara en vild gissning. Hörde om någon bläckfirre som också trodde på Spanien.
Vi får nog en riktigt lugn kväll på jobbet, 0 bokade.

Tror jag ska gå en sväng till Seglarn med Alycia inatt efter stängning och se om det är några nissar där.

Kul att John har taggat mig på denna bild och jag förstår inte alls varför... Du kan vara en isbjörn!


Lidas

Solen håller på att sakta sega sig upp över Sandhamn nu. Jag har avslutat arbetspasset med mina kollegor och rosé champagne eftersom vi slog försäljningsrekord idag. Jag har jobbat som en skollad råtta från 10- 02, underbara 16 timmar. Höll på att braka samman efter lunchen men blev snabbt taggad igen efter p-maten. Mitt upp i allt krånglar kassa skrivaren, isen tar slut och inte till råga på det så tar vattnet slut på hela ön så det kommer bara brunt från kranen., vad gör man? Jo serverar flaskvatten, man vill ju inte förgifta någon stackars krake. 

Jäkla skit. The Niklas Lidas Lidström var på Dykarn med sin familj igår. E så himlans himlans ledsen över att jag inte jobbade. Är så stört farsinerad över sånna idrottspersonligheter som han. Typiskt alltså. Han var den 3.dje från NHL denna sommar och jag har missat alla, hur kass får jag vara egentligen?

Måste sova, jobbar dubbel imorgon med. Skål och tjohej för att vi rekordade idag iallafall.

Sovdags

Tycker att alla tjatar om programmet Solsidan, nästan så att jag måste ta och köpa boxen för att se vad det är folk snackar om.

Har blivit kär i en Triwa klocka man kanske borde passa på nu när man ändå är på shoppingstigen. Undrar när höstkatalogen från H&M dimper ner i brevinkastet. Kan inte vara många dagar kvar dom är ju alltid sommarens glädjedödare.

Mitt norska konto kan vara det bästa ever. Idag när jag gick in och kikade hade jag fått lite semester ersättning från mitt jobb. Tackas sa jag då.


Gäsp, gäsp! Ska fixa mina sjukt fula naglar nu och sen sova. Gosse natt

Pannkakor, hunk och melon

Det blev en lite mer blåsig och molnig dag på stranden idag. Träffade min gamla klasskompis Phille-lille i Grisslinge, kul att se guillisen igen. Har kommit fram till att jag måste köpa en gigantisk termos eftersom jag är världens bästa kaffesupare. Känner mig som Rudolf i Sunes Sommar när jag tar fram koppar och den colafärgade drycken.
Efter deget vid havet kände jag och Linis för lite pannkisar så vi åkte hem till mig och gräddade tills vi nästan kräktes, klart man har typ tre sorters sylt, grädde OCH glass :)
Min sköna böna skjuttsade mig sen till bussen. Visste i förväg att bussen skulle vara proppad och varm som en finsk bastu men man blir ju lika besviken varje gång på att man får stå.
Gubben före mig i båtkön luktade kiss som en 3-åring... hur går det till? Har han ingen dusch hemma eller?
Hörde den skönaste kommentaren på båten. En gubbe hittade tillslut sin kebabätande fru och säger "Du är ju så liten så man ser dej ju inte".

Helt plötsligt stod han bara där på båten Madam, som en ängel nästan... eller inte men sjuuuukt snygg var han. Muskliga armar, lagom lång, ljusbrunt hår och fina ansiktsdrag en perfekt Pier. Jag höll verkligen alla tummar för att denhär Pier-killen skulle av i Sandhamn. Det började bra han satt kvar vid många stopp ända tills vi kom till Idholmens brygga, då reste han sig och jag tänkte bara FAN också!
Tror han var ute med sin syster och hennes karl. Rackarns så tråkigt. Fick sms av Lina som tyckte jag skulle kasta mig över honom och fråga om hans nummer... men så desperat är jag ju inte... *host*

När jag kom hem och in i mitt rum fick jag syn på att det var en puckel under täcket i min bäddade säng. Någon av mina grabbar i huset tyckte tydligen att den var rolig när den la en fet melon där. Dock tyckte jag också att det var kul, skrattade lite för mig själv. Sätter en spänn på att det var Kallegrabben så nu har jag lagt den i Karls örngott, sicken skön kudde han ska få.

Karl e rolig han, han har uppfunnit ett kodord för Madde-killar, han kallar dom för Pier. Men en specifik person har fått namnet "The Pier" så nu kan vi snacka öppet om folk, hehe.
Vilken otroligt muppig fredagskväll jag har, käkade den vidrigaste avokadon som smakade vatten och TV4 visar Noll tollerans, den gamla skruttfilmen.

Grisslinge nästa

Nu kommer Lina och hämtar mig. Det blir Grisslinge idag igen eftersom vi är så himla fantasilösa. Men vem klagar, solen har gett sig till känna och det luktar nybryggt kaffe. Jag blev inte ens sur när jag hade ut alla linnen på hela golvet, jag hittade ju tubtoppen jag letade efter :)

"Make me brown" som vi sa varje dag i Thailand 08

Grattis Tindris

Vad hände med denna dag? Va fasen, bara för att jag skrev igår att solen alltid skiner så verkar den jäveln ha gått å gömt sig bakom ett moln idag, tror och hoppas att den kryper fram snart. Har precis ätit frukost och väntar på att mina två typ tomma tvättmaskiner ska bli klara.

Jag har ett litet problem, min mobil är nästan helt urladdad och jag har glömt laddaren i huset på sandfältet. Hur ska jag klara mig en halv dag utan den...

Idag är det även 9 juli hör och häpna det betyder att Tindra blir 2 år. Grattis sötaste ungen på jorden.



Ledig dag

Och så blev det torsdag, å vilken torsdag det blev. Tröttaste tjejen i världen vacknade av väckarklockan 7.05 och hasade sig ner till båten. Lyckades som vanligt somna under turen och blev väckt av personalen framme i Stavsnäs. Missade så klart bussen och insåg att bussjäveln hade gått 4 min tidigt och att nästa inte skulle gå fören om en timme. Suraste citronen i världen bestämde sig för att vara en surkärring och ringde till SL och klagade. Hon på andra sidan luren berättade snällt att bussen hade gått i riktig tid och att det faktiskt skulle komma en om 10 min. Jag förstod att jag tittat på söndagstabellen, bad om ursäkt och skrattade lite glatt. PINSAMT!

Med kaffetermosen laddad och filten nerpackad kom Lina med OKQ8.s hyrbil och hämtade mig med sikte mot Grisslinge. Vädret var perfekt, inte för varmt och inte för kallt, klarblå himmel å en lätt fläktande bris.
Efter en stund dök Robin upp, trevligt har inte sett han på ett tag.


Linis hade laddat upp med 2 kartånger jordgubbar och en låda biggaråer, jag fick ont i magen men gott var det.


Lite stekta och för hoppningsvis lite brunare än tidigare tog vi en shoppingsväng förbi forum. Jag köpte ett par nya lite fransiga mörkblå jeansshorts på Zara. Det svåraste beslutet tog jag inne på BR leksaker. Var i hela världen köper man till en liten gullis prinsessa som blir 2 år imorgon? Tillslut bestämde jag mig för en ariel badmadrass till Tindra.

Middagen blev en mellansushi med Della i Orminge. Superkul att träffa sötisen igen, var ett tag sedan sist. Lämnade Tindras present som hon får öppna imorgon.
På vägen hem åkte jag till sickla där Emil hämtade upp mig med AUDI cabben som han lånat från jobbet, följde med honom till Tyresö där han skulle kika till sin båt.
Hehe jag och Emil har verkligen de skummaste umgåssätten men jag gillar det, då hinner man iallafall ses. Kul att åka lite räserbil med vinden i håret, vem behöver hårförn?

Sön, mån, tis, ons svepte förbi

Har haft ett par sköna dagar. Söndagen slutade med att jag efter jobbet drog till Seglarn vid halv 2 och drack en cider. På den lilla halvtimmen hann jag träffa en kille från Norrköping och av någon anledning så fick han mitt nummer, fast på ett villkor, att han inte var ett psyko och inte skulle tracka mig.

På måndagen kom Cattis med 12-båten på besök. Så vi tillbringade dagen tillsammans med Emelie på dansberget. När jag började jobba slutade Emelie sitt pass så under kvällen dök brudarna upp tillsammans med 2 av bartenderna på Seglarn upp på Dykarn. Rackarns va dom höll på och drev och jävlades med mig. Jag kände mig brutalt efter när jag och Alycia kom till Seglarn efter stängning. Efter lite om och men följde vi med de fulla vännerna på efterfest i fetefanbåten där det inte snålades på skumpan. Han som ägde båten tyckte att jag skulle börja jobba på Seglarn istället eftersom det var det enda stället på Sandhamn dit han går, asskön krabat. Blev en riktigt trevlig morgonkvist innan jag och Cattis skedade trångt i min lilla 90-säng.


Cattan var riktigt sleeten dagen efter, tror inte hon sa ett ord på hela dagen när vi solade på dansberget tillsammans med några av mina kollegor. Jag tyckte dock att det var superkul när Karl fick sportbladets logga på ryggen när han legat på tidningen, syntes otroligt bra i verkligheten.

De senaste dagarna med tankte på Gotland runt har det varit en del att göra på jobbet så har varit trött på kvällarna. Gjorde inte det hela bättre att jag precis gått och lagt mig då telefonen ringer 2 ggr. Det var Norrköpingskillen... sa han inte att han INTE skulle tracka mig?
Vaknade igår morse av att telefonen vibrerade i sängen, det var Jeanette som frågade om jag skulle komma ner till morgonmötet. Jävla skit jag hade stängt av klockan i sömnen. Väckte Karl och sen rusade vi ner till mötet. Mysigt var det och mycket bra saker blev sagt, efter sa jag att jag tyckte vi skulle börja varje morgon med möte så att jag kommer upp och inte sover bort hela dagarna.
Nu förutsätter man att det ska vara sol och blå himmel, finns inte på världskartan att det ska regna. Så var det även igår onsdag så jag Karl och Carro låg på stranden vid fläskis. Dom fick till och med ner mig i vattnet till knäna för att jag skulle kasta lite boll.

Det knasiga har hänt igen och det är riktigt jävla trist. I maj försvann min dricks men jag trodde så klart att den kanske ramlat ur plastfickan eller nåt. Det tror jag dock inte längre eftersom Luddes dricks från förra veckan nu också är spårlöst borta. Det är fan inte kul eftersom man litade på alla och inte vill gå runt och misstänka någon, dock går det knappt att lå´ta bli att spekulera.

Har varit kändistätt på Sandhamn nu igen, tyvärr gömde sig alla för mig. När jag berättade för Carro att Joel Kinnaman hade varit på Ön så sa hon "jaha var det han som var inne, jag tyckte väl att jag kände igen han." Fasen han var alltså på dykarn. Även Gustav Skarskård och paret Måns och Marie ska enligt rykten setts till. Rackarns!

Björknäsboys på turné

Jösses amalia. Ante dök upp igår med en hel drös andra killar som jag känner sen högstadiet. Gurra, Jocke, Sebban och Ante tillsammans med några okända grabbar kom ganska fulla till Dykarn. Blev lite pinsamt eftersom en utav dom jag inte känner blev utslängd men det förstod jag redan innan att det skulle hända.
Efter stängning var klockan mycket och Seglarns insläpp var stängt men gick förbi ändå och pratade lite med Alycia, Lie och Sebban. Då dök även min gamla gymnasieklasskompis Clabbe upp. Drog till Jockes båt och satt och lallade med domdär packade hönorna. Vill påstå att jag räddade Sebban från att kastas i vattnet, Jocke var extremt sugen på att slänga honom över deck. Jag som var nykter såg tusen risker om han hamnade i vattnet, lovar att han inte skulle kunnat simma och fastnat i nån lina. Sen mådde Sebban dåligt och somnade i sina egna händer, Ante passade då på att fylla Sebbans kallingar och övriga kroppen också för den delen, med salta pinnar. Killarna hade ingen toa på båten så... Ante fick kissa i en flaska... KOMPISAR, KOM IGEN FÖR FAN! Typiskt pojkspolingar. Men det var trevligt att hänga med grabbsen, jag slängde in handduken och gick hem när solen började krypa fram igen.


Ante matar Gurra med salta pinnar.


Har varit på dansberget och solat med Emelie idag. På vägen dit mötte vi grabbarna och dom såg extremt slitena ut, haha gamlingarna klarar inte så mycket nu för tiden.

Gaaaaah, Empan berättade att Joel Kinnaman hade varit på Seglarn i fredags, varför kikade han inte in på Dykarn?
Tänkte kanske gå ut efter jobbet en kortis ikväll, det är ju faktiskt söndag men jag tänkte inte dricka så jag och Empan har kommit överrens om att om jag beställer en Madde så vill jag bara ha mineralvatten med en citonskiva i. Perfekt! Jobbet kallar nu.

Sol, vind och vatten

Har längtat efter att få komma ut i solen igen och idag fick jag det. Jag och Alycia fick skjutts av hamnvakterna till badberget på löken. Blåste utav helvete så vi stannade bara i två timmar, vi åkte tillbaka och åt glass och drack kaffe på balkongen. Så skönt att jag jobbar kväll i 5 dagar nu sen ledig 2 dagar, då har jag en massa tid att ligga och grilla mig, hoppas bara att vädret är med mig ett tag till.
Träffade på min gamle vän Ante som skulle ut och paddla kayak och en kille som gick samma kurs som mig i höstas i Lund, har väntat på domdär tillfällena när kända ansikten ska dyka upp. Det kommer nog fler under sommaren.

Nu spelar Tyskland och Argentina kvartsfinal i VM. Tyskarna har redan sparkat in en balja, synd att jag inte hinner se hela matchen, jag tror på Tyskland i detta VM, tycker dom ser heta ut, dock inte utseendemessigt :)
Apropå sport så vaknade jag med en ömmande hälsena, förstår inte vad jag har gjort men ont gör det.

Ska rulla ner till jobbet idag, tror det blir lika proppat ikväll som det var igår.

Askungsförvandlingen

Då har man slitit klart för idag. Gick faktiskt väldans bra att jobba lång, blev lite småsur precis innan jag gick av lunchpasset men efter en apelsin, kaffe och lita mat var blodsockret på en bra nivå och smilet uppe vid öronen igen. Måste säga att Dykarn är ett så sjukt bra ställe, det är askungsförvandling varje kväll. Det goa, mysiga middagstugget ändras på två röda till barhängssvepet. Precis som consenzo i Oslo skulle kunna vara, men där vill inte ägarna ha nattklubb, men Jeanette har ett så sjukt skönt tänk med sin restaurang!

Idag fick jag gå av mitt pass mitt i barhänget. Det var helt packat med folk. När jag skulle gå ut med en öl fick jag skrika ursäkta 14 gånger, blev knuffad 2 gånger så när jag kom fram var typ bara halva ölen kvar i glaset. Kort och gott, jag hade urtrevliga gäster idag som var jättenöjda med min service och sa att dom skulle sprida det vidare så det var kul.

Sötaste Empan var inne idag. Hon hade med sig en present åt mig, en runmarölimpa!! Det är världens godaste bröd från bageriet på Runmarö. Jösses vad glad jag blev, gluppsade direkt i mig en smörgås. Den gjorde susen, tack gumman!
Imorgon ska jag äntligen få komma ut lite i solen igen innan jag går på kneget igen. Måste ju jobba lite på brännan, vem vet hur länge solen stannar.
Ska mysa klart lite med mitt te innan jag släcker lampan.

Zzzovdags

Kan det finnas något gådare än yoghurt, müsli och kanel? Tror inte det. En annan person som tycker om det samma men kallar det för Yoggii är Carro, det är med henne och Anna som börjar på Dykarn imorgon jag har spenderat kvällen. Vi drack te, kollade youtube-klipp på romantiska filmer och käkade frukt. Ett utmärkt sätt att ha ihjäl en torsdagskväll.

Löprundan gick BTW bra även fast jag blev apatisk efter. Nalle som bor på undervåningen i huset höll på att skrämma livet ur mig när jag stod och stretchade.

Dags att sluta ögonen, imorgon har jag långpanna kan bli en tuff dag ...ska bara ta en liten mumsig tallrik till.


Nya tröjan är på.

Nyp mig! Det blev juli

Allvarligt! Börjar jag bli en klimakteriekärring eller vad är problemet? Känner mig feber-varm i hela kroppen fast jag inte har någon feber.

Helt brutalt att det är 1 juli idag. Halva året har gått och kärleksfronten står mer stilla än någonsin. Men jag har väl inte tappat hoppet för detta år än. Detta skulle ju bli the year of love, eller?
Som sagt 6 månader är redan passé och nu går vi mot mörkare tider, fy helvedde! (På danska). Vad ska man ta sig till, snart står väl julgranen i vardagsrummet och man fryser som en gås i gosejackan. Nej nu ska jag inte vara allt för lyckomördare, men skulle vilja påstå att det är ganska sant, midsommar= nu vänder vi mot mörkret igen så var glad så länge det varar. Än så länga har vi iallafall sol, värme, grönska och sommar så det gäller att passa på att njuta.
Innan jag blev allt för deppig sprang jag in på sommarboden och shoppade en tröja för 1100SEK, den tyckte jag tydligen att jag var värd, smart drag.

Lilla Alycia på jobbet har tydligen hittat hit nu så jag får väl börja tänka på vad jag skriver hehe ;). Tänka innan jag pratar är dock inte min starkaste sida.
Dags att köra slut på mig själv i löpspåret, som om det inte vore nog att jag redan är trasig som en trasdocka...





Det kom ett mörker efter sommaren 2009, jag befarar att det gör det efter 2010 också.

På banan igen!

Ögonen kändes som stora tegåsar när jag gick upp igår morse för att hinna med tjugo i åtta båten, men jag tänkte att det var lika bra att komma iväg med det samma. Jag kommer bli en grym skvallervetare här ute. På måndagskvällen satt två personer och drack vin ända in på småtimmarna i hörnet hos oss, och jag som trodde att han dejtade en annan tjej... hum, verkar inte så. Nummer 2 av smygare jag kom på var när jag satt och väntade på båten som inte helt var i tid igår. En av hamnvakterna sprang ner till båten för att åka över till Löken där jag egentligen tror att han bor och jobbar mesta dels av tiden. Undrar var han hade sovit... jag har mina starka aningar.

Var inte helt fel att sätta mobilen på alarm den tiden båten skulle komma in till stavsnäs eftersom jag som vanligt slumrade till på färden. Väl hemma somnade jag en stund i soffan igen innan jag åkte ner för att köpa lite bullar och jordgubbar. Hämtade sedan upp Jazmina på vägen ut mot Grisslinge där vi skulle möta Skölden.
Självklart fanns det inga parkeringsplatser och Anna tog den sista... jag snurrade runt ett tag och ställde mig sedan på en icke ruta, där kunde jag ju inte sitta i bilen hela dagen, jag ville ju lapa sol.

Folk låg som packade sillar i en konservburk på stranden. Jag har utnämt Grisslinge till Värmdös snäck eller böda. Bara massa ungt folk så det finns mycket skoj att spana och tjuvlyssna på.
Hehe lite komiskt att jag såg han som jag trillade in i på Grodan förra söndagen, då jag nästan drog ner halva black jack bordet i farten, hoppas han inte kände igen mig.
Mycket girltalk blev det och bruna blev vi också.
Självklart satt det en gråmulen lapp på vindrutan när jag återvände till bilen. Måste varit en riktigt bitter lapplisafisa som bötade mig med 300 kronor. Inte behövde jag deppa över det allt för länge. När jag klev in genom dörren hemma låg det ett brav adresserat till mig från det norska skattekontoret. Nervositeten steg, jag hade ingen aning om jag skulle behöva betala eller få några ynka slantar tillbaka, tror nämligen att dom gjort lite fel med min deklaration. Till min överlycka fann jag beskedet att jag hade fått en angenäm summa. Tjihoooo säger jag bara!! Tack Norge!

Mot middagsdraget stack jag hem till Lina för att äta en god lax och avocado/feta sallad. Till efterrätt blev det jordgubbar med glass, kex och kaffe framför premiären av Allsång på skansen och Fotbolls-VM. Tanken var att jag och Lina skulle åka till skansen men efter en dag i solen för oss båda var vi lika döda.
På vägen hem från Älta stannade jag till hemma hos Emil och satt en halvtimme i bilen och tjattrade med honom, man får ju passa på när man är hemma och har vägarna förbi.

Idag har jag varit alldeless för lat för att göra något. Jag har iallafall lyckats ta mig ut till Sandhamn och det var väl tur det eftersom jag jobbat idag. Min ribbkille var inne igen... hanfrågade om det blev nå ragga på midsommar, men det blev det ju inte. Och så passade han även på att hosta ur sig att det spelar väl ingen roll om någon har förhållande... vad menade han med det? Måste fråga Alycia om hon "råkat" berätta för honom att jag tycker att han är snygg.
Efter stängnig gick jag och Karl förbi Seglarn eftersom tjejerna från jobbet var där. Vi kom extremt olägligt eftersom det uppstått en liten konflikt. Så vår närvaro blev inte långvarig och nu är jag hemma och sitter i min säng, ska ändra mig till liggande.

Hade på mig denna tröja idag som typ är äldre än vad jag är. Det är mammas gamla som hon köpt på Kappahl någon gång under 80-talet. den är hel än, snacka om kvallitet... var tog den vägen?


RSS 2.0